Avto /avto/mehanik-leta
107 ogledov

Vitalne točke, ki naj jih pregleda mehanik

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 12:36 12.november 2014.

    sistem za dovod zraka v vozilo: priporočljivo je preveriti, ali so v sistemu tujki TO DELAJ ŠE POSEBEJ, ČE IMAŠ CITROENA, KER SICER BOŠ OB VSAKEM DEŽJU V AVTU IMEL POPLAVO. Tega ti ob nakupu vozila ne povejo, ...prikaži več šele, ko prvič poplavi.

  • 4krogci 09:20 12.november 2014.

    a ste normalni??akumulator: pregledati, očistiti in namazati je treba kabelske priključke ter preveriti stanje elektrolita v celicah;AKUMULATORJI SO PONOVEM "SUHI" IN SE JIH VEČ NE DOLIVA! čE JE VSE PRAVILNO V PRVO SESTAVLJENO NI POTREBE PO ČIŠČENJU,RAZDIRANJU,...<br ...prikaži več />hladilni sistem: preveriti je treba gostoto in raven hladilne tekočine;TO SE POČNE CELO LETO!sistem za dovod zraka v vozilo: priporočljivo je preveriti, ali so v sistemu tujki (smeti ali posušeno listje);ČE MAŠ MALO LOGIKE POČNES TO SE BOLJ POGOSTO POLETI, SAJ TAKRAT AVTO POTREBUJE VEČ ZRAKU!olje v motorju: gladina olja mora vedno segati med obe oznaki (max, min) na merilni palici;TO SE POČNE STALNO!sistem za močenje vetrobranskega stekla: preveriti je treba količino vode v posodi in ji dodati dovolj sredstva proti zamrzovanju;ČE SE VOZIS POL STALNO DOLIVAŠ!metlice brisalcev: preveriti je treba njihovo izrabljenost in jih po p

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.