Slovenija
231 ogledov

V zameno za skrb bodo lahko delali

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • KLOBO 13:51 28.september 2016.

    Za začetek veljavnosti takšnih praks, ki jih uvajata SD ministrstvi, predlagam, da za vzor in zgled, najprej pošljejo svoje SD - starčke na takše počitnice: Že vidim Kučana kako gnoj kida iz štale, njegova štefka pa ga tlači, Stanovnika kako ...prikaži več molze krave, Kocjančiča kako pase ovce, Potrča kako fotra bike. Zvečer po napornem delu pa se dobijo v vinski kleti in eno zapojejo: npr. Na kmetiji je lepo, ija, ija , o...... !!

  • izRODEk 08:36 28.september 2016.

    V bistvu bodo sicer deklarativno socialni v resnici pa fašistično pokvarjeni SD - Socialni demokrati na čelu s pokvarjeno Anjo Kopač Mrak uzakonili tlako starejših na kmetiji za streho nad glavo in skodelico mleka.Fevdalci iz prejšnjih stoletji si lahko ...prikaži več rečejo, končno...Samo vprašanje časa je, kdaj se bo komu dokončno utrgalo. In, če bo ta, ki se mu bo odtrgalo kolikor toliko normalen, ne bo začel streljati po desnih: začel bo pri levih izdajalcih, ki so izdali delavski narod.SD - Socialni demokrati so največje zlo Slovenske družbe. Nesposobni, hinavski, prepotentni, klientelistični, koruptivni. Predvsem pa pokvarjeni. Zelo pokvarjeni. Nevarne barabe.

  • Avatar Leon
    Leon 09:25 28.september 2016.

    Predlagam tej MDDSZ, posebni delovni skupini obeh ministrstev naj začnejo pri sebi !\s\sV državno-javnih službah vegetirajo osebe ,ki prihajajo vsak dan na kavico z dodatkom ,berejo dnevne časopise in mešajo drek ! To se dogaja na vseh ministrstvih , ,univerzah,bolnišnicah............in ...prikaži več.in tudi "nekdanji " politični komisarji prihajajo ,da se rešijo svojih tečnih žena.

  • Avatar Leon
    Leon 09:26 28.september 2016.

    SD ali SDS ..........vsi so isti ,vsi bivši komunisti !

  • Zmago 12:22 28.september 2016.

    No, še en takšen poleg izRODEka o katerih piše @Pepe007.

  • maresem 10:13 28.september 2016.

    Pametna ideja pokvarjene oblasti. Izcuzat še zadnje atome moči starejšim in onemoglim ljudem na račun bogatenja veleposestnikov, tajkunov in oblastniške gamadi.

  • maresem 10:13 28.september 2016.

    Pametna ideja pokvarjene oblasti. Izcuzat še zadnje atome moči starejšim in onemoglim ljudem na račun bogatenja veleposestnikov, tajkunov in oblastniške gamadi.

  • 1slovenka 12:55 28.september 2016.

    ja,krasno!!...in potem bodo pogoltnim kmetom,kot hlapci,delali od jutra do sutra za krožnik juhe.....kdor želi biti še naprej aktiven ,je pa v domu za starostnike,mu take vrste sprostitve lahko omogočijo svojci...zdaj je čas trgatve in vinogradniki nudijo različne "aranžmaje" za majhne ...prikaži več denarje..po delu pa pogostitev in veselico....naj kopačka in židan na kmetijo spokata kar svoje tastare...

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:24 28.september 2016.

    Tako kot pri vsaki stvari v Sloveniji bo tud tle prihajal do neprimerno velikega deleža zlorab. Poskrbijo za super zakon na papirju; super pogoje na papirju; pozabljajo pa na nadzor ki je enostavno preredek; zaposlenih ljudi za nadzor in transparentnost ...prikaži več je v Sloveniji na vseh področjih katastrofalno premalo ali pa jim zakon ne daje dovolj pooblastil za smiselno kaznovanje.

  • Zmago 14:09 28.september 2016.

    Dobra ideja !!! Vse skup pa bi gledali na TV pod naslovom: Kmetija stricev od pozadi. Mentor bi jim bil pa Žid an. ;-))))

  • Zmago 14:11 28.september 2016.

    Ja poslušali so STM, ;-))) tak kot jaz, ko sem komaj z dvojko lezel naprej ;-))))

  • dragec 15:31 28.september 2016.

    jaz vidim JJ kako ga nateguje bik

  • Zmago 17:28 28.september 2016.

    No dragec tole z živalmi pa postaja zanimivo v Lj.Ti si ziher ................... pasjeglavec slišim, da pri vas delate že .................... kentavrezdaj še pride na vrsto ...................... minotaver

  • Pepe007 09:43 28.september 2016.

    Obstaja del starejših ljudi, ki so "živi", dokler lahko kaj delajo. Ti ljudje ne morejo biti omejeni na eno sobo, par m2 hodnika, tv in par m2 zelenice. To je zanje enako, kot da bi jih žive zaprli v krsto. ...prikaži več Verjamem, da ideja ni naša, temveč je kopirana iz tujine in da se ob odgovornih izvajalcih lahko zelo obnese. Druga zgodba je seveda, kako nadzorovati izvedbo. Ampak to se da.Tretja zgodba pa, kako prepričati volivce, ki so zrasli ob grozotah, ki so jim jih vcepljali pri predmetih kot je STM in literaturi socialnih realistov, da je to pravzaprav napredek za določeno populacijo starejših oseb. Slednje bo daleč najtežje.

  • KOJAK 12:33 28.september 2016.

    Sam res Zmago, si ne predstavljam kaj hudega se je v življenju moralo zgoditi osebkom kot sta IzRODEk in maresem.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.