Slovenija
30970 ogledov

VIDEO: Šokantni prizori, sredi Ljubljane streljal s pištolo

Komentarjev 84
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 12:47 05.maj 2025.

Kar še jih uvažajte,se večje piz se bodo dogajale

• Orto 13:30 05.maj 2025.

Policija obvladuje situacijo, pa to....edina pereča problematika je potek veljavnosti kompleta za prvo pomoč, vožnja 55 pri omejitvi 50 km/h in parkiranje na zelenicah.

• Ender3 15:06 05.maj 2025.

Še dobro, da vlado ne obvladuje veliki Voditelj. Sicer bi zaradi pretečenih kompletov Prve Pomoči že voznike zapirali..

• Toma 15:19 05.maj 2025.

Počakaj do naslednjih volitev he-he!

• Ender3 16:20 05.maj 2025.

Toma in kaj pričakuješ od novih volitev?..Da bo indokrinirana marginalna skupina prevladala večino..Dokler bomo imeli dovolj črfurjev ni strahu. To se je zgodilo prvič in zadnjič v mandatu 2004-2008. Sedaj so volilna zmaga samo iluzija in mokre sanje..

• Idioti 11:12 07.maj 2025.

Jaz od novih volitev pričakuje prihod stranke , ki bo popolnoma nevtralna do UA-RUS problema in ki bo izterjala od tistih ki so metali UA denar in orožje odškodnino v višini škode , ki so jo naredili. Če bo to ...prikaži večo stranka Romov , ali črnih hudičev in satanov skupaj , bom volil za njih in me za vse ostale boli kurac . Mogoče bodo pa Levi prišli k pameti in odjebal kapitaliste , ki skrbijo samo za DVIGANJE svojih bančnih računov , za narod jih pa boli KURAC !

• atamama 15:51 05.maj 2025.

Ko delajo podobno cigoti po Dolenjskem, Posavju in Beli krajini se je policija ''stežka'' zganila v prid domorodcev. Kako to izgleda se zapeljite malo v okolici KK ali NM. Če je kakšno praznovanje se slišijo rafali, res da ne v ...prikaži več pisarno dežurnega policista. Pa ne s plašilno brzostrelko, je kar ''ta zaresna''. Sedaj pa ko so ''pobje'' v LJ malo ''prefedrali'' enega, pa še to ne preveč je pa vik in krik, pa vsi na nogah. Nekaj ne štima, kaj meni minister MNZ-ja, kaj se še obvladuje varnost???

• Idioti 11:16 07.maj 2025.

Jaz se sprašujem , kakšna je to demokracija v SLO , da se lahko cigani obstreljujejo skoraj z minometi , Ljubljančani se pa ne bi smeli mal s pištolcami preganjat med sabo ! Dej minister policije ODJEBI , nisi dorastel ...prikaži več službi na katero so te postavili !

• Soljatar 13:25 05.maj 2025.

spet čefurjada, kdo pa drug...

luckyss1 12:52 05.maj 2025.

Ne vem kdo je kdo, ampak mi slabo postane, če vidim, da nekoga pretepa več ljudi..Se je pač treba "ustrezno opremiti", seveda izključno za samoobrambo..In potem je glavno v naslovu, da je nekdo streljal s pištolo (po zvoku sklepam strašilno), ...prikaži več kot to da par tipov tepe človeka, ki leži na tleh...Malo razmislite o tem..

• Facja 16:08 05.maj 2025.

ha, ha luckyss1 hote ali nehote si postal podoben janši..."oborožite se, legalno", je baje izjavil veliko vodja. ti pa podobno v zgornjem komentarju. kdo bi si mislil, da slediš liku in delu tega največjega sina...

• Ender3 16:35 05.maj 2025.

Facja nehote delaš reklamo sinu domobranca, ki je ušel iz toliko komunističnih morišč, da se jih spomniti ne more..

