Slovenija
10246 ogledov

Voda. "Zagotovo sledi črn scenarij"

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • anton412 18:38 15.julij 2022.

    Za vodo bodo še vojne, država pa dopušča , da se v kamniški Bistrici zajetje pitne vode Kamnika namakajo kopalci. Bolano do amena.

    • oneh 19:04 15.julij 2022.

      A po tvojem bi se morali kopati v bazenu fekalne čistilne naprave? Pri nas imamo eno najkvalitetnejših zajetij pitne vode v državi. Vodovod gre tudi v sosednje občine. Pa kljub temu več kot polovica vode odteka po strugi. Se v ...prikaži več tisti vodi, katera odteka po strugi ne bi smeli kopati? Kaj pa, ko se pomeša z večjo reko in nato še z iztoki čistilnih naprav sosednjih občin?

    • blayo 00:49 16.julij 2022.

      Tone, saj se ne namakajo tam kjer je zajetje. To si ti spet nekaj pomešal.

  • Avatar jezeran
    jezeran 18:57 15.julij 2022.

    Dokler je za njihova kopališča dovolj, je dovolj za vse. Ko bodo zaprli vsa kopališča in bedarije povezane z vodo takrat naj se omeji redukcija tudi za ljudi. Eni kljub prepovedi perejo avtomobile in zalivajo vrtove, da o ostalih bedarijah ...prikaži več ne govorim. Inšpekcije tako ali tako ni, razen če te prijavijo

  • marko345 17:56 15.julij 2022.

    Ma že zdavnaj bi morali začeti vodo dovažat s cisternami. Na obali se jim nič ne da delat. Samo kasirali bi, pa zelo malo delali. V 70 letih po 2 SV ti nesposobneži niso natedili nič, za dodatno vodo od ...prikaži večod tam, kjer je vode v izobilju Tudi lastnega smetišča ni več. Kasirajo turistično takso tudi lastnikom nepremičnin, tega za primorce, ki imajo nepremičnine npr v Kranju, Ljubljani itd. Ni.

  • Kmodri 21:14 15.julij 2022.

    Dokler se oskrba z vodo ne stabilizira, zapret vsa kopališča. Pa bo dovolj vode za osnovno preskrbo. A ja, ne bo šlo, ker je pohlep po denarju prevelik...

  • JJ66 08:46 17.julij 2022.

    A niso še pred dobrim letom govorili da bi pitno vodo prodajali arabcem, še malo pa jo bomo mi kupoval

  • rd2dmk2 20:36 15.julij 2022.

    torej kolk litrov vode lahko nemška turist porabi da si zvečer spere sol s svoje riti ? no kolk. naj tisti kurčevi turist ima sol na riti kakšen dan. pa rajš oljko zalit. kaj me briga tisti madžarski ali pa ...prikaži veča hrvaški ali katerikoli že tuji koltelir. ta bo že prežv. oljke pa ne bodo in jne bomo imel jutri ali drugo leto novih. tele barabinske hotelirje pa lahko vsak dan dobimo nove.jest bi jim še vodo za talarje pomivat vzel,naj turist dobi menažko , pa naj jo ima cel dopust za dunajca in pomfri.

    • blayo 00:42 16.julij 2022.

      Od tistih oljk imava ti pa jaz in še kdo drug bore malo. Si upam staviti, da imava od nemških turistov več. Si pa jasno želim, da bi bilo ravno obratno.

    • rd2dmk2 09:07 16.julij 2022.

      blayo... no ne vem kolk imam od nemšega turista in madžarskega hotelirja ampak kmet mora plačat davke pa če kaj pridela al pa nič vsaj nekatere. po drugi strani pa vsak drevo ti da zrak za dihat, tisti betonski hotel ...prikaži več ti pa da kaj, če je zapret. in še neki. zemlja lahko hrani, beton ne more. je pa vse v znanju kako se znaš reklamirat in posledično prodat. še enkrat bom dejal tole kilgram ribeza februarja v šparu je bil preko 50€, sedaj junija pa 5 € ampak ljudjemajo rajš uvožene nikakve banane .

    • blayo 13:24 16.julij 2022.

      Kateri kmet plača davek na nič pridelka? Vsaj enega mi povej.

  • bobubob 18:43 15.julij 2022.

    Sem v 13. nadstropju, pod klimo, iz pipe teče hladna pitna voda in mi že pol ure hladi pir, ki mi ga je dostavil glovo, igram igrice po spletu, zvečer pa bom naročil še kaj iz kitajca...kaj me brigajo zarotniki ...prikaži veči - za to imamo policijo oz. pravno državo. Ja, sem 13xcepljen, lahko potujem kamorkoli želim, moja uradniška plača s korona dodatki pokrije vse.... Nekako takole izgleda dan človeka, ki odloča, koliko smejo biti ukrivljene kumare v EU.

  • Janez11 18:12 15.julij 2022.

    Na referendumu ste državljani glasovali proti zajetju Padež, šlo pa je za klasični antijanša plebiscit levičarjev. Dobro vas je nategnila Nika Kovačeva

    • Avatar Antikrist1
      Antikrist1 18:42 15.julij 2022.

      Nika Kovač je kriva, da ne pada dež!

    • oneh 18:57 15.julij 2022.

      Da ne pada dež je itak kriv Janša. Levaki ste pa krivi, da v nori vojni proti Janši minirate vse, tudi tisto kar bi lahko bilo dobro za vse nas. Če bi 0,1% energije, katero ste vložili za vnos pitne ...prikaži več vode v ustavo in za referendum proti oskrbi s pitno vodo vseh državljanov usmerili v slednje, bi vsi imeli dostop do zdrave pitne vode, pa še izvažali bi jo lahko. Tak pa zaradi 8. marcev... levaki povzročate kršitev ustave vsem, kateri nimajo dostopa do vode. Sta pa preneumni, da bi to skontali.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.