Šport /sport/nogomet
66 ogledov

Varnostnik rešil na tisoče življenj

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 12:00 15.november 2015.

    Pohvalno. Žal so taki muslimani redki. Oz. kot je nekdo napisal, dobri verniki so tisti, ki ne jemljejo preveč resno svojih "svetih" knjig in navodil v njih. Še dodatno zmedo pa povzroča, ko se ljudje, ki sploh ne verjamejo v ...prikaži več boga, so v bistvu ateisti (poznam par primerov), na popisih prebivalstva sami deklarirajo kot kristjani, ker je pač takšna "tradicija".

  • Pepe007 07:34 16.november 2015.

    Cilj teroristov je preprost in posnema vzorec nekaj desetletij star vzorec na slovenskih tleh iz nekega krutega obdobja. Delajo vse, da ljudje ne bi bili nevtralni. Naj se odločijo, naj si izberejo stran, potem bo dovolj vojakov tudi na njihovi ...prikaži več strani. Evropejce spodbujajo, da sovražijo islam, tako bodo tudi oni dobili dovolj islamskih borcev.

  • popokatopetl 18:00 15.november 2015.

    Pred par sto leti je bilo tudi med katoliki precej ekstremizma

  • mirko 15:18 15.november 2015.

    Ali je res strah nas krščancev pred nevarnostjo muslimanske religije in muslimanov tako neupravičena in brez realnih temeljev, kot to trdijo levičarji, bo pokazal čas. Ampak takrat bo škoda že nepopravljiva. Hrvati imajo lep pregovor: bolje prečit, nego lečit

  • mph 17:41 15.november 2015.

    O kakšni logiki pa je tukaj govora?

  • mph 17:43 15.november 2015.

    Sem levičar v vseh pogledih, nisem pa neumen. Zdaj pa se obeta Evropi dvoje, islamski fundamentalizem in porast nacizma, ta dva pa sta si drugače izjemno sorodna.

  • mph 18:13 15.november 2015.

    Res je, ampak islam bo večno ostal zabetoniran v letu 700, ostale religije se le prilagajajo časom.

  • KOJAK 22:06 15.november 2015.

    Te citiran; Pohvalno. Žal so taki muslimani redki.

  • zdrej 09:14 16.november 2015.

    Strah me je islamskega fundamentalizma, oz. njihovega vsiljevanja precej nesmiselnega prava. Tega, kar se je dejansko začelo dogajati na EU tleh. Zato sem zagovarjal bolj stroge preglede migrantov.

  • mirko 15:08 15.november 2015.

    Na temo dobri in slabi muslimanski verniki, ali ekstremisti muslimanske vere, bi se dalo pisat še in še. Pravzaprav je to tema o kateri bi lahko znanstveniki iz psihologije pisali študije in doktorate. Neizpodbitno dejstvo je pa eno : ...prikaži več ekstremisti muslimanske vere prihajajo iz vrst zmernih muslimanskih vernikov. Kaj so vzroki, da se posamezni muslimanski zmeren vernik odloči za ekstrem ? Verjetno jih je več. Na prvem mestu je vsekakor socialna odrinjenost na rob družbe. Ampak vsi imamo iste težave, da se borimo proti tem socialnim pastem, tako muslimanski verniki, kot ostali verniki drugih religij. Drugi vzrok je tudi sama vsebina v koranu. V njem je prerok Mohamed čisto jasno zapisal, da je dolžnost vsakega muslimanskega vernika širit svojo vero, tudi z ognjem in mečem, če je potrebno. To pomeni smrt za nevernike in ostale krivoverce (to so pa za njih vsi verniki ostalih religij razen njihove). Čisto nazadnje so pa lahko vzrok političnih, gospodarskih interesov najbogatejših lj

  • KOJAK 15:35 15.november 2015.

    Po tvoji logiki so potem skoraj vsi muslimani v Sloveniji potencialni teroristi... 50.000 jih je!

  • mph 23:59 15.november 2015.

    No, ne ravno osebno teroristi in vsi. Kot pravijo, obstajajo fanatični in zmerni muslimani. Fanatični bi te skrajšali za glavo, zmerni upajo, da ti jo bodo fanatični skrajšali. :-) Potem pa jih je še nekaj malega, ki niti ne verjamejo ...prikaži več formalno v svojega boga, jih je srečala pamet. Koliko katerih, bi težko rekel. Bolj je v primeru prave vojne vprašanje, če pa nisi ti prav zadel s svojo logiko.

  • crniovcar 05:53 16.november 2015.

    nevem nič ampak ko alah pokliče je treba it

  • crniovcar 05:54 16.november 2015.

    nevem nič jaz ampak ko alah pokliče je treba it

  • mph 16:29 16.november 2015.

    Ja, še posebaj, ko si avtomatično kriv, tudi, ko nisi. Če samo pomislim še v našem svetu kolikokrat se izkaže, da je nekdo nedolžen sedel desetletja ... ko bi brez roke ali glave, ni več kaj popravljat. Tam doli je ...prikaži več dovolj, da začne nekdo vreščat, pa si lahko že pokojni. Jaz sem še vedno, to se ni spremenilo, za pomoč otrokom in tistim, ki tudi sami bežijo od takih norcev, čeprav se tudi sami štejejo za muslimane, ... v ostalem pa mora začet Evropa čimprej pospravljat stare napake. V Franciji ali kje bodo začeli in je prav zapirat mošeje, kjer so znana zbirališča fanatikov, takojšen izgon problematičnih, ... itn. Predvsem pa ustavit vsako nadaljnjo gradnjo. Problem je, ker verski objekti niso nikoli samo verski, v islamu so predvsem politični med drugim.

  • mph 16:32 16.november 2015.

    Verjetno bi zelo popravilo vtis "Zahoda" glede islama, če bi lahko te dni spremljali novice o neštetih shodih v stotisočih ali milijonih po arabskem svetu, ki bi obsojali, kar se je zgodilo. Ampak brez skrbi, to se ne more zgoditi, ...prikaži več za kaj takega je potrebno objavit neke brezvezne kritične/satirične vinjete pa grejo millijoni zažigat in pobijat. TO je islam. Pa sem precej odprt, ampak do sedaj razen tu pa tam kakšnih zelo mlahavih in blagih kritik in še to kakšnih bolj zavezniških arabskih držav, se nič takega ne vidi.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.