Slovenija
512 ogledov

V trboveljski porodnišnici pred porodom umrla enojajčna dvojčka

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • c193df6ac9e559b553d147e7fd3d0a9552b4ad05 15:50 15.januar 2016.

    kje si bila ko je bilo odvrženo trupelce v lj PP

  • Avatar Leon
    Leon 15:14 15.januar 2016.

    Spomnim se pametovanja naših "strokovnjakov" na odziv smrti novorojenčkov v Italiji ! Kako je Slovenija OH in AH ........naboljša ,najbolj varna ,najmanj smrtnih primerov...........danes pa ?

  • Papaja Popi 15:36 15.januar 2016.

    In beli bogovi spet ne bodo odgovarjali.

  • c193df6ac9e559b553d147e7fd3d0a9552b4ad05 15:45 15.januar 2016.

    so vsega krivi tudi tvojega slabega stanja možg..

  • malonaokoli 19:40 15.januar 2016.

    kadar je nosečnost rizična je lahko tudi kaj narobe z otrokom, tudi če se po predpisih rodi...je lahko otrok rojen z težjo zdravstveno napako...morda je bila mati narava bolj humana do dvojčkov, kot medicina.

  • Five 21:42 15.januar 2016.

    Hodila je na preglede, bila je visoko noseča,zakaj so še čakali, oz. zakaj je ginekologinja v trboveljskibolnišnici tako ravnala?Velikokrat ze je že zgodilo, da niso upoštevali nujnosti predčasnega posega.

  • Avatar olor
    olor 13:51 18.januar 2016.

    ne razmumete? neka Enesa na iĆ bi rada dobila % od odškodnine

  • Tina Grebenc Simon Sotošek 19:27 01.februar 2016.

    predno bodo kakšne debate....oba sta bila popolnoma zdrava!..tu narava nima nič..

  • pups 21:51 15.januar 2016.

    Pri nosečnosti sina je tudi moja žena imela težave. Vsi ginekologi po vrsti so trdili, da je OK(tudi drugo ginekološko mnenje). Ena zdravnica je celo imela ženo za paničarko. Nakar sem tudi kot mož pristopil k ginekologu - po pogovoru ...prikaži večru z njim je v roku 3ur odredil carski rez(1 mesec pred rokom). Razlaga po carskem:: Posterljica je bila popolnoma shirana ter otrok, je že en mesec prej zaradi tega hiral v ženinem trebuhu.Hvala Bogu. sin je sedaj zdrav in močan. Bojim se pomisliti kaj bi bilo, če bi pohlevno čakaliNAUK:Ne bojte se težiti zdravnikom ter NE šparajte jezika pred NJIMI!

  • micika 18:17 15.januar 2016.

    včasih ko je bilo zdravstvo tako revno,nehigiensko,je malo otrok pomrlo,in če umrlo,so odgovarjali na golem otoku,danes???se vleče po sodiščih,10let,nazadje toti zdravniki še nagrade dobijo in visoke plače kam smo to prišli,le kam??

  • Avatar Zala
    Zala 16:32 15.januar 2016.

    Ne more vsaka porodnišnica zagotoviti maksimalno strokovnost in varnost bodočih mamic in dojenčkov. V kolikor je porodov premalo, ni potrebne "rutine", premalo vseh znanj, specialnih kadrov ...... itd. Ravno o tem se je pred dnevi razpravljalo pri Domevih. ...... ...... ...prikaži več. ...... ...... Ampak, Slovenci še vedno vztrajamo, v vsako vas porodnišnica in lokalni strankarski lobiji za volilne rezultate lapajo nekaj za kar niti poklicani niso, znajanj nimajo niti za delo za katerega so plačani in naj bi ga opravljali ...... ........ .......... in mogoče nas bo pa kdaj srečala pamet in se bomo namesto za 14 porodnišnic odločili za 4 ali 5 visoko tehnološko opremljenih z izborom vrhunskih kadrov. Bo zmagala lokalna omejenost ali spoznanje, da so otroci, kar se jih Slovencem/Slovenkam še rodi, tako dragoceni, da velja imeti vrhunske centre.

  • res.no 16:50 15.januar 2016.

    veš kaj - meni se bolj kot št. porodnišnic in še tako vrhunske opreme zdi pomembna odgovornost zdravnikov... in tukaj kakor je moč razbrati iz prebranega - je s porodom čakala njena ginekologinja... tako da jaz v resnici na ...prikaži več podlagi tega primera ne razumem tvojega napada na porodnišnico in strokovnjake tam... ker kot je blo povedano, otročka nista bila več iva ob sprejemu... se zdaj sprašujem ali bi bilo kaj drugačno stanje, če bi mamica iz te tako tragične zgodbe in žalostne prišla v porodnišnico v lj... zato se meni zdi bolj pomembno -kot porodnišnice in njihovo tehnmološko opremo - izpostaviti pravilnost odločitev zdravnikov - od vsakega vaškega do onega na najvišji ravni... da si oni sami zavedajo v polni meri svoje odgovornosti in da so vse njihove odločitve skrbeno pretehtane in premišljene, ker ko kaj naredijo poti nazaj ni... sploh se mi zdi, da zavozijo vlasih v najpreprostejših primerih odločitev, ko so stvari jasne, samo jih zdravniki jemljejo preveč z

  • Kritik Samokritik 17:10 17.januar 2016.

    Zakaj sta umrla dvojčka Tine Gerbenc - odgovor prijateljici Enesi MarkovićRes da nobena izrečena beseda ne bo povrnila dvojčkov niti kako drugače potolažila staršev,ampak na vse zadnje dni napisano in povedano je prav, da se obelodani tudi druga plat ...prikaži več mar ne....bodimo pravični in poglejmo celotno dogajanje....Tina je prišla v bolnišnico na pregled kjer so ji opravili ultrazvok na ponedeljek in le ta je bil uredu brez posebnosti, Aleks in Luka sta bila še kako gibljiva živa....in mamica je izrazila željo da odide domov kar ni bilo sporno glede na to, da ni bilo posebnosti in da je dvojčka še kako čutila....od ponedeljka do ponedeljka je minilo natačno osem dni,ko je bila sprejeta na porod kjer se je ugotovilo da je rodila mrtva dvojcka in ob prvem pregledu je bilo mogoče ugotoviti,da je smrt dvojčkov nastopila stiri do pet dni prej.....torej tri dni po opravljenem ultrazvoku....ce gre moc preracunati sta dvojcka obmirovala v trebuhu tretji dan po pregledu....halooo....a ni ravno ma

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.