Slovenija
114 ogledov

Veleposlanica podpisala Acto po navodilu vlade

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • trojanec 13:09 31.januar 2012.

    Nisem vedel, da je dolžina komentarjev omejena, zato dodajam: " Hvala za velikodušno gesto in povabilo. Izjavljam, da se bom v vašem imenu, spoštovana veleposlanica Helena Drnovšek Zorko, udeležil sobotnega shoda.

  • trojanec 13:04 31.januar 2012.

    Kaj pravi KZ 1 iz 1.11.2008: 26.člen: (1) Kaznivo dejanje je storjeno iz malomarnosti, če storilec ne ravna s potrebno pazljivostjo, s katero po okoliščinah in osebnih lastnostih mora in je zmožen kaj storiti ali opustiti. (3) Kaznivo ...prikaži večo dejanje ni storjeno iz malomarnosti, če storilec kljub potrebni pazljivosti povzroči prepovedano posledico, ki je ni bilo mogoče pričakovati in tudi ne predvideti njenega odvračanja.27.člen: (1) Za kaznivo dejanje, storjeno iz malomarnosti se storilec kaznuje samo, če zakon tako določa. (3) Sodišče sme storilcu, ki je storil kaznivo dejanje iz malomarnosti odpustiti kazen, če posledice dejanja storilca toliko prizadevajo, da izrek kazni v takem primeru očitno ne bi bil upravičen. "Resnična zaskrbljenost in odločenost slovenskih državljanov, da je treba preprečiti uveljavitev sporazuma, se bo odrazila v številu vas, ki boste prišli na shod." je zapisala in dodala, da prosi, naj bo kdo tam tudi v njenem imenu.Hval

  • albert 14:41 31.januar 2012.

    Konjušarske riti v vladi podpišejo vse kar jim kdo ponudi pod rit. Ne vem pa ali podpisovanje takih stvari sodi v tekoče posle. Pahor izgini že preveč škode je že nastalo. Sicer pa upam, da to svinjarijo zavrne evropski parlament ...prikaži več slovenski ga najbrž ne bo.

  • Stolp 11:26 31.januar 2012.

    Recimo, da je zgodba resnična. Torej noben ni imel jajca to podpisati. To so prepustili tej bogi veleposlanici in sedaj si po pilatovsko umivajo roke. Še en dokaz kakšni hinavci so ta levi in kakšni so nam tri leta vladali! ...prikaži več Bljak.Kar še volite komunajzarje. Da vas prodajo vsenaokoli! Ne, ni Janša nič kriv. On še ni bil niti mandatar takrat. Posle je opravljala še pahorjeva vlada!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.