Moj sanjski šiht
19905 ogledov

V Sloveniji: ne boste verjeli, zakaj je menjal službo

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    NickMason 08:11 20.april 2025.

V jugi je bil organiziran prevoz,kar je danes misija nemogoče,proizvodnje so se gradile ljudem dostopne in nisi potreboval ure in ure vožnje ,tako da napredujemo a ne.

• atamama 09:16 20.april 2025.

Res je, pripovedujejo ljudje iz okolice Žužemberka, da si včasih imel avtobus, ki so mu rekli ''litostrojčan''. 4x dnevno so imeli povezavo do LJ, pa danes???

NickMason 09:38 20.april 2025.

Iz vsake vasi je bilo urejen prevoz,brez pardona ,danes je pa nujno imeti vsak svoj avto

karjola 06:22 21.april 2025.

socializem, delavski avtobus, sindikalni izleti .... zlati časi danes je važno da se kapitalizem debeli

• Raduu2499 18:17 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• s98 20:35 21.april 2025.

Letno naredim cca 12-13.000km kolesom. Ne vem a se šteje v prevozno sredstvo ali kaj. V službo tudi redno od -17 do +38 stopinj C. Redno,razen ko sneg preseneti,takrat pa peš. To zimo sem imal srečo, lansko pa 4x sem šel peš.

• Benella 01:42 21.april 2025.

Ali želite najti žensko za eno noč? Pojdi na -- Sexy24.mom

• vzev 09:43 20.april 2025.

Meni pa prav paše vožnja v in iz službe. Rad vozim in v tem ne vidim nobene težave (seveda javni prevoz odpade). Pa sem imel možnost imeti službo čisto blizu doma, pa sem rajši sprejel tisto, ki je malce manj ...prikaži več kot uro vožnje. Pa tudi če bi imel službo v bližini vsekakor nebi hodil peš ali s kolesom. Kolo je za hobi, ne pa prevozno sredstvo. Prav tako pa ne mislim hoditi po asfaltu, temveč po naravi.

torolino 06:40 21.april 2025.

Potne je treba ukiniti, kot v Nemčiji. Pa večjo plačo dati.

• vzev 11:37 21.april 2025.

In bi zaradi tega kaj boljše živeli? Čisto vredu je tako kot je sedaj. Slovenija je preveč razpršena, da bi lahko imeli kot v tujini. Drugače pa tudi če nebi imel potnih, bi še vedno rajši vozil v mesto, kot ...prikaži več pa živel v mestu. Sredi betona živeti je kot v zaporu.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.