Slovenija
135 ogledov

"Varoval proračun, ne otroka"

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • SpelaRo 15:47 01.december 2011.

    poznate zdravnika, ki ga tako veselo blatite?Naj najprej poudarim, da sočustvujem z materjo otroka in da razumem, da se zelo težko sprijazni z zdravstvenim stanjem svojega otroka. V par dneh tudi sama pričakujem svojega prvorojenca in ne dvomim, da ...prikaži več bi se mi utrgalo, če bi dobila tako diagnozo. In po vsej verjetnosti bi krivila zdravstveno osebje, tudi zdravnika, kot je dr. Likar, ker se je z resnico enostavno težko sprijazniti in je lažje, če imaš nekoga, na katerega lahko streseš jezo.Če se bo mati, ki se ji je to zgodilo podpisala pod katerega od komentarjev, ki bodo sledili, bom razumela, vseh ostalih pa ne. Vabim vas, da "poguglate" z geslom dr. Likar Postojna. Zadetkov bo ogromno, pod njimi pa ne bo niti enega negativnega komentarja. Zakaj? Citiram: ...človek in zdravnik z veliko začetnico... Prijazen in res si vzame čas... da take zdravnike kot je dr. Likar lahko samo iščeš... res enkraten... pri porodu je pozoren in zelo lepo mi je zašil, tako, da nimam šivov k

  • aurora 22:26 01.december 2011.

    Doktor Likar je odličen zdravnik, pa tudi postojnska porodnišnica je izjemna ustanova. Sama sem tam rodila in si ne bi želela roditi nikjer drugje. Pri dr. Likarju pa sem bila na posegu in lahko rečem samo dve besedi: strokoven in ...prikaži več predan. Ne nameravam ocenjevati primera, ki ga v podrobnostih ne poznam. Skrbi pa me tovrsten žurnalizem, ki odstira samo zorni kot ene strani. Zgodba ima verjetno dve plati! Objektivno in raziskovalno novinarstvo si podobnega pristopa ne bi dovolilo.

  • Marko Deleonardis 07:58 01.december 2011.

    Grozno kaj vse se dogaja v Sloveniji, takšni kot so Robert Likar verjetno ne bodo nikoli odgovarjali za svoja dejanja. To je čisto namenska povzročitev telesnih poškodb.

  • Niko_K_ 12:41 01.december 2011.

    Bogovi v belem. Poznam za primer, da je en tak bog v belem, pripeljal notarja v bolnico in si 14 dni pred smrtjo pacienta dal prepisati na sebe njegovo hišo, hkrati pa si še napisati oporoko. In to od ...prikaži več pacienta, ki je bil premeščen k njemu s psihiatrije.

  • voice 12:58 01.december 2011.

    poznam Likarja, če bi mene vprašali bi izgubil licenco...preveč napak, preveč vakumov, premalo ga skrbi za otroka in mamice, tudi ostali so zelo slabi porodničarji (Kristan in dr.)....vsi skupaj so navadni mesarji in mazači v postojni....držim pesti za gospo da ...prikaži več dobi tožbo, potem jo bom še jaz pripravila.

  • SpelaRo 15:49 01.december 2011.

    omejeno število znakov :) nadaljujem: ... jst sem trikrat rodila zadnjič pri Likarju..on me je pregledal, poslal v porodno, in bil pri meni cel porod..ko sem prišla domov sem se takoj prepisala k njemu, ker čez njega ga ...prikaži več ni..simpatičen za vzet domu..ni problema kar ga vprašaš ti lepo pove, prijazen nežen, jst grem vedno nasmejana k njemu in od njega..niti pikice slabega nimam povedat..res tazga nisem še imela...No, jaz sem bila pri njem na eni operaciji, pa tudi pregledal me je večkrat, sedaj ko hodim tja po roku. Čez par dni bom sama stopila v porodno sobo v Postojni in upam, da bom tam naletela nanj.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.