Slovenija /slovenija/crna-kronika
31 ogledov

Voznik po nesreči: Moj bog, kaj sem naredil!

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • JackD 12:22 21.januar 2014.

    Idiot!In takih je tudi na slovenskih cestah preveč. Kdaj bodo ljudje spoznali, da je avto pod vplivom alkohola prepovedano peljati z razlogom?? (Ta razlog niso policaji). Potem pa se zgodi to, obžalujejo pa takrat, ko je že prepozno!

  • Stolp 21:56 21.januar 2014.

    Učili so, da se ne sme, če samo čaka na prehod čez, iz razloga omenjenega zgoraj. Če pa misliš da na štiripasovnicah ni prehodov se pa sprehodi v LJ po Celovški, Tržaški, Dunajski,...

  • MZupan 14:41 21.januar 2014.

    Takšen, ki pije in vozi, je naklepni morilec. Tako bi ga morali tudi tretirat!

  • Stolp 15:34 21.januar 2014.

    Del moralne krivde tako nosi tuid voznik, ki jim je ustavil čeprav so čakale. Če tega ne bi naredil se to ne bi zgodilo. Seveda pa to niti malo ne opravičuje pijanca, ki jih je zbil.

  • Žurnalček 08:13 22.januar 2014.

    Evo eden , ki se v AŠ sploh nikoli ni peljal po štiripasovnici!

  • depresija 17:35 21.januar 2014.

    Ne vem, kakšna avtošola je tebe učila na 4-pasovnicah ustavljat pešcem?!! Najbolj pomembno pa je: Prehodu za pešce se mora voznik približevati s potrebno previdnostjo in takšno hitrostjo, da lahko vozilo ustavi, če bi z vožnjo preko prehoda ...prikaži več ogrožal pešce. Tudi če človek kot blentav prečka cesto, češ ''noben mi nič ne more, tale SMS moram napisat in me ne briga, če pri tem prečkam cesto'', že prečka cestišče ali pa čaka, da mu je omogočeno varno prečkanje cestišča.

  • Stolp 15:33 21.januar 2014.

    Strinjam se seveda z obsodbami storilca, čeprav je bilo 0.8 promila v marsikateri evropski držvi še pred kake 20-30 leti meja opitosti.Ne vem pa zakaj se še vedno pušča ponoči migajoče semaforje. S tem se ne prihrani bogve ...prikaži več koliko, samo toliko ker logika za upravljanje ne dela, večino elektrike pa kuri žarnica. Če že potem naredimo tako kot nemci kjer je ponoči na prednostni strani križišča popolnoma izklopljen semafor, na neprednostni pa utripa. Tako pri utripanju takoj veš da si na neprednostni ker se znak nad semaforjem rad spregleda.Še nekaj: v avtošoli so nas učili, da se pešcem ustavlja samo kadar so na prehosu ali pa če gre proti prehodu. Vljudnostno ustavljanje pešcem, ki so se sicer že ustavili pred prehodom je pravzaprav vabljenje teh v smrt ker lahko iz druge strani nekdo pride ki ga ne vidi ali pa kar je še bolj nevarno, če je štiripasovnica lahko če ustavimo na zunanjem pasu, po notranjem nekdo pride, ki ga pa res izza našega vozila ne bo mogel videt

  • Žurnalček 08:11 22.januar 2014.

    O moj bog kaj sem storil ! Dobra fraza , sam kako se to ni vprašal že pri prejšnjih nesrečah , ko je bil verjetno ravno tako pijan , kot pri tejle. Mal se je začel sam sebi smiliti , ...prikaži več ne pa za tisto kar je naredil !

  • mph 08:26 22.januar 2014.

    @Stolp, khm. o kakšni deljeni krivdi govoriš? Mar je kriv tisti, ki je po ZAKONU ustavil na PREHODU ZA PEŠCE? Najbolje, da se potem vsi navadijo, da ignorirajo pešce na prehodih, ti pa bodo pač šli čez, ko ne bo ...prikaži več nikogar kilometre okrog. MOrda bi lahko sploh ukinili prehode.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.