Slovenija
12589 ogledov

Odprto pismo Robertu Golobu

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar luckyss
    luckyss 09:46 14.december 2022.

    Tile okoljski kreteni od Vesne tudi nimajo stika z realnostjo ...Takim je treba dati motiko v roko in naj gredo preverjat svojo teorijo v praksi na njivo...Trenutno pač ni možno pridelati bio hrane za vse..Ti idioti bi uničili domačega kmeta, ...prikaži več da bi potem jedli svinjarijo iz uvoza...V teh časi bi morali biti veseli, če bomo kje lahko nabavili umetna gnojila po znosnih cenah, , da ne bo naslednjo leto kilo krompirja 5 evrov...

    • oneh 09:55 14.december 2022.

      Oh lucky, lucky... spet nisi razumel poante objave sporočila. Bistvo sporočila ni vsebina ampak, da kritizira Goloba. Včeraj kritika Goloba na Pop TV, Goloba kritizirajo književniki (Makarovičeva, Slapšak...)... se bojim Lucky, da ne bo več dolgo svoboda in da levaki ...prikaži več ne boste dolgo le še plesali.

    • Avatar luckyss
      luckyss 10:19 14.december 2022.

      Ste tam v kleti očitno že povsem pošpricani od onaniranja na misel o padcu vlade...ampak zaman ste se lotili ročnega dela...Ta vlada bo ostala in to čiščenje, ki ga Golob izvaja to le še potrjuje ...Vaše jamranje pa potrjuje, da ...prikaži veča so bili ti ukrepi nujni in ni še konec, tudi javno tožilstvo bo začelo s preiskavami..

    • oneh 10:35 14.december 2022.

      Ta vlada se ukvarja le z energetiko in zdravstvom. Za šolstvo ne dela nič. Za kulturo ne dela nič. Za gospodarstvo ne dela nič. Za socialo ne dela nič. Za mlade ne dela nič. ... Kar je mogoče se sreča, ...prikaži več saj sta tako energetika kot zdravstvo tik pred razsulom ostali vsaj le počasi crkujejo. Je pa res, da sta to še edina dva resorja kjer je na razpolago na stotine milijonov €, kateri se lahko prekanalizirajo v ta prave žepe. Dokler bo to še šlo bo svoboda in levaki boste še plesali.

    • matermila 11:00 14.december 2022.

      Ko že omenjaš javno tožilstvo, daj povej, kako daleč je že kaj preiskava GEN-i, ali je Golob še pravočasno koga zamenjal? V policiju mu ravno ne ratuje najbolje.

  • marko345 09:53 14.december 2022.

    Moj odgovor Vesni. Ko bi postavili na reki muri in savi zadosti hidroeletrarn, nova atomska centrala ne bi bila potrebna. V Avstriji za reko Muro to ni problem, v Sloveniji pa so krivci za to prav okoljevarstveniki. Pa ne govorim ...prikaži več o jezovih na muri, del vode vkopat v cevi do elektrarne pa tako 50 elektro objektov- tako bo nekaj tega narejeno na ljubljanici. Samo pametujete in namerno škodite razvoju Slovenije. Amen

    • Svobodnež 10:00 14.december 2022.

      Prekmurci "svoje Mure" ne dajo! Ampak z veseljem trošijo elektriko, ki je pridelana na drugih območjih. Tipično slovensko-"sem za, ampak ne na mojem"!

    • popokatopetl 11:24 14.december 2022.

      Žal tudi če zajezimo vse preostale reke ne bomo zadostili naraščajočim apetitom po elektriki. Bi pa s tem spotoma pod pretvezo okoljevarstva na "zelen" način fentali vse preostale reke. Ne rečem da ne smemo postavit nobene HE več in brez ...prikaži več HE Brežice mislim da ne bomo kej prida na boljšem (bik pa štrik pa to), za ostale je treba pa dobro premislit.

    • Avatar Leon
      Leon 11:44 14.december 2022.

      Ob razmišljanju ,da bo vse poganjala in grela elektrika ni razlage kako ustvariti takšno kapaciteto .Nafta , premog , JEK ,veter ...za Slovenijo niso sprejemljive ?

  • popokatopetl 11:31 14.december 2022.

    "je Waitz izpostavil nekaj dejstev gradnje novega bloka na potresnem območju ter pozval k rabi sončne energije" ---- Eno neprijetno dejstvo je da sicer z NEPN planiramo veliko rabe sončne energije, ampak da je le-te pozimi bore malo, pa tudi ...prikaži več poleti ima ogromna dnevna nihanja. Veliko nihanj zdaj pokrivajo TE, ampak premoga se je treba znebit, plin pa je trenutno velik problem... Sprejemljive rešitve za dnevno hrambo energije so vsaj na vidiku, za zimo zaenkrat ne.

  • Avatar Leon
    Leon 11:42 14.december 2022.

    VESNA ali ste si ogledali BIO plinarno v Prlekiji ? Pojdite tja in se prepričajte .

    • lojs 12:24 14.december 2022.

      in kaj je tako famoznega na tej bioplinarni ... sej to po svetu že dolgo časa obstaja, žal jih je pri nas premalo, ker marsikdo nima pojma kaj to sploh je, žal

    • Avatar Leon
      Leon 12:36 14.december 2022.

      lojs ...tam proizvajajo podobno kot ti SMRAD .

    • lojs 12:40 14.december 2022.

      bioplinarna, ki proizvaja smrad, kot ga ti, ni prava ... plin se pokuri kot metan in to je energent za proizvodnjo elektrike ... in to deluje tudi ponoči, ko ni SONCA, začuda

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.