Če še niso grozili, pa bodo. Kmalu bomo imeli 'veselico' tudi pri nas, tako kot v avstrijskem Linzu, kjer policija opozarja, da skupine zavrnjenih migrantov predstavljajo resno varnostno grožnjo okolici – od verbalnih napadov pa vse do posilstev in resnih poškodb.
Posebej razočaran sem nad hujskaštvom, ki se zadnje dni glede beguncev in migrantov pojavlja kar tako povprek," je na četrtkovi novinarski konferenci med drugim dejal predsednik vlade Miro Cerar...... JAZ TUDI g. Cerar, samo jaz NE JAMRAM !
Verjamem, da imaš kot objekt opazovanja veliko znanja s področja klinične psihologije. Zanimivo pa je, kako lepo selektivno tele bombice spuščaš.Nikoli nisem prebral tvoje komentarje ob nasilju 'echtes' slovenskih mladoletnikov o njihovi kriminaliteti, tudi ubojov, umorov je bilo že… ...prikaži več ohoho.P.S. Kar se je zgodilo (če se sploh je, pri vas mora človek itak vse preveriti, ker lažete kot pes teče), je vsega obsojanja vredno in s tem mora opraviti policija.
No, bom počakal da vsi islamisti okusijo žlahtno kapljico, bomo videli kdo bo koga zavrnil...
Lepo ste skril objavo, pravi objektivni novinarji ni kej. Da vas ni sram
Cerar to ni nobeno hujskaštvo kar tako povprek, nočemo te migrantske sodrge imamo že dovolj Yugo muslijev ki jih je sam kriminal.
Da ne bo pomote, novica je prisla na prvo stran PO mojem komentarju.
Ti tujci naj bi bili iz Fužin,
Če se ne bi nič zgodilo, ne bi bilo Zapisnika policije. Jožek, nisi še imel opravka s policijo.
Da bi te nategnili -kreten od ksenofoba
Če so bili opiti niso nič boljši al pa slabši od slovenske mladine.
Slovenska mladina ga nese, predvsem pa ne vleče noža. Oni ga ne nesejo, pa še nož zelo hitro potegnejo.
Če še niso grozili, pa bodo. Kmalu bomo imeli 'veselico' tudi pri nas, tako kot v avstrijskem Linzu, kjer policija opozarja, da skupine zavrnjenih migrantov predstavljajo resno varnostno grožnjo okolici – od verbalnih napadov pa vse do posilstev in resnih poškodb.
zakaj mediji ščitite tujce ter napadate domačine??????????
In iz kakšnega razloga je IRANEC pri nas kot azilant??????
In zakaj ste nekateri tako nestrpni in ksenofobični ????
Redneck, preveč se ceniš
He, he, čapec čavez. Podalpski čapez, rojen v ljubezenski zvezi brata in sestre.
Pa ti veš, kaj ti dve besedi pomenijo?
Moti nas, če nekdo potegne nož.
Posebej razočaran sem nad hujskaštvom, ki se zadnje dni glede beguncev in migrantov pojavlja kar tako povprek," je na četrtkovi novinarski konferenci med drugim dejal predsednik vlade Miro Cerar...... JAZ TUDI g. Cerar, samo jaz NE JAMRAM !
Kako pa da so bili pijani, saj so vendar muslimani in cvet Sirske inteligence, sami dr, ing, in podobna nesnaga.
Verjamem, da imaš kot objekt opazovanja veliko znanja s področja klinične psihologije. Zanimivo pa je, kako lepo selektivno tele bombice spuščaš.Nikoli nisem prebral tvoje komentarje ob nasilju 'echtes' slovenskih mladoletnikov o njihovi kriminaliteti, tudi ubojov, umorov je bilo že… ...prikaži več ohoho.P.S. Kar se je zgodilo (če se sploh je, pri vas mora človek itak vse preveriti, ker lažete kot pes teče), je vsega obsojanja vredno in s tem mora opraviti policija.