Slovenija
3134 ogledov

Veselje za ravnatelje in direktorje. Do petine višje plače!

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Zala
    Zala 12:14 16.november 2017.

    A, gasilcem se pa ne more? Vsem drugim se očitno lahko. Gospodje parlamentarci, ministri, predsednik vlade ne želite si, da boste življensko ogroženi vi ali vaši bližnji, recimo v prometni nesreči, poplavah, požaru, ker boste morali dobro premisliti, koga boste ...prikaži več poklicali na pomoč. Menda ne gasilce !

  • alen04 12:18 16.november 2017.

    Svinjarija katere smo vajeni v naši državi. Razredu "J" so dvignili plačo za cela 2€, tem prascem pa vsakemu za 600€. Golazen ste, potem se pa sprašujejo le kako to, da je bila tako nizka udeležba na volitvah, ja koga ...prikaži več pa naj volim, če se samo iz enega stola presedate, pokvarjeni zajedavci!!!!!

  • jakec1575 12:31 16.november 2017.

    Imajo vsaj 1 mio € za te popravke nimajo pa 150 jurjev za popravke pri gasilcih, ki so v izrednih razmerah edina sila in se vsi ostali lahko skrijejo. Res poden od odlocanja. Moram reči. Pa nisem gasilec, da ne ...prikaži več bo pomote. Imam pa vgrajen obcutek za pravicnost in poznam par kriznih situacij, kjer so gasilci odigrali kljucno vlogo. Razumem, da ravnatelji in direktorji, če so dobri morajo biti nagrajeni, samo tole je pa...diskriminatorno.

  • zvezdan 21:19 16.november 2017.

    Kakšne bedarije pa vi pišete. Res ne vem zakaj sploh še berem novice. Moja je učiteljica in je 30 plačilni razred to pomeni 920€ neto, dodatkov pa itq ni. Za kar je bilo potrebno naredit magisterij. Trgovec v trgovini pa ...prikaži več zasluži 800€ in ima 3 letno šolo pa nimam nič proti 3 letni šoli ampak v trgovini skrbiš da sta v škatli en levi in en desni čevelj!! Kako vas ni sram. 46 plačilni razred??? Kje ste to našli??

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.