Svet
232 ogledov

Vojni pilot: Sestrelitev je bila namerna!

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 14:49 19.julij 2014.

    Avion je namerno -proti vsem predvidenim postopkom , sestrelila separatistična banda , s protiavionskimi sistemi , ki jih je dobila na svojem ozemlju od bežeče in raspadajoče Ukrajinske vojske. Verjetno se spomnite , ko je celo na TV Ukrajinski oficir ...prikaži več povedal, da svoje baze ne bo predal bandi. No to je bila ena od PA baz Ukrajinske vojske.Smešni so vsi , ki govoričijo in spketkarijo o možnsti , za katere je pa verjetnost nula, da nimajo banditi osposobljenih vojakov za delo na PA sistemih. Tisti , ki mu kaj takega lahko pride iz ust je enostavno kreten . Sistem je bil isti kot v JNA , se pravi , narod rukuje oružjem. Po 10 x sestrelitvi vojnih in Ukrajinskih letal , so jih uspehi malo zanesli in niso već delali po proceduri , če so sploh kdaj, kajti nimajo zveze z Civilno kontrolo letenja , ki prva začne postopek. Obenem ima pa - USA-NATO protibalistično raketna baza na Poljskem -absolutno vse parametre tega dogodka, vključno z radio prometom med bando. Ta njihova baza zasledi ba

  • Žurnalček 13:59 19.julij 2014.

    No pa smo spet skupaj . Lepo. Želim vam uspešno nadaljevanje na soilo prekinjenega!

  • Žurnalček 14:50 19.julij 2014.

    nadaljevanje: Ta njihova baza zasledi balistične rakete na 3000km ali pa navadne rakete , kakor tudi visoko leteče granate na bližnjih razdaljah. Radista je verjetno zanesla rutina z že prej uspešnimi 10 sestrelitvami , pa mu sedaj na pamet ...prikaži več ni padlo , da je to civilni mednarodni avion in ne Ukrajinski, s katerimi so v vojni.Lahko pa da se je na rep Malezije zalepil vojni avion katerekoli države , radarska posadka pa ni imela možnosti komunicirati z pilotom , da takoj obrne v BC od koder je prišel. V takem slučaju on dvigne svoje prestreznike , vendat jih banda nima.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.