Avto
283 ogledov

Vozniki BMW za zavarovanje plačajo več

Komentarjev 39
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • KOJAK 21:21 11.april 2013.

  Ne vem kaj se pritožuješ, kje pa piše da moraš avto zavarovat pri tej zavarobalnici. Glede na to da imate v družini več avtov in to nobenega na leasing ne dvomim da poznaš prosti trg in kapitalizem. Torej avto zavaruj ...prikaži več drugje, jaz ga skoraj vsako leto drugje, kjer mi dajo boljšo ponudbo :)

 • murderone 12:24 11.april 2013.

  Nekoč je račka hodila po cesti ,ko je v jarku zagledala konja ko je padel in jokal!Račka račkica pomagaj mi prosim in pokliči svojega gospodarja ,ki ima "BMW" inme bo potegnil ven iz jarka!!!Res pride gospodar in z ...prikaži več BMW jem potegne konja iz jarka!Konj se zahvali rački in ji pove ,da če bo potrebovala pomoč naj ga pokliče! In glej ga zlomka račka nasledni dan pade v jarek ko pride ravno konj mimo! Račka moleduje konju naj gre po gospodarja z BMW jem ,da jo potegne ven! Vendar konj reče : "Primi me za kurac račka in te bom potegnil ven iz jarka!" Tako ga račka prime za kurac in konj jo vso srečno izvleče iz jarka! In kaj je epilog zgodbice? "ČE IMAŠ DOBER KURAC NE POTREBUJEŠ BMW ja! Lep pozdrav vozniki BMW jev z majhnimi lulčki!

 • MK 11:07 11.april 2013.

  dejte jokat bmw-jašimogoče je 1% normalen, vsi ostali so pa totalni kreteni. Tudi mame z jeepi in atati z močnimi zverinami za 80 jurjev na lizing. Gre za tip voznika. Tud moj kolega ma BMW-ja pa je čisto ...prikaži več normaln človk ampak v avtu pa misli da je supermen če ma tistih 200 konjev al kaj. Pride pa 10 min pred mano ki vozim enega od avtov, ki ima pri Tilii popust.ssBMW-jisti, začnite se spreminjat pa bo. Ne pa da na avtocesti blendaš že 2 km nazaj. 130 km/h je enako pri tebi z BMW kot pri meni, pa če vozim jugota. Več pa itak ne smeš.

 • Mahi 10:00 11.april 2013.

  Kot je nekdo omenil v tujini že zdavnaj ni več meja zavarovanja moč motorja, temveč tip vozila in starost voznika ter njegova zgodovina.Drugače povedano je 20 letnik v 10 let starem BMWju z 150 KS in tržno vrednostjo ...prikaži večo 2000 EUR statistično bolj riskanten kot 45 letnik, ki vozi družinski enoprostorec star 1 leto z tržno vrednostjo 20.000 EUR ter z 180 KS. Prav tako je bolj riskanten 25 letnik v 20 let stari Renault 5 TURBO z 100 KS kot 25 letnik v novem cliu ki ima prav tako 100 KS. Tako pač funkcionirajo zavarovalnice in na to se bo treba navaditi. Je pa res, da bi bilo bolj pošteno, da bi bilj gledali zgodovino voznika in ne toliko tip avta....

 • Mahi 10:05 11.april 2013.

  Tukaj ne gre za nobene posamezne analize. Model je že izdelan na osnovi EU poročil. Oni samo vnesejo voznika in avto v računalnik, ter mogoče še podatke kot so leta brez škod ipd in računalnik ga takoj rangira v določen ...prikaži več rizičen razred. Bodi pa prepričan, da zavarovalnice zelo dobro znajo z denarjem zato imajo v naprej izračunano ali se jim splača izdelat analizo in koliko jih bo to stalo, napram izplačilom škod, ki jih morajo izplačati. Navsezadnje zavarovalnica dela za svoj dobiček in ni neka socialna ustanova.

 • allstarr111 09:19 11.april 2013.

  A obstaja kje zavarovanje, kjer bi zavaroval izplačilo zavarovalnice ? Pač zavaruješ da če pride do biločesa in se tvoja zavarovalnica začne malo izmikat (ker se skoraj vedno) in takrat bi vnovčil to zavarovanje. Ne verjamem ampak vseeno vprašam, ker ...prikaži večr vse zavarovalnice in banke so v bistvu piramidni sistemi.

