Slovenija
96 ogledov

Večernji list: član arbitrarnega sodišča informacije izdajal MZZ

Komentarjev 26
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Modriportal 18:51 22.julij 2015.

    Me pa znima, ali prisluđkovanje yelefonskim pogovorom ni kaznivo? Mal tiskarski škrat v tej vročini nagaja - torej: Me pa zanima, ali prisliuškovanje telefonskim pogovorom ni kaznivo?"

  • allstarr111 22:36 22.julij 2015.

    Tako da v bistvu Hrvatje so te pogovore posneli povsem legalno, je pa ena velika šlamastika s strani slovenije da si privošči tako veliko neumnost, govorit take stvari po nezaščiteni liniji je čista šlamastika. Bi pa bil čas ...prikaži več da Korl gre malo ven iz diplomacije, ker na koncu je EDINO on odgovoren in TUDI PLAČAN da skrbi da do tega ne prihaja.

  • allstarr111 23:55 22.julij 2015.

    aja še to, naša država bi mogla malo organizirat vse te zadeve, ker očitno belebečejo neumnosti po telefonu in se ne zavedajo kako škodo povzročajo, državi ki jih je tja poslala, jih plačuje in omogoča standard ki ga ne premorejo ...prikaži več niti premožnejši nemci, na koncu pa šlamparije brez primere.Da sem jest na Korlovem mestu, bi oba jutri zjutraj pakirala kovčke in se poslavljala od sotrpinov, doma pa jih nebi čakala nobena služba ali funkcija.

  • puksicd 16:37 22.julij 2015.

    2 Hrvata, 4 tata ... Tako je to.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:42 22.julij 2015.

    Kaj se Hrvati ne bojo vsega spomnil samo zato da bi dosegl svoje. Pa to ne morš verjet.

  • korli 22:06 22.julij 2015.

    jebe se men za slovensko morje,naj ga majo hrvati,saj je usrano ko drek,golazen politična pa tako hodi dol k njim

  • Janez_53 22:48 22.julij 2015.

    Pozabil sem še omeniti Korlovo preseravanje o neformalnih informacijah glede delitve Piranskega zaliva! Tega ne bi pričakoval od osebe na takšnem položaju! Torej lahko mirno sklepam, da človek ni niti približno sposoben za opravljanje funkcij, ki jih dobiva že kar ...prikaži več lepo število let!!!

  • kaperosi 23:29 22.julij 2015.

    To kar poslusas je totali absurd. Una žre skrožnika stari ne ve kaj govori sam to je povedal da gre na vecerjo k sodniku. Taki zastopajo slovenijo. Ni čudno da smo u totalnem govnu . Dol s tako vlado tud ...prikaži večud Janševa ni nič bolša ne vem kam to pele . Zakajso plčane podgane

  • kaperosi 23:29 22.julij 2015.

    To kar poslusas je totali absurd. Una žre skrožnika stari ne ve kaj govori sam to je povedal da gre na vecerjo k sodniku. Taki zastopajo slovenijo. Ni čudno da smo u totalnem govnu . Dol s tako vlado tud ...prikaži večud Janševa ni nič bolša ne vem kam to pele . Zakajso plčane podgane

  • patrijarh 13:29 23.julij 2015.

    Bi blo fajn,če bi komentatorji spodaj malo premislili,preden pišejo nebuloze.Mislim,da je jasno,da je to namerno lansirano,da imate taki cepci,kot tu spodaj kaj pisati.POKVARJENI ZAGREBČANI se vam smejijo.

  • francek 19:50 22.julij 2015.

    Pa kakšne telete imamo in te moramo davkoplačevalci preživljati.

  • Janez_53 22:40 22.julij 2015.

    Tu se kristalno jasno vidi, da je bila naloga zaupana nesposobnežem in gofljačem, ki niso toliko inteligentni, da bi sploh pomislili na možnost prisluškovanja!!! Pa seveda naše TAJNE SLUŽBE so pogrnile na celi črti - iz istega razloga!!!

  • jakec1575 16:32 22.julij 2015.

    To, da je Jugoslavija dobila nazaj Istro je moral nekdo po vojni pošteno plačati z izgubo ozemlja. In to je vodstvo Jugoslavije vzelo v zakup. Poleg vagonov žita seveda, ki je bilo prepotrebno. Ampak to so prestare zgodbe. Tako je ...prikaži veče bilo. To je zgodovina. Poti nazaj ni. Zanimiv pristop, kako poizkusati zanulirati postopek, ki ti ni po godu. In tej miselnosti prodajamo svoje gospodarstvo? To bo še ena zgodovinska. S figo v žepu. kako že? Baje se je v zadnjih mesecih za tretjino povečal uvoz prehranskih izdelkov iz Hrvaške. In to po JUS in ne EU standardih kvalitete. Fantje moji. Prodaja je bila nujna zaradi lakomnih zveri, ampak pamet je bila pa v denarnici. Sicer pa, kaj vam mar. Dobro ste zasluzili, ne?

