Šport /sport/zimski-sporti
111110 ogledov

Huda žalitev za našo junakinjo in njeno ekipo! Neverjetno, kaj so si privoščili

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 08:48 15.februar 2022.

    Razni funkcionarji na športnih zvezah so kot politiki. Ko je uspeh športnikov si zasluge pripišejo sebi. Ko ne gre pa so krivi trenerji. Funkcionarji bi morali biti vsaj v preteklosti aktivni športniki da bi znali ceniti delo vseh vpletenih v ...prikaži več uspehe. Tako so pa nastavljeni po politiki za dobre plače.

    • Skias 09:59 16.februar 2022.

      Na žalost je marsikateri funkcionar bivši športnik pa mu dol visi vse skup samo, da dobi svoje in da je všečen tistim, ko ga držijo na položaju.

  • Janez_53 08:39 15.februar 2022.

    No, to so funkcionarji!!! Očitno jih zanimajo le lastne velike plače in drugi privilegiji, za športnike, ki garajo, če želijo kaj doseči, pa jim očitno ni mar! Težka sramota!

  • zibertmi 09:44 15.februar 2022.

    Vedno bolj sem prepričan, da postajamo pod to vlado vedno bolj pod policijskim nadzorom. Epidemiološka situacija je le prefinjen izgovor, ker se vlada boji vsakega zborovanja ljudi. Mogoče bodo še prepovedali športnikom tekmovanja v tujini, da le ne bodo doma ...prikaži več namišljeno ogroženi. To je pa tako, ko človek zganja čudne reči kar je bilo že videno v zgodovini, potem se pa boji lastne sence ima pa vedno pri roki en kup izgovorov, da zganja represijo.

    • zdrej 10:00 15.februar 2022.

      Odlično. Ampak RTV je anti vladna organizacija v tem momentu.

    • Janez_53 10:09 15.februar 2022.

      Članek govori o BLAMAŽI ŠPORTNIH FUNKCIONARJEV, ne pa o vladi! Komentarji bi se naj nanašali na vsebino članka. O naši nesposobni in koruptivni vladi lahko komentiraš pod drugimi članki.

    • zibertmi 10:25 15.februar 2022.

      rtv ni ravno anti vladna ,če gledaš odmeve z rosvito.ali intervijuje z mužiničem ali pirkovičem,kadra sds kolikor hočeš.sprejem za špornike je sicer res v rokah organizatorjev,pa vendar a se spodobi skat dlako nekje,ko pa sami hodijo vsepovsod brez mask in ...prikaži več razdalje itd.se bodo pa slikali in bohotili z njimi do onemoglosti

    • zibertmi 12:45 15.februar 2022.

      je pa res ,da je bolje,da eni gledajo samo nora tv.tam je resnica doma,pa po kmečki logiki ti vse razložijo,če ni tako pa poglej točko ena.janez ima vedno prav in si je izmislil 10 božjih zapovedi in je stvarnik te ravne zemlje

  • Avatar zoo
    zoo 10:19 15.februar 2022.

    Dobrodošli, kje? V Severni Koreji? Ne, tu se še oni lahko skrijejo pred zlovenistanom!

  • Sašo Čepon 10:07 15.februar 2022.

    Banda nesposobna, sami potuhnjenci.

  • Avatar Leon
    Leon 12:47 15.februar 2022.

    Nekomu gredo v nos rezultati naših športnikov ! Generalna policijska uprava (GPU) je po poročanju spletnega portala 24ur Policijski upravi (PU) Celje naložila, naj ugotovi, kdo je organizator sprejemov za dobitnika olimpijskih medalj Glorio Kotnik in Tima Mastnaka v njunih ...prikaži večh domačih krajih. Razlog je po navedbah portala domnevno kršenje ukrepov za zajezitev novega koronavirusa. Več na: https://www.zurnal24.si/slovenija/policija-preiskuje-sprejeme-olimpijcev-381544 - www.zurnal24.si

  • res.no 21:41 15.februar 2022.

    Sramota, so se gospodu ze javno opravicili? Ga nodo vsaj na naskednjem uradnem sorejemu vseh sportnikov skupaj povabili? Bilo bi najmanj spodobno, da ne rečemo kar nujno in obvezno, da vse to storijo. Sram jih je lahko.

  • rd2dmk2 09:22 18.februar 2022.

    no verjetno se bo za trenerja prograsil kakšen koalicijski veljak.. ne pozabit da za medaljo ni predpisana nagrada samo za tekmovalca ampak tudi za trenerja.. tako da verejtno bomo izvedeli da je kakšen "zlati fantek" trener vseh od nike pa ...prikaži veča do timija. sicer pa mnogo let nazaj so naši orli dobili medaljo, pa za nagrado umetniško slike. se še spomnite gospodje, kaj je eden od nosilcev odličja naredil z sliko. v istem času pa so alpski smučarji dobivali kaj ???? ne ne ni bil burek.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.