 • Matjaz Kampic 13:00 13.april 2013.

  Kjer se le da, ni policajev in je prazna cesta, pritisnem na plin. Avtomobil vozim 32 let in še nisem povzročil prometne nesreče (tok-tok). Včasih tudi popijem kašn pirček ali dva. Pomeni, da bi potem moral plačevati dražje zavarovanje? Pa ...prikaži več še ta statistika - kar 26% procentov vseh nesreč povzročijo vinjeni ljudje - pomeni, da je vzrok kar 74% vseh nesreč pitje gostega soka, kavice, vode in ostalih brezalkoholnih bedarij...

 • KOJAK 21:19 11.april 2013.

  No ste ena redkih slovenskih družin, ki nima BMW-ja na leasing... Mam prijatelja, ki dela v leasing hiši in 95% dragih avtomobilov na naši cestah, je bodisi službenih (operativni leasing) ali pa leasing fizičnih oseb.

 • tovna76 11:20 11.april 2013.

  Očitno imaš problem ti. Imam BMW, oče tudi, veliko prijateljev tudi (pa ne bo verjel noben na leasing ali kredo), vsi po vrsti smo varni vozniki prav nič arogantni.

 • tovna76 10:57 11.april 2013.

  Že 12 let vozim vozila BMW pa niti ene nesreče, nobenega prekrška, ne divjam, se ne obnašam arogantno zaradi znamke vozila,... vozim pač vozilo, ki je varno, ki mi je všeč. Zdaj pa bom še plačeval več? že tako ali ...prikaži več tako zaradi vrednosti vozila plačujem kasko, zaradi moči vozila večjo premijo, sedaj pa bom plačeval še premijo zaradi znamke vozila. Kaj pa vsi tisti z raznimi majhnimi vozili, ki se vsak dan zaletavjo kot nori, ... njim pa še popust? Pa ne mečite nas vse, ki vozimo BMW v isti koš ! Hvala.

 • MK 08:57 11.april 2013.

  ni problem v samih avtih BMW... to so vrhunski strojiproblem je v bednikih, ki vozijo te avte... vsi premajhne tiče in kompenzirajo z avtom... pa če bi bilo samo to, svojo nekulturnost prikažejo na cestipa dokler boš ...prikaži več lahko za 5 jurjev kupil tak stroj takoj pri 18 letih bodo vsi "švedi" navalili na stare bmw-je in delali nesreče, ko bodo lovili blond kure, nažigali narobne narodnjake, in si vesili 10 kg verige fejk zlata okoli vratu... no tej primerki vratu skoraj nimajo, imajo pa šumeče trenirke in fake lacostice

 • mzynfo 19:25 11.april 2013.

  avto za tiste, ki bi imeli radi Audi,BMW,MB pa nimajo toilko denarja. Bodi pošten in priznaj sam sebi, da je tako.

 • MK 15:02 11.april 2013.

  mam insignio... in super službo btw

 • MK 15:01 11.april 2013.

  grem ravno domov.... in pešec čakam na zeleno, ko prileti voznik bmw-ja ki je danes bral naše komentarje in me pri zeleni odpihne iz prehoda za pešce, ker se njemu tako mudi, da je zapeljal v rdečo.... ja.... nabite jim ...prikaži več še ceno pogreba.... svojega in pešcev, ki jih je skoraj podrl naslednijč pa jih bo

 • puksicd 12:11 11.april 2013.

  Jasno. Saj ste šoferji BMW-jev znani kot nerazgledani.

 • puksicd 12:04 11.april 2013.

  Kje pa pravim, da ste nekaj več? Zame ste čisti "podn", torej najmanj, kar je sploh možno. In zato s tabo ne bi ravno razpravljal o intelektu. ;)

 • bahamas.dream 12:02 11.april 2013.

  MK... kar jokaj, luzer :))Ne morem pomagat, če si ga ne moreš privoščit! Delat se spravi, od socialne ne boš nikoli vozil BMW

 • Sarko Sarko 12:02 11.april 2013.

  Kaj si še bodo izmislili, sam da nam denar potegnejo iz žepov. BOJKOT njihovih storitev

 • bahamas.dream 11:57 11.april 2013.

  Sploh nisem vedel, da obstaja kaka zavarovalnica Tilia ... :))

 • bahamas.dream 11:55 11.april 2013.

  MK... umakni se mi!

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.