• Facja 19:38 05.maj 2025.

ender3 napisal sem ti že enkrat, da si kreten in ti ponavljam še enkrat. Ne mi pripisovat janšizma in janše, ker mi gre na kurac. Ampak mi gredo na kurac tudi ljudje, ki nimajo lastne pameti. Ti si ender3 samo ...prikaži več druga plat istega kovanca, kot so tisti zblojenci, ki janšo čakajo na cesti pred sodiščem, le da imaš ti plašnice gor za anti-janšo in nisi sposoben kritičnega pogleda na svet.

• Facja 19:41 05.maj 2025.

In še nekaj ender3, sploh ne razumeš sarkazma, pač si intelektualno podhranjen. Zadnjič si napisal, da si star 72 let (če je to res), si res revež, da se vsak dan vžigaš na tem portalu in braniš, predvsem Svobodo, Goloba ...prikaži več in njegovo ženšče. Jaz ti povem, ker vidim v službi, Golob je ravno taka baraba, kot so bili vsi pred njim, seveda janša je največja baraba zato, ker ima najbolj izdelan svoj vladajoči-kradljivi aparat in zato ker je bil že 3x predsednik vlade.

• Ender3 23:04 05.maj 2025.

Facja kdo trdi, da zagovarjam Goloba?. Kritiziram tistega, ki ima več kot 30 let kriminalne zgodovine. In ker sem malce starejši kot omenjeni se dobro spominjam vseh afer, ki jih je povzročil. In dokler bo ON živ bom udrihal čezenj, ...prikaži več ker očitno drugi ne znajo ali zmorejo. Če je dovoljeno njemu, zakaj tega nebi smel početi tudi Golob..Bil je izvoljen z veliko podporo, kar JJ ne bo nikoli..

• Ender3 23:09 05.maj 2025.

Facja očitno si proti meni tako mentalno superioren, da se pravzaprav še branit ne znaš..Negiraš tistega, ki te plačuje, da pišeš komentarje. In v kakšni službi sediš, da poslušaš toliko kritike čez Goloba. Njegovi največji kritiki imajo najboljše službe in plače..

• munja 23:21 05.maj 2025.

Endrk toliko star, pa takoooooooooooooooooooo neumen, je pa res ena sama žalost!!!

• Idioti 11:19 07.maj 2025.

Prava ali strašilna , ni važno , važen je, da so se usral v hlače in bežali za življenje. To je pa še kako dobra življenska iskušnja, ki jo pozabili ne bodo nikoli ! Bolš to kot da so jih ...prikaži večh s pendreki pobarvali na plavo !

Lion007 12:46 05.maj 2025.

Bruseljsko vzdušje se premika v Ljubljano. Streli bodo postali normala. Bolano.

• munja 23:23 05.maj 2025.

... in Slovenija bo vedno bolj varna država...

MK_NSFW 15:08 05.maj 2025.

ŽUPAN ureja poti spominskega teka likvidatorjev zavednih Slovencev, njegovi sonarodnjaki pa se streljajo, kot da so doma. Očitno potrebujemo novo DOMOBRANSTVO, da naredi red v prestolnici.

• atamama 15:43 05.maj 2025.

Težka bo, šipkovo vardo je aktualna politična smetana ''zakonsko'' eliminirala, ker se je bala konkurence...

MK_NSFW 09:15 06.maj 2025.

pridejo volitve. Svobode ni več. zmaga DESNICE bo gromozanska

• jakec1575 14:07 05.maj 2025.

streljanje sredi ljubljane sredi belega dne se nikol ni dogajal in se tudi ne bo. policija oddelaj ali bomo pa obcani. Dovolj imam papkov k so prevec vojnih in mafijskih igrc igral. Tip kao nabit hodi s pistolo, kot da ...prikaži več je stil pozrl oz da ga redno dobiva analno. un na tleh je bil ps tolk tepen, da je takoj vstal in zacel teci s pistolo. tole se lahko grejo v vukojebini, v ljubljani bodo posledice

• Grunf 16:17 05.maj 2025.