  • Hi5 16:36 22.julij 2015.

    Mah, kaj rečt. Golazen hrvaška. Ne znajo drugega, kot podhebavat na ta način. Lep primer, kako se vnaprej vpliva na arbitražno sodišče, za primer, če bi res izgubili kar pravijo. Za notranje politično dogajanje pa pač dodatna varovalka za SDP.

  • KOJAK 17:23 22.julij 2015.

    Cigani so videli, da gre arbitraža nam v prid in zdaj jo bodo skušali z vsemi sredstvi razveljaviti.... le kdaj pa je hrvaški narod držal obljubo. Še leta 1991 so se ob napadu JLA potegnili nazaj... Je pa žalostno da ...prikaži več se naši diplomati take stvari pogovarjajo po telefonu. Drugače mi pa gospod deluje pošten, našteva le argumente s katerimi bi lahko dodatno vplival na ostale arbitre.ME PA NIHČE NE BO PREPRIČAL DA SE CIGANI S ONE STRANI KOLPE NISO POSLUŽEVALI ENAKIH METOD....

  • allstarr111 18:04 22.julij 2015.

    http://www.vecernji.hr/hrvatska/ekskluzivno-donosimo-razgovor-arbitra-i-slovenske-strane-poslusajte-snimke-1015908 Poslušajte posnetke, me pa zanima kako so novinarji prišli do posnetkov.

  • Hi5 19:21 22.julij 2015.

    Itak da namerno rušijo sporazum, saj že od začetka to ni po njihovi volji. Njihova želja je, da se spor rešuje na sodišču za pomorsko pravo v Hamburgu, kjer imajo zelo dobre veze in možnosti za zmago, saj tam sodišče ...prikaži več ne bi razsojalo po načelu pravičnosti. Plus tega imajo na sodišču zaposlenih kar nekaj svojih gasterbajterjev in seveda vedo, da je to velik plus. Pač klasika. Od hrvatov ne moreš ničesar drugega pričakovat kot to, da na vsakem koraku minirajo vse kar Slovenija hoče doseči, bodisi pošteno ali če je v tem primeru poskušala res vplivati na kakšnega od sodnikov. Ampak arbitrov je 5, tako da imeti enega na svoji strani, ne pomeni imeti vse.

  • Hi5 19:26 22.julij 2015.

    Je pa nekaj. Da se naši gredo takega amaterizma, to je pa res čudo. Hudiča, res smo majhni, imamo pa vsaj nekaj malega mobilnih operaterjev, kjer prodajajo telefone po nizki ceni in predplačniške kartice. Pač kupili bi za vsak pogovor ...prikaži več novo kartico in ni variante da jih dobijo. Če že morajo veselo debatirat preko telefona. Ne vem če so s tem res kršili kakšna pravila. Mislim, arbiter iz Slovenije ne more biti nepristranski in prav tako arbiter iz Hrvaške ne. Torej pogovor med njim in odvetnico res ni nek tabu. Normalno da ko greš na pogajanja, da poskušaš vplivat z različnimi prijemi na to, da dobiš kar hočeš. Ni blo pa govora o kakšnem podkupovanju, kar hrvati redno počnejo, ko darujejo razne vile na svoji obali zunanjim politikom in lobistom.

  • markus 20:05 22.julij 2015.

    Ni se mi dalo poslušati celotnega pogovora, vendar v prvem delu imata dokaj normalen pogovor dveh slovenskih državljanov, ki si normalno prizadevata, da se bi končna odločitev sprejela v slovensko korist. V končni fazi Hrvaška nikoli ni nadzirala Piranskega zaliva. ...prikaži več Kako to, da ji po osamosvojitvi diši vse, kar je slovensko? Pa saj jim je Kardelj dobesedno podaril ozemlje do Mirne. Če je ta pogovor sporen, je sporno tudi hrvaško prisluškovanje. Le kaj drugega še prisluškujejo našim politikom, morda celo navadnim slovenskim državljanom? Hrvatom očitno ni za zaupati in glede na dejstvo, da hrvaški pisci komentarjev po vseh straneh pozivajo k vojni in da naj hrvaška stran odgovori na ta problem z vojsko, pove tudi vse o njih samih. A 6000 km obale nimajo dovolj??? Kakšen ISIS. Že s sosedi bomo imeli očitno (žal) veliko hudega morali prestati. Ko se pa hrvaška stran ni držala nobenega dogovora, pa je bilo vse v redu. Hrvaška stran je s tem povedala, da bo itak sprejela samo odlo

  • markus 20:06 22.julij 2015.

    čitev, ki bo v njihovo popolno korist. Ostalega Hrvati ne bodo nikoli sprejeli, kot odločitve v njihovo korist. S Hrvati bodo očitno še hude težave. Upam, da se motim.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.