Avto
58 ogledov

Vračata se modra in rdeča

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • nobilis 17:35 24.oktober 2013.

    Ja valjda da je najboljša črna, siv, rjava, ko te slepi vozniki ne vidijo in se zliješ z okolico kot v maskirni uniformi. Po mojem mnenju mora biti avto v kontrstu z okolico rdeča, rumena...Dostikrat se je tudi meni zgodilo ...prikaži več ko sem stavil na križišču, pogledal desno-nič, levo -nič potem pa prpizdi metalik siv avto enak odtenek kot asfalt, mal je majkalo da nisem štartal v njega - pa zelo dobro vidim. Sem pred tem ta kupim nov avto in ravno zaradi FEJ in FUJ barv razmišljam da bom raje malo počakal.

  • mph 09:18 24.oktober 2013.

    Srebrna je najbolj PRAKTIČNA. Istočasno pa še lepa. Umaznija se ne pozna tako hitro in zakon je poleti. Bela je zakon poleti ampak je avto cel takoj usvinjan. Sem imel med drugim tudi rdeč avto, moder, .... NIKOLI več. Razen, ...prikaži več če mi kdo takega novega podari, kar pa se ne bo zgodilo. :-)

  • vzev 12:21 24.oktober 2013.

    Najlepša barva avta je vsekakor črna. Pa si pod nobenim pogojem nebi kupil sive, zato ker se na njen najmanj pozna umazanija, saj si pa potem avto očistiš vsak teden, kar pa zopet ni nobena težava.

  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 15:31 24.oktober 2013.

    Ne. Črna zakrije linije avtomobila. Pri velikih limuzinah je to OK, pri drugih pa ... Pa avto umivat vsak teden je tudi malo prismojeno - no za tiste, ki imajo preveč časa mogoče ne ...

  • Žurnalček 13:01 16.december 2013.

    Take šoferje kot si ti ,nujno rabimo v AŠ za predavanja o varni vožnji !

  • Trovlak 10:09 24.oktober 2013.

    Znano je, da so rdeče barve med najbolj problematičnimi in rade korodirajo, se luščijo, popokajo itd. Metalik siva je ok, sicer pa za moje pojme je daleč najboljša (lepa in praktična) barva za avto, rjava. Mercedes in BMW naprimer imajo ...prikaži več kar nekaj lepih primerov, pa tudi iz zgodovine ostalih avtomobilov je nekaj primerov. Bela barva avta je ekonomsko in marketinško usmerjena - več pranja, več porabe vode, čistil, bolj pogosto pranje itd itd. S tem pa tudi ohranjanje večih delovnih mest, ki nimajo direktne povezave s proizvajalci.

  • Žurnalček 12:58 16.december 2013.

    Bela barva je varna v krajih , ki nimajo nikoli snežne odeje. Zeleno barvo si lahko kupi samo nevednež in totalni laik, jaz bi jo prepovedal , ravno tako kot sivo - barva asfalta- rjavo, barva njiv ob cesti in ...prikaži večn svetlo modro-barva neba .Če si želiš biti na cesti viden in s tem skorajda petkrat bolj varen brez uporabe maskirnih barv -bela,zelena,rjava- boš ne glede kakšna je tebi všečna, posegel po živih barvah. Rdeča, rumena so tiste barve , ki bodo vsakega prepričale , da ne začne prehitevanja v vaše škarje , kot tudi pešce , da ne skačejo čez cesto . Jaz sem pred Namo porival v rikvercu sivo kodrlajsastega VW hrošča , ki ga nisem zaznal, ker je bilo nebo pred nevihto enake barve , ko sem pogledal v retrovizor. V avtu pa na srečo možakar , ki je znorel , češ kaj mu delam in je šlepanje zaustavil šele z trobljenjem. Pa sem ga usedel v mojega ,da naj pogleda nazaj. Pa je dal mir.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.