Slovenija
24 ogledov

Vrhnika: Eni za, eni proti migrantom

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • an.star 18:45 26.februar 2016.

    Levičarji, nam vsiljujejo islamski terorizem!

  • mays 18:51 26.februar 2016.

    Vsi ki podpirajo migrante so skrajni levičarji, prav tako takoj preidejo na osebno žaljenje, če se ne strinjaš z njihovimi pogledi na svet.

  • an.star 18:54 26.februar 2016.

    Levičarji; Kdaj bo šlo pa za Slovence?...enkrat zares!

  • an.star 22:28 26.februar 2016.

    Bernie Ecclestone bi najraje videl, da Velika Britanija zapusti Evropsko unijo, zavlada pa naj kar Vladimir Putin. ”On je človek, ki bi moral vladati Evropi. On bo uredil vse, kar se dogaja v Siriji. Je odločen in verjame v svoj ...prikaži več prav,” je dejal Ecclestone.

  • dragec 08:02 27.februar 2016.

    Koalicija -za otroke se gre (rdeče, črne ali bele, desne ali leve, .....)

  • stanekos 09:06 27.februar 2016.

    Le pet črk, pa tako velika pravopisna napaka. (ne)Znanje in (ne)razgledanost sta največjinrak rani podalpske skupnosti.

  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 16:36 27.februar 2016.

    Ksenofobi naj si namontirajo nova moda in faluse, saj je njihova osebna oprema očitno premajhna da se tako bojijo migrantov.

  • jakec1575 11:16 27.februar 2016.

    Vazen je kontekst zastav. Če so zastave na državni praznik ali na športnem dogodku ali na protestih proti oblasti je to eno. če so državne zastave na protestih z nestrinjanjem je to drugo in če so državne zastavne v povezavi ...prikaži več s sovražnim govorom in odkrito segregacijo je to tretje. Ampak vidim, da ne ločiš teh pojmov.

  • malonaokoli 19:38 26.februar 2016.

    Nismo proti beguncem, mi smo proti njihovi Religiji. Naj gredo v islamske države ki so najbogatejše in dnevno zaposlujejo delovno silo iz celega sveta. Jezik je podoben, verski objekti že stojijo, prostora je ogromno, pa še integrirati se jim ne ...prikaži več bo potrebno.Slovenci smo v obeh vojna imigrirali v katoliške države, nikoli v Islamske. Verniki teh dveh Religiji ne gresta skupaj že 2016 let in pika.

  • an.star 19:45 26.februar 2016.

    Islam ,ne gre skupaj z nobeno drugo religijo, nekaj podobnega je izjavil tudi tibetanski Dalajlama.

  • jakec1575 21:58 26.februar 2016.

    V Sloveniji imas pravico do svojega mnenja. Nihče ti ga ne oporeka. Vendar je linija med svojim mnenjem in sovraštvom tanka in velikokrat prekoračena. Imaš pravico do protesta, a ko začneš uporabljati besede sovraštva in segregacijo, boš dobil v zobe ...prikaži več nazaj sovraštvo. Vedno gre za slovence. Podnebni in vojni begunci ter migranti so dejstvo. saharska afrika se je aktivirala. če bos razumel kaj hocejo , bos prezivel, če se bos zaprl bos pogorel. In Slovenija nima izbire oz ima samo eno. prej ko bos dojel, lazje ti bo. poti nazaj ni. Svet se nepovratno spreminja. Vse to prepirčkanje in mahanje z zastavami pa je kapljica v morje. Nepomembno. Za svoje otroke bos naredil najvec, če jih bos naucil prezivetja v novih okoliscinah. Pa nehaj z neuen Fuhrer. To ti je prvi korak. Do takrat bos samo se en neonazi, ki isce batine.

  • an.star 22:26 26.februar 2016.

    EU je produkt USA, branitelj starih evropskih narodov pa Putin...Neverjetno kako levičarji hitro zamenjajo ploščo, samo denar jim pokažeš in že so proameriško nastrojeni. Začenja se nova hladna vojna, tokrat med obstankom narodov in levičarsko mulatskim širiatskim pravom...Multi-kulti pomeni ...prikaži več konec evropskih narodov, vi levičarji, ste pa glavni nosilci te epidemije, ki jo bremza le Putin z staroevropsko desnico.

  • jakec1575 22:50 26.februar 2016.

