Slovenija
6 ogledov

Velikonočni fiasko na Obali

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 1111 09:32 10.april 2012.

    ...cene naj znižajo!!!!!!!!! ...ljudi je bilo v Portorožu ogromno, predvsem italijanov in domačih gostov...pred prazniki, gostinci dvignejo cene za 20% in še zmeraj mislijo, da živimo v času, ko so goste prenašali na okoli in se z njih delali norca...no, ...prikaži več sedaj pa imajo!!!!!

  • heavyd 10:01 10.april 2012.

    Kar se mene tiče na slovensko obalo ne hodim veliko, ker je tam kot da bi prišel v nko drugo državo. enkrat natakar sploh ni znal slovensko govorit, odnos vseh natakarjev je pa čisto balkanski. daj denar in se čim ...prikaži več prej spokaj. Pazi kaj je rekel:"moramo zadnja leta res delati na osebnem stiku z gosti" -> a rees al kaj. A do sedaj ste pa sam kasiral.. sama mafija. albanci, srbi, itd..

  • d 11:14 10.april 2012.

    g. Jačmenjak, če še niste ugotovili v Sloveniji vlada globoka recesija, menda ne pričakujete, da bo povprečna družina naročila ribjo ploščo in vse skupaj zalila s kakovostnim vinom. Kar vas stane 20 EUR, gostu zaračunate 200 EUR in potem si ...prikaži več upate take "fijaske" lansirati v medije. Wake up bro ...

  • suzana.kos 11:18 10.april 2012.

    jaz se pa spomnim, kako so časih v Portorožu, na vsej obali v bistvu, v rit lezli italijanskim gostom, nas pa skorajda niso povohali, ko smo prišli... in ne le to, so celo rekli, da imajo polno oziroma rezervirano, ker ...prikaži več so vedeli, da bodo Italijani prišli na poceni požrtijo čez mejo in slovenski gostje nismo bili zaželjeni

  • pyer 11:23 10.april 2012.

    Ne vem od kod mu podatki da so bili slabo zasedeni, ko pa so sredi prejšnjega tedna poročali, da so hoteli zasedeni več kot 90%.Znižajte cene pa bodite bolj prijazni do gostov pa uspeh ne bo izostal.....

  • allstarr111 14:52 10.april 2012.

    Aja takemu idiotu takoj vzel obratovalno dovoljenje pa basta.

  • Sam Pejmo 23:45 10.april 2012.

    ta model ni normaln.. pizda, dons za benz do morja kumi napraskaš, g.Jačmenjak pa joka, da mu domači ''samo jadne pizze in kurčeve kalamare jedoči'' obiskovalci (beri: klošarji) pustijo od 15-20 eur na osebo v oštariji?!! od zdej naprej, grem ...prikaži več na obali v obalni mercator na 1 ta velko žemljo pa 7 dek poli! sit bom lih tko. heh

  • allstarr111 10:01 10.april 2012.

    Tko je maš prav, vedno ampak resnično vsako leto je enako, lokale (razen nekaj izjem) že dolgo ne vodijo domačini ampak lastniki ali najeniki od drugje, ki nimajo občutka za nič drugega kot matematiko in hočejo iz tistih parih mesecev ...prikaži več iztžit maksimum, seveda pričakujejo da bodo pri njih sedeli samo gostje iz tujine in se do domačih gostov obnašajo kot da so jim balast. Nisem pa še slišal da bi se kadarkoli pritožil kdo od lastnikov domačinov kot recimo Brkovič ipd. javkajo samo autsiderji.

  • drmr1980 19:27 10.april 2012.

    Portorož dva tedna nazaj....pridem v oštarijo, naročim pico,.....natakar meni: šta češ popiti?OK, sicer sem srb, ampak :-0eno radensko prosim....model odkoraka pa momlja: uf Slovenci škrti mamu jim....!!!!Halo!!! Se ustanem, mu jebem vse po spisku ...prikaži več in grem!In to je Portorož...Hvala....odjebite!

  • allstarr111 14:51 10.april 2012.

    ja tole sem pa sploh pozabil "Naši pa naročajo predvsem kalamare in pice ter na osebo porabijo večinoma od 15 do 20 evrov, redkokdaj več,” razlaga Ivica Jačmenjak" Tipo ni zadovoljen z 15-20 evrov na gosta, ma ta si ne ...prikaži veče zasluži niti 1 evra na gosta, ma dej nehej k si normalen sploh ?

  • Zmajcek 01:09 12.april 2012.

    Na zalost vseh je ta izjava g.Jačmenjak realna. Ne spadajo pa vsi v isti koš. Tako zvani ''žabari'' pridejo v Portorož, da se nato pohvalijo svojim sokrajanom da so se ga v Portorozu nazrli, da so jedli nevem kaksne ribe ...prikaži več in pili nevem kaksna vina, a resnica je da cela druzina pride na 1 pico in nekaj kozarcev navadne vode ''iz pipe''. Res je kriza je, ampak zato obstaja Lidel, kupiste si mortadelo i liter alpskega mleka ter se zakampirate na črnem kalu in imeli boste izvrsten pogled na morje, mimo rampe z 10€ v zepu pa niti ne hodite.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.