Levičarjem moram priznati, da vabim Trumpa, da pride še k nam in odpelje nekaj njihovih Madur, četudi bi si gornji levičarski komentatorji rezali žile.
Zabavno je brati komentarje tistih, ki se ves čas trudijo opravičevati zločinski osvajalski pohod ruske soldateske na Ukrajino, zdaj bi pa tolkli po Trumpu, ki je le odpeljal narko šefa iz države, kjer ga njegovi niti niso poskusili zaščiriti. Prava… ...prikaži več uspešna posebna vojaška operacija.
če ga Američani ne bi rešili bi se malemu debeluščeku maduri zgodilo isto kot s Čauseskom in njegovo babo, Še pomnite tovariši ...Zadnji je ugasnil luč ko so zapustili sodišče in čez čas smo videli ležati tam dva kadavra, Ja… ...prikaži veča tako se dela s komunisti in prav je tako
J a Američani so rešili madureka, ker drugače bi bila zvečer ob 18 oba že mrtva,, tak da bi mi lahko to videli pri dnevniku ob 19h,, Samo da je VESELO
Organizacija ameriških držav in Združeni narodi se morajo nemudoma sestati," je zapisal na omrežju X. predsednik
jaz pa sem napisal da ga ti sralci lahko Američanom samo popušijo
Trump je pričel delati red na svetu,, Putin ga tudi že dela ,Sedaj je na vrsti ŠI Dšinping s Tajvanom,, Ja veliki so zato na svetu da peljejo razvoj in vizijo sveta v pravo smer ŽIVEL TRUMP ,,,, ŽIVEL PUTIN… ...prikaži več ,,,ŽIVEL ŠI DŽINPING,,, ŽIVEL ORBAN,,,ŽIVEL ERDOGAN ja mali bucko manduro pa je sedaj skrit v podganjem gnezdu. in golobček bo pickkkaril v Varnostnem svetu naj GOSPOD TRAMP neha jebbati venezualo
Je pa Dump resno bolan....vprašanje je, če bo dočakal konec tega leta..... prerokba!
Levičarjem moram priznati, da vabim Trumpa, da pride še k nam in odpelje nekaj njihovih Madur, četudi bi si gornji levičarski komentatorji rezali žile.
Tistega grbavca se lahko sami odkrižamo. Blokira se mu X omrežje pa bo gotoffff..
Ma neee....to je samo specialna vojaška operacija....
Se že učiš madžarščino?
Zabavno je brati komentarje tistih, ki se ves čas trudijo opravičevati zločinski osvajalski pohod ruske soldateske na Ukrajino, zdaj bi pa tolkli po Trumpu, ki je le odpeljal narko šefa iz države, kjer ga njegovi niti niso poskusili zaščiriti. Prava… ...prikaži več uspešna posebna vojaška operacija.
če ga Američani ne bi rešili bi se malemu debeluščeku maduri zgodilo isto kot s Čauseskom in njegovo babo, Še pomnite tovariši ...Zadnji je ugasnil luč ko so zapustili sodišče in čez čas smo videli ležati tam dva kadavra, Ja… ...prikaži veča tako se dela s komunisti in prav je tako J a Američani so rešili madureka, ker drugače bi bila zvečer ob 18 oba že mrtva,, tak da bi mi lahko to videli pri dnevniku ob 19h,, Samo da je VESELO
Počalajmo kaj se bo zgodilo z vami v kleti, ko onemogočijo komentiranje. Bebci slaboumni..
Še en zaveznik CCCP manj! Dol z Rusijo!
Organizacija ameriških držav in Združeni narodi se morajo nemudoma sestati," je zapisal na omrežju X. predsednik jaz pa sem napisal da ga ti sralci lahko Američanom samo popušijo
Trump je pričel delati red na svetu,, Putin ga tudi že dela ,Sedaj je na vrsti ŠI Dšinping s Tajvanom,, Ja veliki so zato na svetu da peljejo razvoj in vizijo sveta v pravo smer ŽIVEL TRUMP ,,,, ŽIVEL PUTIN… ...prikaži več ,,,ŽIVEL ŠI DŽINPING,,, ŽIVEL ORBAN,,,ŽIVEL ERDOGAN ja mali bucko manduro pa je sedaj skrit v podganjem gnezdu. in golobček bo pickkkaril v Varnostnem svetu naj GOSPOD TRAMP neha jebbati venezualo
Kaj je s tabo, sedaj je čas da še Orban vzame Prekmurje in naredi "red", a ne. In ti se boš skril v podganje gnezdo, kot Maduro.
Bumbar Jaz jim bom pozdravil ti smrdljivi komunajzer pa se boš skril,,Pa ne samo Prekmurje tam pri Mariboru nekje je meja
Samo da se nekaj dogaja,Je bilo že prav dolgočasno čez te praznike ko ni bilo nobenih akcij,
Putin, Netanjahu in Trump so največji zločinci nove dobe!
@ ms- od kdaj terminsko je ta "nova doba" ?
Od konca druge svetovne vojne
....red diktatorje ....novih sužnjev in gospodarjev...
Prihaja doba tehno fevdalizma....in neslutenih zločinov zoper človečnost....