Pod streho /pod-streho/nepremicnine
13382 ogledov

Ko je bil čas, da najemodajalec vrne varščino, se je zapletlo

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • FejstDogaja 09:05 11.oktober 2025.

Stanovanje se vrne v stanju, kot si ga dobil. Kaj temi človeku ji jasno? Če je bilo prebeljeno ob vselitvi, so prebeli tudi ob izselitvi. Osnovna kultura, ne varščina.

ADImavasrad 11:23 11.oktober 2025.

Oboje. Jaz že takoj povem, da se bo iz varsčine poravnalo čiščenje ob izselitvi, ker najemnik lahko res počisti, ali pa samo malo "počisti" in imam potem sam bodisi delo bodisi strošek. Razliko varšcine potem seveda vrnem Sem se pa ...prikaži več že zajebal, ko sem v želji, da najemniku čimbolj zmanjsal ta strošek, vzel kar čistačice, ki sicer pucajo po bloku. Tako, na fuš. Napaka!!! Kopalnisko pohistvo, ki je bilo sicer bolj cheap, vendar povsem OK, so mi tako mocile, da se je vse razcvetelo. Kaj naj bi jim

ADImavasrad 11:26 11.oktober 2025.

... rekel? Terjal za odskodnino, ko itak nimajo nobenga dnarja? Nic, požrl sem uničene omare, je bila pa to sola, da odslej vzamem samo še uradno servis. Da lahko terjam škodo, ce pride do tega.

• Luksi 17:27 11.oktober 2025.

Večina lastnikov je do danes dojela, da je potrebno v pogodbo vpisati, da se stanovanje vrne v takšnem stanju, kot je bilo predano in pri tem še posebej izpostavi blejenje, ki se mu najemniki najraje izogibajo. Kljub temu se pa ...prikaži več še vedno najdejo norci, kot je tale v članku, ki mislijo, da njemu pa že ni treba beliti. Ko je najel stanovanje je seveda pričakoval popolne stene, vrnil bi pa zaflekane... To pač ne gre, zato pa obstaja varščina...

• igor18 13:06 11.oktober 2025.

ce se dogovoris da bos pobelil pobeli, sploh ,ce se notri kadi, pije, ima zivali...na crno izvajo masaze , tatooje,...

• atamama 16:09 11.oktober 2025.

Vsaka plat ima 2 konca.

• nada85 12:51 11.oktober 2025.

za kaj takšne ljudi ne preverja policija in inšpekcija, davek ne plačujejo državi, le ropajo boge reveže

• Naklonsky 15:45 11.oktober 2025.

Četrina najemnine najemodajalca gre za davek, najemniku nihče ne bo težil če se drži pogodbe!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.