Slovenija
109 ogledov

Vlada bo Tino Maze nagradila s 44.000 evri

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Zvonka Facija 17:59 13.marec 2013.

    A res, po mnenju vlade si to zaluži? Potem pa naj ji da vlada iz svojega žepa, ne pa iz davkoplačevalskega. Res je veliko dosegla, za to je verjetno tudi dobro plačana, ampak, to dela zase, ne za nas. Vsak ...prikaži več od nas se bori in dokazuje po svoje, ona je pač uspela v športu. Ne vem, zakaj se vedno govori, da so to in ono naredili za Slovenijo. Vsi športniki v prvi vrsti delajo zase in izključno samo zase. Sploh pa, od kje pa bo vlada vzela ta denar, če vseskozi govorijo da ga ni? No, zavedni Slovenčki sedaj pa navalite z minusi.

  • PIKO5 23:11 14.marec 2013.

    Vlada se je pravilno odločila če kdo potem si sigur Tina to zasluži. Samo denar naj vzamejo koruptinemu Kramarju, ki je pridelav 80 miljonsko luknjo v LB za nagrado pa dobiv miljonsko nagrado. Ta denar naj mu vzamejo in dajo ...prikaži več Tini, kjr če ga kdo zasluži je to ekipa A-MAZE.Iskrene čestitke Tini in njeni celotni ekipi in nadaljevanje v olmpijskem letu.!!!!!!!

  • Zvonka Facija 20:06 13.marec 2013.

    Popolnoma moje prepričanje. Se podpišem.

  • zic 17:34 13.marec 2013.

    čestitam!!!

  • Pepe007 16:06 13.marec 2013.

    Pravilno, čeprav dvomim, da bodo sredstva do Tine pravzaprav sploh prišla. Sploh pa ne dvomim v to, da bodo razne komisije premlevale, če je minister sploh bil pristojen zato. Čez pet let se bo s poročilom pojavila še KPK.

  • se_eden 18:43 13.marec 2013.

    treba je ločiti med amaterskim športom (telesno kulturo) in profesionalnim športom, ki je v današnjih časih predvsem posel. in v poslu se dobiček dosega z borbo na trgu. edini od vseh slovenskih profesionalcev edino Zavec priznava to dejstvo. vsi ostali ...prikaži več bi pa radi bili po eni strani amaterji z državno službo, najbrž pričakujejo še penzijo za posebne zasluge, o profesionalni strani (zaslužkih) pa govorijo, da so to poslovne skrivnosti. država naj financira amaterski šport vključno z mladinskimi selekcijami, potem je pa edino trg merilo za kvaliteto, ne pa da beremo, da obstajajo reprezentanti stari več kot 30 let ki, v svoji dolgoletni karieri niso dosegli nobenega prav posebno zavidljive rezultata pa se jih še zmeraj obravnava kot bodoče talente in temu primerno tudi financira njihov hoby, kar navsezadnje tudi je....jest mislim, da je problem v slo v tem, da ne ločimo prošporta od amaterskega športa. prošport je služba, garanje in tudi posel in se v to ne bi smela vmešavati držav

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.