Svet
37 ogledov

Vlogo prve dame je prevzela Ivanka Trump

Komentarjev 27
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 17:32 02.februar 2017.

    Čeprav se redko ujemamo verjetno, se tokrat pridružujem v polno. In vedno bolj mislim, da je pravzaprav ravno Trump bil dosti boljša izbira. Žal pa so vsi Američani pravi Slovenceljni, kdorkoli zmaga legalno, bo imel naslednja štiri leta stalna polena ...prikaži več pod noge, tudi s povsem izmišljenimi in napihnjenimi argumenti, ... seveda se bo spet ponovila zgodovina čez 4 leta. In tudi tukaj se mi zdi, da se bo zdaj Trump ukvarjal samo s podtikanji, ki jih žal zakon očita. Namesto, da bi tožnik, če na sodišču izgubi avtomatično postal kriv za podtikanje, se to ne zgodi.

  • Boris Odreitz 15:10 02.februar 2017.

    Krampova je z sinom kateremu so najverjetneje zamenjali -presadili srce nekje v Nemčiji, zgleda da se je izvlekel da ni ečv srtni nevarnosti drugače bi vsi drugače izgledali. Pravim da so naši novinarji nesposobni ne vedo popolnoma nič in ...prikaži večn ne znajo brskat okrog in okrog. "lovkina " Melanija ni taka da se ne bi postavljala pred kamerami.Ja res je otrok ji je ta trenutek glavni. Vsakemu normalnemu človeku bi bil. Tudi Krampu Nacistu in fašistu ksenofobu. Pa vprašanje če se bo krampova lahko vrnila v tujino-ameriko saj nima državljanskih dokumentov. Je še vedno tujka tako kot kramp !

  • Avatar praufo
    praufo 16:43 02.februar 2017.

    dajte človeku mal miru, uradni predsednik in legalno je izvoljen, zaprisegel in vse je po propisima ... vsi ki pluvate in vsi tisti, ki po ameriki razgrajajo in ki bi vse zažgali in uničili (pa ne vem zakaj), so imeli ...prikaži več dovolj časa med volino kampanjo in bi lahko takrat vse povedali in vse stolkli kar se da (in potem tudi plačali škodo), še enkrat se sprašujem kaj tem amerikanarjem in tem medijem in zapovrh še našim medijem ni jasno, ni mi jasno kaj se prepucavajo in nabijajo vse v negativno smer ... komu na čast in zakaj, demokracija pomeni, da se nekdo izvoli in ta je šef ... KAJ TUKAJ NI JASNEGA? ... ves ta rumeni tisk in tole prva dama in podobno, je pa, rumeni tisk ... če ne bo melanija, bo pa ivanija, če ne bo melanka, bo pa ivanka, bab je dost za vse te družabne večere al kaj že, ampak država rabi šefa, ŠEFA! ... si lahko kdo to predstavlja v sloveniji?

  • Avatar praufo
    praufo 17:50 02.februar 2017.

    jah amerika žal ni dežela slovenceljnov, ker popolno drugače razmišljajo, imajo vrednote imajo svoj sistem, mediji so zelo vplivni, prevsem, ker je folk tudi zelo razslojen in neizobražen (nekateri) ... njhova ustava in pravni red je drugačen in vse je ...prikaži več drugače kot pri nas ... nas je komaj 2 miljona, njih ne vem čez 250, pa odloča en čovek, ... pri nas pa ta zbor, pa ustavno sodišče, pa na koncu še papež, ja kam to pelje ... v kalno vodo slovenske politične in sodne mlakuže, ki jo pa kaj dobro obvlada forum 21, še kako mu ustreza tako stanje

  • Majazmaja 11:54 02.februar 2017.

    Melania sploh ni primerna za prvo damo ... Deluje prestrašeno in izgubljeno. Če se v letih, ko je s Trumpom, ni privadila javnega nastopanja in življenja pred javnostjo, se ne bo niti zdaj. Čeprav je problem nekje drugje: do zdaj ...prikaži več je živela brezdelno, prva dama pa ima neke zadolžitve, ki jim Melania ne da ne bi bila kos, pač pa se ji očitno ne da. Te zadolžitve presegajo to, da si okras moškega in si samo brezhibno oblečen in naličen. Prva dama bo res Melania, ampak zadolžitve bo pa opravljala Ivanka - ženska, ki ima zahtevno službo (oz. več) in tri majhne otroke, ki so veliko mlajši od Barrona.

  • Štefan Sobočan 18:20 02.februar 2017.

    VEČKRAT "DA" ZA MELANIJO. Prvič: je Slovenka! - Drugič: Je lepa!" - Tretjič: Je pametna! - Četrtič: Osvojila je predsednika naj... države! - Petič: sineka ni pustila vnemar "varuškam", ampak je tudi zdaj ob njem v nekem nebotičniku in ne ...prikaži veče v vsem na očeh - v Beli hiši. Melanija je torej tudi tam, "kjer se cedita med in mleko" - prava slovenska mati. (Ne se jokat!)

  • Avatar praufo
    praufo 12:34 02.februar 2017.

    pa kaj te sploh briga, to so tipični babji trači ... tip ima dovolj bab, da eno izbere za prvo damo, če pa ne, bo pa še kakšno našel ... sicer pa folk je volil predsednika, ne pa prve dame

  • Dixon 10:22 02.februar 2017.

    Zdaj je še samo vprašanje na kateri prvi dami se prvi mož ZDA izprazni?!

  • kontrahan 10:25 02.februar 2017.

    A misliš, da je še zmožen prazntve. Po moje tud viagra ne pomaga.

  • sprehajalec 11:56 02.februar 2017.

    Vidva sta živ dokaz, da je Slovencu največji sovražnik ravno Slovenec. Ne Tujec, ki pravzaprav nikoli ni bil sovražnik Slovencu. Drug Slovenec, sosed, zavisten, privoščljiv....

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 13:44 02.februar 2017.

    Melonija je ostala v New Yorku zato, ker ima Kramp preveč mlahavega!

  • Zmago 15:28 02.februar 2017.

    Ah @ZmajaMaja bi rada bila prva dama, ima baš sve potrebne preference ............ tako pa mora sponzorirati svojega fakija s čiki, kafom i pivom ...... inače će dobit šamar !

  • Zmago 15:39 02.februar 2017.

    Ata Auf Bik in Odr Jejc vidva sta pa ta prava mlahava ........ KRAMP USA ! ;-)))

  • h3o 15:52 02.februar 2017.

    joj joj joj kako ste nekateri folš Melaniji! Joj joj prejoj! Grem stavit da vas kar celodnevno peče od tega...Ne morate spati, dihati, nimate miru, preganjavica, joj kako vam dogaja!

  • Avatar praufo
    praufo 16:33 02.februar 2017.

    ma dej, dej bluzi na kvadrat ... dosadan si ti boris

  • h3o 16:41 02.februar 2017.

    AtaAufbiks je preveril informacijo...dvakrat!

  • maresem 17:31 02.februar 2017.

    tebi še metek ne bi pomagal

  • mph 17:32 02.februar 2017.

    Žal zakon omogoča sem hotel napisat.

  • Avatar roksa
    roksa 17:55 02.februar 2017.

    ...kake pizdarije te to pišete...kak te lahko hčerka prevzame vlogo prve dame!?!.......po vašem ko bo stari Trump bolan, bo vlogo predsednika prevzel balavac Baron, pa to, pa take... ;))))))

  • Žurnalček 18:56 02.februar 2017.

    A ti nastavljaš Sorošu ?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.