Slovenija
17 ogledov

V shemi privarčeval 3,5 milijona

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Lavdan 07:13 02.junij 2013.

    Točno tako.

  • samo.jst 09:06 02.junij 2013.

    Pozabili ste napisati, da so premije izplačane IZKLJUČNO v kolikor so sredstva porabljena namensko (nakup, obnova, ureditev, prenova nepremičnine)... aja, mora biti enoten račun za to. Če prineseš cel kup računov od posameznih majstrov to ne velja... btw.Rekorder ...prikaži več - 3.5mio€?? A ne bi kdo poslal davkarijo, da ga malo povpraša po zdravju? Kolikor pomnem je bila shema namenjena izključno fizičnim osebam za reševanje stanovnjskega problema. Leta 2007 so bile dve možnosti 5 ali 10 let. Min mesečni vnos pa 50€. Če je rekorder danes, potem je vzel 5 letno... pa izračunajte, koliko je imel mesečnega pologa! Grobo 50k€ mesečno? Pokažite mi tega fizičnjaka, ki si lahko privošči 50k€ mesečno vlagati v državno shemo!!

  • drmr1980 20:19 03.junij 2013.

    NOVINARJ !!!!Če ste zares pravi raziskovalni novinarji, potem raje preverite, zakaj ob celi vojski pravnikov, ki so zaposleni v javni upravi, SSRS najema odvetniško družbo ČEFERIN !!!???!!!!Za NAŠ denar, na NAŠE stroške !!!! Ob vseh teh varčevanjih, rezih,.... ...prikaži več. se gospoda s SSRSja razmetavajo z denarjem.... KDO tukaj SLUŽI ??? Povprašajete malo Bratovškovo, Zokija, JJja, Viranta.... državljani ZAHTEVAMO odgovore !!!Leva vlada, desna vlada, srednja vlada,... VEDNO ISTO SRANJE !!!

  • Janko Veber 22:37 01.junij 2013.

    no tale stanovanjski sklad je ena čista mafijska združba. Če samo pogledam profil lastnikov stanovanj na Mesarski, jih 90% njih ni niti slučajno izpolnjevalo stroge kriterije razpisa, pa so mirno prišli do poceni stanovanj, in to iz cele države. Danes ...prikaži več ta stanovanja oddajajo za lep denar študentom in vsi so zadovoljni. Kako lep je tale naš svet!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.