    Žal stvar ni tako enostavna. Vmes so tudi pritiski zaradi trgovinskih dogovorov. Vsak bi rad ohranil svoj del svetovnega trga. prav imas v necem, gre za policentricno igro 3-4 centrov in razporejanje moci. Amerika izgublja del trgov in zato želi ...prikaži več povezavo z EU v mocno skupno enoto pod njenimi pogoji. Zato napad na Volkswagen sedaj in vse ostale zgodbe. destabilizacija Evrope ima svojo funkcijo mnogim. Rusija išče svoje koristi. Slabi se jo s ceno nafte. Tudi to ni celotna slika. Vmes se vpleta tudi Kitajska in ostali s svojimi parcialnimi interesi. Gre za veliko igro novega premešanja kart. Zato je za malega cloveka edina pot prezivetja, stalno razvijanje prilagodljivosti. prilagodljivost pa ni trdobučnost in mahanje z zastavami. Mislim ti kar. Samo pazi, da te kaj od zadaj ne bo po glavi. Nacionalizem je primarni odziv na katerega so vsi računali. Nacionalizem je najbolj vodljiv druzbeni motiv.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 23:40 26.februar 2016.

    Skrajni levičar je tisti ki podpira prebežnike brezpogojno. Jz podpiram prebežnike če se jih v roke vzame, se jih vzgoji, točno postavi in predstavi pravila za najosnovnejše vrednote in če so le ta kršena pač prebežnik leti iz države. Ni ...prikaži več problem v prebežnikih, problem je da ni zadeva zorganizirana tko k bi mogla bit. Vsak k hoče zaprost za azil naj podpiše da bo spoštoval slovenske vrednote - tud vrednoto da so ženske v vsem enakopravne moškimi, in da se mora z njimi enako ravnat k z moškimi. Da če kršijo najosnovnejše vrednote, se jih postavi pred naključno izbrane laike - poroto in da oni lahko odločijo da prebežnik leti iz države če menijo da je kršitev prehuda. Mislm..vse se da naredit. Ni tle al skrajno desno al pa skrajno desno it. V sredini je razum. Previdnost ampak vseeno humanitarnost. Priložnost ampak vseeno pravila.

  • plamen 06:26 27.februar 2016.

    Ja saj to ZL s svojimi skrajnimi levimi jurišniki podpigra. Spomnimo se izjave Hanžeka: " ja no enih 200.000 pa jih lahko sprejmemo v slovenijo". In sedaj računajmo plodnost te popullacije? po nabadi ima pravi moški 4 žene in vsaki ...prikaži več ženi nakljuka 7-8 otrok. Torej jih bo eden imel cca 30 otrok, ki pa bodo zopet tako vzgojeni in se bodo zaročervali z 6 leti (po vzgledu Muhameda) in pri 8-9 letih ze že spet rojevajo, Še sreča da jim je dovoljeno parenje 3. kolena pomeni da je za njih normalno da se bratraci in sestrične med sabo poparijo zaradi česar lažje najdejo partnerje za parjenje. V bistvu celi njihov sitem se vrti okoli tega parenja in čim večjega števila otrok. Seveda so to njihove temeljne človekove pravice in jih tudi jaz razumem in zagovarjam kot jih hanžek ali pa jankovič, naše je le da jim nademo primerno nastavitev, hrano to kar so prišli iskati. Pravijo da moraš kot zadnji stavek napisati takšen stavek, da potem niso podani vsi pogoji iz 133. čl. KZ SFRJ za sovra

  • plamen 06:29 27.februar 2016.

    welcome refugees, please stay in Slovenia

  • an.star 08:03 27.februar 2016.

    Vi levičarji delate iz Slovencev male človeke, s tem, ko Prešernovo Zdravljico deklamirate v arabščini in temu pravite prilagodljivost malega človeka, Cankar je temu rekel hlabčevstvo..Kar se pa zastav tiče; v USA je običajno, da so zastave izobešene celo ...prikaži več leto, na hišah, javnih objektih, na vsaki športni prireditvi jih mrgoli in povsod po zahodnem svetu je podobno, le pri nas levičarska oblast, še na državni praznik komajda kaj izobesi, če se le da staro Jugo s satanističnim pentagramom.Lahko groziš in zastršuješ, kolikor hočeš, slovenstva ne boš zamoril.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.