To je v resnici največji problem in to veliko bolj kot samo pretepanje. Na cestah je kup nasilnežev oboroženih s strenim in drugim orožjem in od njih jih lahko skupijo povsem nedolzni mimoidoči. Nihče ne ve koliko je orožja in ...prikaži več tudi, če se odkrije ni ustrezne sankcije. Namesto pozivov za ureditev tega pa celo politika nagovarja državljane naj se oborožujejo, najbrž ne za teritorialno obrambo.

• SlavkoKrizman 23:16 05.maj 2025.

jakec1575 Daj razsvetli nas kakšne posledice bodo v ljubljani?

• Soljatar 13:27 05.maj 2025.

volilci Zorana Jankovica in Roberta Goloba...

Leon 13:43 05.maj 2025.

https://www.dnevnik.si/novice/slovenija/z-jansevim-pozivom-k-oborozevanju-se-bo-ukvarjalo-tozilstvo-2097878/

Leon 13:44 05.maj 2025.

https://www.rtvslo.si/crna-kronika/neznana-storilca-ovadena-zaradi-nacisticnega-pozdrava-v-lokalu-v-srediscu-ljubljane/740062

• Soljatar 13:45 05.maj 2025.

https://nova24tv.si/video-tiktoker-trdi-da-je-pretepel-anisa-licino-in-njegova-prijatelja/

• Ender3 14:59 05.maj 2025.

Soljatar pa ne, da spremljaš Noro24tv..Potem ne čudi nora vsebina tvojih komentarjev..

• Soljatar 15:49 05.maj 2025.

vsi jo spremljajo, tudi ti...

• Ender3 16:30 05.maj 2025.

Soljatar jaz zadnje prispevke Nore24tv čakam do 24 ure. Objavljene Vsebine tako pomirijo mojo zvedavost, da potem v miru zaspim.

• Soljatar 16:38 05.maj 2025.

priden.si

• Ender3 22:54 05.maj 2025.

Sem vsaj zaveden ljubitelj resnice. Ker vi cvilite samo o lažeh in manipulacijah.

• bobubob 13:19 05.maj 2025.

Več pravne države, manj varnosti. Sicer pa smo to volilci pridelali kar sami, saj volimo bandite namesto poštenjakov.

Leon 13:45 05.maj 2025.

Po čem si jih ločil ?

• Toma 15:20 05.maj 2025.

Lepo povedano ampak, poštenjaki med politiki (in advokati)?!

• atamama 15:42 05.maj 2025.

Haha, res je težko oziroma nemogoče je videti zelenega psa in poštenega politika....

• Soljatar 13:39 05.maj 2025.

popolnoma vse čefurje od prvega do zadnjega je potrebno izgnat iz te države, čeprav so mogoče nekateri med njimi pridni in pošteni...večina je problematičnih in tega ne bomo več tolerirali...spremenit ustavo, odvzet državljastva in premoženje, ki ga imajo v Sloveniji ...prikaži več in marš teraj sodrgo balkansko nazaj na Balkan, magar z živinskimi vagoni...

• Ender3 14:57 05.maj 2025.

Ne seri, kaj janšisti boste pa ostali za Janezovo seme..

MK_NSFW 15:09 05.maj 2025.

a Dončiča tud?

• Soljatar 15:20 05.maj 2025.

tudi dončiča seveda...on bi bil med prvimi deportiran...

• Ender3 16:10 05.maj 2025.

Soljatar bo moral Dončić narediti posebno reklamo za polisalamo na Nori24tv. Potem bo zagotovo dobil podporo tudi od kletnih aktivistov.

• jakec1575 21:54 05.maj 2025.

kaj bo pa kriterij?? mislim kako ga bos dolocil?? ker pol bos moral tudi cistokrvne slovenke, ki so se s cefurji porocile deportirat

• Eddie 13:05 05.maj 2025.

Poskus umora in nič manj od tega. Nobenega povzročanja splošne nevarnosti in podobnih neumnost. Kaj če bi tam v smeri streljanja slučajno bil kak nedolžen otrok in bi ga krogla zadela? Ker ne znamo sankcionirati takih stvari, postajamo sramota od države.

