Slovenija
14 ogledov

Vlada: Nihče nam ne bo posodil. Opozicija: Pas skrajno stisnjen.

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 18:40 01.december 2012.

    Ti o ekonomiji . Gre za gasilske zadeve in za to so prvi na udaru javni uslužbnci, kajti država nima denarja za TAKŠNE njihove plače. Tudi v proizvodnji si delijo samo zaslužen denar . Ne želimo , da se plače ...prikaži več znižajo učiteljem , zdravnikom in policiji. Vsem ostalim na čelu z izvoljenimi politiki pa DRASTIČNO , predvsem pa vzeti vse benificije in avte . Če ni denarja ni denarja in se nimajo kaj furat okol pa še z šoferji. Uradniški birokraciji še vedno ni jasno , da smo v PIZDI MATERINI in da prihajajo časi , ko tudi oni ne bodo dobili plač po 3 mesece. No šele potem se bodo zavedel kje sploh so in smo !

  • mirko 15:47 01.december 2012.

    Težko je, če so se pravice nabirale več desetletij, sedaj bi se jim pa morali naenkrat odrečti. Očitno sistem ne deluje več in se bližamo kolapsu. Ta narod bo moral naredit korenite sistemske politične reforme, drugače ne bo šlo. Reforme ...prikaži veče v posameznih sistemih, kot je šolstvo, zdravstvo, ..., je premalo za izhod iz krize. Politični sistem mora bit sestavljen iz najboljših komponent vseh do zdajšnih sistemov, ki obstajajo.

  • privat 06:40 02.december 2012.

    feferon...v vladi ni krize!! zato oni res ne rabijo šparati!! potrebno je otroške dodatke vzeti,najnižje plače še spustiti,malice ,penzije izbrisati,potne stroške pozabiti...tukaj se da šparati in zategovati do onemoglosti...pa še nič ne čutijo..nič jih ne boli..

  • privat 06:41 02.december 2012.

    sindikati v Sloveniji ne obstajajo..obstajajo le mafijske državne podslužbe ,ki se tako imenujejo!

  • franke 15:37 07.december 2012.

    NAJ HODIJO PEŠ BARABE. DELAVCEM SO VZELI PREVOZ NA DELO SAMO TISTIM IZ LJ. OSTALI PRIDEJO ŠE NA VRSTO. BANDA DA JI NI PARA.

  • deželan 15:05 01.december 2012.

    Sindikalisti so izgubili kompas.Bruto plača zasebnega sektorja je 100Izobraževanje : Slovenija 136, razvite države 110Zdravstvo : Slovenija 122, razvite države 99Javna uprava : Slovenija 128, razvite države 104Torej ima javni sektor od gospodarstva v ...prikaži več povprečju večjo plačo za dobrih 24% , v razvitem svetu pa le za slabe 5% . Temu je potrebno še dodati normative in standarde, katere javni sektor niti ne pusti prevetriti. Sindikalisti so prešli mejo dobrega okusa, da ni dovolj za izobraževanje, zdravstvo ipd., jasno ko pa se vse poje z veliko žlico.

  • feferon 17:16 01.december 2012.

    Ja. OK. Pa začnimo.Službenih avtov v parlamentu ne rabite: če zaslužite cca3000 eur, si lahko svoj prevoz uredite, Tako kot tisti, ki zaslužijo 700 eur. Letite v ekonomskem razredu na svoje stroške. Dnevnice ne rabite, saj pravite da je to ...prikaži več ostanek socializma. Potnih stroškov vam ne bomo vračal, ste tako ali tako cele dneve v parlamentu. Učinek nikakvi.Plačan boste glede na produktivnost npr. za vsako odprto delovno mesto kak % gor.( To ne velja za zaposlovanje žlahte)Kavice si plačujte sami, hrano po normalnih cenah v vaši menzi tudi..Ko boste to uredil, pol pa trobte ljudem naj zategujejo pas,ki nima več lukenj!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.