Slovenija
3522 ogledov

Vrhunski rezultati o novih okužbah

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • SVOBODA 12:41 26.maj 2020.

    Premalo testov opravljajo in zato nas noben ne spusti nikamor - samo 700 testov - jasno, da ni okužb ker je premalo testov - ko bo drugi val bojo pa spet kupovali opremo po 4x ceni, ker je zdaj ni ...prikaži več v skladiščih - še manj testov pa sploh ne bi nič - sekta goljufa tudi tukaj in nateguje državljane - če ni pandemije ni ukrepov in naj nas nehajo nategovat - so ukinili pandemijo, da ni treba dajat podpore - narod je pa lačen

    • Avatar ovca
      ovca 19:00 26.maj 2020.

      Bolj ko berem, kaj izjavlja vlada in kaj izjavljajo NIJZ, bolj verjamem, da so v vladi strokovnjaki, kot so včasih rekli naši južni bratje: Struškoti za nema da nema. Kar dobesedno pomeni: Sicer nimam pojma, kaj lapam, ampak raja je ...prikaži več itak tako neumna, da vsemu vrjame, kar lapam. Waaaaawwwwww

    • e7a577d9a0a94365773a47e8a9a19dab1b01c855 22:26 27.maj 2020.

      svoboda, ti si dejansko upokojeni shizofrenik, ki misli da ustvarja javno mnenje. za tebe je pendrek ne pa podpora zguba lena. nikoli nisi nič delal parazit, sedaj pa pišeš o podporah. takšne je treba identificirat in jim pobrat vso premoženje...v ...prikaži več tvojem primeru plenice in 2x gate iz lidla.

  • Avatar ovca
    ovca 12:37 26.maj 2020.

    Če pišete, da je umrla oseba s covid, zakaj potem ne pišete, da je umrla oseba s sifilisom, gonorejo, s starostjo, itd. Se vam res ne dozdeva, kako bedasto, se prej našteto, sliši?Matr, ali res ne razumete, da nas zanima, ...prikaži več koliko jih je umrlo ZARADI covid-a? To je podatek, ki bo razvozlal, tudi nam, neuki raji, koliko JE nevaren covid. Kot prvo pa: ali sploh razumete razliko s covid in zaradi covid???

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.