• Ender3 15:02 05.maj 2025.

Kakšna sramota neki, če vodja JJ javno poziva svoje sledivce, da se oborožijo. Mala Tomašička pa je opravila strelski tečaj, če predno je bila poslana v Bruselj delat sramoto lastni državi..

torolino 15:43 05.maj 2025.

Endrk čufti in cigani imajo vse to že brez Janeza.

• Ender3 15:59 05.maj 2025.

Ampak omenjeni nimajo takšnega priviligiranega statusa pred sodiščem kot, prvorazredni lastnik sekte SDS..On je celo iz zapora hodil v DZ v službo. Če to ni griljantno v posneh pravosodju in običajnim državljanom..

• Eddie 13:26 06.maj 2025.

Ender3: Ko boš dojel, da politika ni samo JJ, ampak vsi skupaj, ki nam krojijo usodo od osamosvojitve, bo tudi tvoje življenje mogoče manj zafrustrirano (ne pa nujno boljše). Jaz nisem nikjer omenjal JJ, niti nisem njegov pristaš. V bistvu ...prikaži več sem še vedno mnenja, da je on ena najslabših opcij, ki jih imamo v državi. Pa je trenutna opcija kaj boljša? Po mojem mnenju ne.

• hudini 16:53 05.maj 2025.

Najlepše mesto na svetu pa to

• Ender3 22:50 05.maj 2025.

Ampak to trdijo tudi tujci in turisti. Mnenja trola nikogar ne zanima..

• Soljatar 13:31 05.maj 2025.

tip strelja v kr nekam v prazno s pištolo v naselju sred dneva... z lahkoto bi lahko metek priletel v naključnega mimoidočega...ta bo bo dobil 3 leta dopusta minimalno...

MK_NSFW 15:09 05.maj 2025.

mimoidoči bi bil Mile iz bloka, ki bi rabu en metek.... kaj če bi dubu otrok na biicklu?

• Soljatar 15:18 05.maj 2025.

to se vse smatra kot mimoidoči...

• Ender3 16:06 05.maj 2025.

Eni so si metke pošiljali kar v pismih, da bi igrali žrtve levičarjev..Danes pa po pošti pošiljajo oglas, kako biti proti privilegijem, ki so jih v prejšnjih mandatih delili tudi Simonitijevim izbrancem.

• jakec1575 21:56 05.maj 2025.

zakaj bi tip dal svojo pistolo drugemu tipu za strelat. tud ce je s crnega trga??

• Ender3 22:48 05.maj 2025.

ja jakec 👍 to vprašanje tudi mene muči. Kot, da bi bilo vse slabo načrtovano in stežka razumljivo posneto. Sicer pa je plinskih pokalic kolikor hočeš in nobene prave nevarnosti ne predstavljajo.. Mene posnetek ne prepriča.

• sandi76 18:20 05.maj 2025.

Zmanjkalo koke ?

• Soljatar 13:47 05.maj 2025.

https://nova24tv.si/video-tiktoker-trdi-da-je-pretepel-anisa-licino-in-njegova-prijatelja/

• Ender3 16:13 05.maj 2025.

Je ta novico plasirala samo Nora24tv ? Morda samo še Slovenske Novice kot podizvajalec Tomašičevih resnic..

• Jialla 01:08 06.maj 2025.

)))))) Vroča dekleta čakajo na vas na --- Sexy24.mom

• maček 12:52 05.maj 2025.

Repićić, ukrepaj da bo bolje.

• Johnoa912 17:31 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Idioti 10:55 07.maj 2025.

Vsak ki brca ležečega na tleh in to več njih , zasluži isti moment metek v čelo ! Pa vi v Policiji iz streljanja in krivca delajte štalo kakršnjo hočete , od mene bi dobil isti moment metek , tudi ...prikaži več v vednost naslednjim fuzbalerjem !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.