Slovenija
18 ogledov

Vrhunec dal pisno prepoved

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • kikomiko 08:24 13.september 2011.

    Z vseh ministrstev pobrat klime in jih namestit v vsako sobo ukc-ja. To je najcenejša varjanta glede na to da smo v recesiji, pa še na ministrstvih se bojo vsaj potili, če že nič ne delajo...

  • Stojanka Ličanin 10:43 13.september 2011.

    VENTILATORJE NAJ NAMESTIJO V NAŠ BAJNI PARLAMENT ....NAJ IM MAL MOŽGANE PREPIHAJO ...OPS SEJ NIMAJO MOŽGAN !!!!!! SRAMOTA EVROPA !!!!!!!!!! DALEČ DALEČ OD TEGA ....

  • pesjan 18:52 13.september 2011.

    kako ga ni sram predsednka države da se sploh pojavi v UKc LJ....pa se dela nor kot da ne ve da klime nimajo ? sam pa se zdravit odšel v tujino ? kje imajo vse v taki bolnici je bil ...prikaži večbil ...naj te hudič vzame g. Predsednik SLO...

  • čivava 20:01 13.september 2011.

    Pa saj ni kriv Danilo, Pesjan. Le pozabil si, da Kučan ni več predsednik, kajne?

  • stela 09:07 13.september 2011.

    čist po kmečki ali otroški logoki: zakonodaja o javnih naročilih FEJST SMRDI, saj jo lahko zlorabi glih vsak ki ima 5 minut časa. Treba bi jo blo prevetrit, za zlorabo pa predpisat kazen "opravljanje javnih del" vsaj pol leta... npr ...prikaži več na smetišču - ločevanje odpadkov!!!!!!!!!

  • 1111 09:26 13.september 2011.

    čudno...šefi nikoli nič vedo...SRAMOTA, SRAMOTA, da UKC nima hlajenja...SRAMOTA!!!!! In to naj bi bila neka država?????

  • vrtnica 12:10 13.september 2011.

    Doživela sem to v KC Lj.,po posegu sem morala ležati nepremično še 12 ur,kuhala sem se v postelji,bledlo se mi je,ampak ne zaradi bolezni ,zaradi neznosnih razmer.

  • čivava 15:01 13.september 2011.

    Končno nekdo, ki ima pred funkcijo še prislov "Generalni", ki bo bržkone naredil red med plejado direktorjev, ki si poslovanje predstavljajo vsak po svoje. Poznam gospo, ki je bila v najhujši vročini, beri +35 stopinj v postelji, in kako vesela ...prikaži več je bila "propelerjev", ki jih je interventno "kupil" Vrhunec. Vsaj zrak so mešali v diolini Šentflorjanski in ne megle. Glejmo še pozitivno plat problema. Vse preradi se zatekamo k obsojanjem in pavšalnim ocenam. Če bo katera služba ali enota UKC po Vrhunčevi izjavi dobila klimatsko napravo, pa ga obsojajmo. Prej, nikakor ne!

  • lublana 10:44 13.september 2011.

    Pred okulistično kliniko je urejeno veliko parkirišče, ki ga lahko uporabljajo zgolj zdravniki in drugo medicinsko ter administrativno osebje klinike. Bolniki ( slepi in slabovidni ) in njihovi vozniki NE SMEJO parkirati svojih vozil na tem prakirišču pred bolnico ...prikaži več niti v času pregleda. V okolici ni urejenega parkirišča. Predstavljajte si privatno podjetje, ki ima urejeno parkirišče pred podjetjem za zaposlene, nima pa prostora za stranke. Narobe svet.Ta primer in še mnogo drugih ( nakup različno dragih zdravil za enake bolezni ), nazorno kaže kdo je v središču našega zdravstvenega sistema.

  • woland 12:01 13.september 2011.

    Za bolnike bi bilo dobro, da bi tudi vrhovni šef UKC Maribor "ponorel". V sobah je bilo letos preko 30 stopinj in bolniki (ter zaposleni, ki nimajo fikusa in tajnice) so se dobesedno kuhali. Da ne govorimo o počasnejšem celjenju ...prikaži več ran, vnetjih, večji možnosti srčnih kapi in podobnega v teh razmerah. Klime so dandanes že na vsakem kurniku, v pisarnah in šefovskih sobah pa že dolga leta. Bolniki pa itak lahko počakajo boljše čase. Če jih dočakajo. Žal je pri nas pomembno, da se gradijo betonski kolosi praznih hodnikov in ureja zelenice okrog betona - to bo gotovo pripomoglo k boljši zdravstveni oskrbi. Ja, tudi to mora biti, a prioritete so malce zgrešene.

  • TadeUs 13:00 13.september 2011.

    Zanimivo dejstvo, da tega ni vedel, ali pa sedaj z lažmi ščiti svoj stolček. Ko mi je meseca februarja poslal "grozilno" pismo odpovedi delovnega razmerja, zaradi kršenja kolektivne pogodbe, ker se v letu 2010 nisem zadnja dva meseca registriral s ...prikaži več kartičnim štempljanjem ob prihodu v službo. Mislim, da je moje neštempljanje zanemarljivo proti temu, kar se je zgodilo v sektorju tehničnega vzdrževanja. Vendar je učinek večji, če groziš zaposlenemu, kot pa se delaš nevednega kam je poniknil ves denar, pacienti pa od maja do septembra na večini oddelkov UKC Ljubljana dobesedno umirajo od vročine. Toliko člankov o kliničnih oddelkih UKC Ljubljana bi lahko mediji še objavili in razkrili, če bi zaposleni spregovorili. Tako, da naj se gospod Vrhunec ne dela neumnega in nedolžnega, da mu je tale dogodek ušel mimo ušes in oči. Kdor v to verjame, si res meče pesek v oči, dragi bralci.

  • čivava 15:05 13.september 2011.

    Ja, taka demoška izjava s seboj potegne toliko in toliko plusov. Kdo bo pa plačal montaže in premontaže? MI! Ti in jaz, Kikomiko. Ne dajmo nič NATU, ne dajmo nič Grčiji, ne dajmo nič Španiji (razen košev na jutrišnji tekmi) ...prikaži več in ne dajmo nič Portugalski. Klimatizirajmo slovensko razsodnost.

  • krt 16:34 13.september 2011.

    lublana; ni vse tako kot je videti.Osebje si je moralo kupiti ključ za parkiranje. Poleg tega pa tvoj komentar nima zveze z klimo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.