Magazin /magazin/film-glasba-tv
29 ogledov

"Valerio je všeč mamicam in taščam"

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Dušan58 09:18 28.november 2014.

    Vojteh. Ambiciozne omenjaš. Tale spuma bosanska je bil res ambiciozen. Samo, same ambicije, brez znanja, niso nek vzrok , da bi moral zmagat. Tu se ocenjuje znanje, kreativnost, kako gredo skupaj ukusi, TIMSKO delo (kar je zelo pomembno v dobri ...prikaži več kuhinji) in ne nazadnje kultura in obnašanje. Delanje burke iz kuhinje, igranje tenisa z posodami, potem pa velik gobec, kaj on vse zmore in da je itak njegova kuha najboljša, pa meji na bolezenski egoizem.Valerio pa je čisto nasprotje tega burkeža. Sam tega itak ne boš razumu, ker si sigurno zelo podoben karakter kot je spuma na raviolu.

  • Avatar čavez
    čavez 08:10 26.november 2014.

    Ta tip ne verjame da imamo dost nadutih čefurjev.

  • wingspan15 08:22 26.november 2014.

    Almir pa ti res verjameš temu, kar govoriš?

  • mymind 08:29 26.november 2014.

    Irina je lepo povedala. Ni važen cilj, važna je pot. In kljub temu da je dober kuhar, pozablja da je zamerljivec, užaljenec, nevoščljivec. Naj pogleda kako se je obnašal, kadar ni bilo po njegovo. Da o foušiji glede Pariza ne govorimo.

  • twt 10:28 26.november 2014.

    Mamice in tašče ne navijamo za Valeria zarad tega kar omenjaš res je vsestransko kul, vi trije pa niste antipatični zaradi vaših šal, ki so v resnici egizem ,nesramnost , opravljanjee in podcenjevanje drugih, vsi trije ste brez karakterja, pa lp

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 13:22 26.november 2014.

    Takega naduvanca in egoista z IQ otroškega čevelca že dolg nisem videl na TV,zato je pravi balzam za oči,da je bil premagan na zadnjem merjenju priljubljenosti in človečnosti.Meho bo vedno in povsod konfilktna oseba,saj se ne zna obnašat,pa tut drugače ...prikaži več ne more bit,sej smo vidli tut njegovo familijo,žal

  • Vida Indy 13:28 26.november 2014.

    Tole so čist zgrešeno... Valerio ni bošček, niti ne igra revčka, niti se nikomur ne smili,... Ljudi je očaral s preprostostjo, trdnim delom, simpatičnostjo, poštenostjo,... Valerio ne razlaga svoje življ. zgodbe naokoli,... Jaz ga vidim kot samozavestnega, se pa ne ...prikaži več obnaša vzvišeno in večvredno tako kot Almir. Almir je vzvišen in prepotenten, Valerio pa ambiciozen!

  • c1305166 14:03 26.november 2014.

    ... zamenjali za Valeria. Glej, meni je Valerio čisto vredu fant, povem samo, kakšni in zakaj pri nas zmagujejo.

  • Ferluci 17:32 26.november 2014.

    Almir: ali sploh veš, kaj pomeni beseda 'hinavščina'? Z Anžetom oziram tvoja trojka se naj malo zbere, toliko ogovarjanja in blatenja na račun Valerija ima pač določene posledice.

  • Dušan58 09:08 28.november 2014.

    Mah, tale spuma bosanska, sploh ne ve ka je priljubljenost.Od kod bi pa to vedel ?Trije vrhunski šefi so pohvalili Valeriov nastop. Tako kuhanje, kreacije kot vodenje. Dobro pri vodenju teh treh mu je malo zaštrajkalo, ampak na koncu je ...prikaži več bilo vse OK.Ta spuma na raviolu, pa bi verjetno igral tenis v kuhinji s tremi šefi. Drugega itak ni sposoben.

  • c1305166 13:19 26.november 2014.

    V slovenskih resničnostnih šovih samozavestni tekmovalci vedno izvisijo, saj jih publika označi za naduteže in egoiste, zmagajo pa vedno bogi revčki, ki se vsem smilijo in se z njimi tudi najbolj poistovetijo. Pri nas so pap prevladujoče vrednote skromnost, ponižnost, ...prikaži več ubogljivost, po drugi strani pa so samozavest in ćelja po biti najboljši, zaničevani. Ambiciozne je treba zabiti, češ, če nam ni uspelo, tudi vam ne bo. V čisto vsakem šovu je isto. Takle mamo.

  • c1305166 13:57 26.november 2014.

    Odvisno od človeka, kako dojema določene človeške lastnosti. Jaz sem dojel Almirja kot samozavestnega, ki verjame vase in si to upa tudi povedati, ti iste lastnosti opišeš kot vzvišenost in večvrednost. V slovenski kulturi se večina pač raje poistoveti z ...prikaži več žrtvijo (podzavestno, češ, tisti trije držijo skupaj, on je pa revež sam proti vsem) in "malim človekom" (preprost, pošten, simpatičen), odkrita ambicioznost in samozavest pa sta pogosto dojeti negativno, kot vzvišenost in večvrednost. V tujih resničnostnih šovih ti karakterji, ki pri nas zmagujejo ne bi imeli za burek, saj bi bili dojeti kot šibki. Pri nas je pa pač drugače. Da o tem da dejansko znanje - v Gostilni npr. o kuhanju, ne velja kaj dosti. To se je pokazalo že na začetku šova, ko ste vsi glasovali za tistega revčka, ki je bil tudi sam proti vsem, preprost, simpatičen,... in se je iz tedna v teden vračal ter metal ven bolj samozavestne in ambiciozne, dokler niste končno dojeli, da fant pa res nima pojma o kuhariji in ste ga

  • Vida Indy 11:14 26.november 2014.

    JAKA MUDA Almir, če misliš, da so pretežno mamice in tašče za Valeria!!! ZA VALERIA so praktično vsi, kaj ti ni jasno?! Še 100x bi te premagal na stolu, zato, ker je človek na mestu. Ti ALMIR pa si nekdo, ...prikaži več ki se je doma mesece pred šovom pripravljal, se piflal recepte in taktike,... potem pa 11 tednov nabijaš raviole na 1001 način!! WOW res ne vidiš 3 cm pred svojim nosom! Tako hinavskega, nehigieničnega, nesimpatičnega, odbijajočega, vase zaverovanega in egoističnega človeka že doooolgo nisem vidla nikjer! Folku si ogaben in v to tvojo restavracijo nobenga ne bo, razen tvojim 5 prijateljev, mamice i porodice! Briga me od kod si, kakšnega porekla,... če je človek pokvarjen, je pokvarjen! VOLK NE MENJA DLAKE...SAM NADEV V RAVIOLU!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.