Slovenija
3522 ogledov

Vrhunski rezultati o novih okužbah

Koronavirus v Franciji Epa
Včeraj so opravili 754 testov in niso odkrili nobene nove okužbe.

V zadnjih sedmih dneh smo tako le dvakrat odkrili po eno okužbo, kar pet dni pa niso odkrili nobene okužbe. Skupaj je bilo v zadnjih 14 dneh odkritih le osem okužb. 

Je pa na žalost ena oseba s covidom-19 umrla.

Graf obolelih s koronavirusom | Avtor: Vlada RS Vlada RS

V bolnišnicah je bilo le še devet pacientov s covidom-19, od tega le dva na intenzivni negi, to je toliko, kot jih je bilo na intenzivni negi na dan, ko smo razglasili epidemijo, to je 12. marca.

Graf obolelih s koronavirusom | Avtor: Vlada RS Vlada RS

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 4
  • SVOBODA 12:41 26.maj 2020.

    Premalo testov opravljajo in zato nas noben ne spusti nikamor - samo 700 testov - jasno, da ni okužb ker je premalo testov - ko bo drugi val bojo pa spet kupovali opremo po 4x ceni, ker je zdaj ni ...prikaži več v skladiščih - še manj testov pa sploh ne bi nič - sekta goljufa tudi tukaj in nateguje državljane - če ni pandemije ni ukrepov in naj nas nehajo nategovat - so ukinili pandemijo, da ni treba dajat podpore - narod je pa lačen

  • Avatar ovca
    ovca 12:37 26.maj 2020.

    Če pišete, da je umrla oseba s covid, zakaj potem ne pišete, da je umrla oseba s sifilisom, gonorejo, s starostjo, itd. Se vam res ne dozdeva, kako bedasto, se prej našteto, sliši?Matr, ali res ne razumete, da nas zanima, ...prikaži več koliko jih je umrlo ZARADI covid-a? To je podatek, ki bo razvozlal, tudi nam, neuki raji, koliko JE nevaren covid. Kot prvo pa: ali sploh razumete razliko s covid in zaradi covid???