O večini omenjenih strank vemo vse, kar je treba vedeti. Saj se danes 'zavzemajo za iste zadeve kot pred desetletji. Ker doslej niso rešili še nobene. Trošenje denarja za iste laži je torej z vidika razgledanega volilca nesmiselno, seveda pa… ...prikaži veča se razume, da je denar treba nekako porabiti, saj nismo z Marsa. Pustni karneval se bo torej letos podaljšal. Samo da se v tem podaljšku zdravorazumski volilci nimajo čemu smejati, saj vidijo, kakšne 'pojave' jim bodo krojile prihodnost.
Ta banda levičarska vsakih pet minut nekaj podražijo in nabijaj davka.
Ne maram janše,bom pa vseeno volil njega.,ke r imam dost non stop podražitev.
Janša zmagaj.
Tudi jaz ne gledam tarče, ker mi pristop Žnidaršičeve ni všeč. V preteklosti je že večkrat koga po nepotrebnem in po krivem uničila, ker preveč enostransko prikazuje zadeve. Pa ne mislim to na politike.
Janša ima Blaža Zgago še vedno v želodcu in po moje se ga tudi boji. Blaž Zgaga je namreč eden od dveh avtorjev trilogije "V imenu države", v kateri je zelo podrobno opisana Janševa trgovina z orožjem v času osamosvajanja… ...prikaži več Slovenije.
Knjige vsebujejo veliko dokumentov, imena soudeležencev in prič.
Po podatkih v knjigah je Janša s kompanjoni zaslužil okrog 140 milijonov dolarjev, ki so poniknili neznano kam. Le zakaj Janša ni tožil Zgage? Najbrž zato, ker ima Zgaga dokumente o tem, kar piše.
Janez se boji, da bi poletel za Slovenijo, kot je poletel Jelinčič pred 4 leti, pa še njegov podtaknjenec je vodil to oddajo. Janeza še danes daje paranoja.
LAŽI. 1. "Volilna kampanja se je komaj začela, med strankama pa že raste napetost.", ker Janša kampanjo izvaja od nastopa Golobove vlade, njegove greznice, javni nastopi, zahteve po odstopu Goloba
2. Janša je pošten zaupanja vreden človek.....Je pošten, ko si lažemo
Ojoj, Janez. Danes sem prebral, da so v Dobruški vasi protestirali prebivalci, ker cigoti kradejo ograjo. In partnerji iz tistega konca so povedali, da je to odbor SDS. Janez, potrebno je nujno obvestilo lokalnim odborom SDSa, da je še vedno… ...prikaži več v veljavi zakon o romski skupnosti iz 2007. Ja Janez, pa povej, da je SDS in NSi sprejela, da imajo cigoti ''posebne pravice''. Pa ne samo kulturne. In da sedaj lokalci delajo proti šefu, Janezu? To pa ni lepo, kajne?i
Teh butastih soočenj sploh ne gledam, ker mi gre na kozlanje. Takoj bi prepovedal tudi nerealne ankete, ki nikomur ne koristijo, razen tistim, ki jih delajo, ker so za to mastno plačani.
tukaj gre samo za to kdo se bo podredil komu. brezveze. zanimivo da jansa Cankarjev dom dozivlja kot nevtralno obmocje. Glede na ljubezen do tirolske harmonike in govedine, ki jo prodaja kot slovensko ljudsko glasbo.
Res je, Jajo je v CD prestrašeno zajokal, ko je slišal, da so tanki zapustili vojašnico na Vrhniki. Imeli smo hrabrega in odločenega obrambnega ministra. Še pomnite tovariši. ?
Prazne obljube so domena SDS in njihovih satelitov ,ki ne obljubljao ničesar ampak samo kritizirajo programe ostalih strank in niso sposobne prevzeti odgovornosti za svoja dejanja .
Prvi infektolog v državi, Kalimero, komunistični morilec več kot 7000 Slovencev – go home !
Nekateri še nismo pozabili tvoj vodni top in solzilca ter ostalih kovidnih oslarij.
ker jansa je pa dosedaj ni? 2008 6,7 % gospodarska rast in 7-8% inflacija zaradi pregrevanja ekonomije. 800 mio iz dolga drzave vrzenih v gospodarstvo. 2012 klic po trojki in predaja suverenosti drzave za 0 eur, 2021, umetno generirana gospodarska… ...prikaži več rast s helikopterskim denarjem iz dolga drzave, cca 4 mrd. podjetja dobijo vec pomoci kot je potrebno in v letu 2021 in 2022 izkazujejo najvecji dobicek ever. v Sij si pa uprava izplaca 21 mio nagrade. Danes so v rdecem.
Vrtnica, Janez se je na Odmevih čisto izgubil, pa čeprav ga je zasliševala pohlevna Rosvita. Na tistem stolu je sedel in nekaj jamral kot kup nesreče. Golob ga razbije na prafaktorje.
S temi soočenji samo naspidirajo volilce,da so še bolj skregani med sabo,kar pa njima to čist odgovarja,to je cilj politike
Škoda da se volilci med seboj kregajo in razdvajajo,saj je vsaka vlada isti ku.....
Fer predlog....
Aja kaj ni to ideja velečastnega in njegovega propagandnega omrežja? Prvi predlog je bil nevtralen teren Nore24tv..
O večini omenjenih strank vemo vse, kar je treba vedeti. Saj se danes 'zavzemajo za iste zadeve kot pred desetletji. Ker doslej niso rešili še nobene. Trošenje denarja za iste laži je torej z vidika razgledanega volilca nesmiselno, seveda pa… ...prikaži veča se razume, da je denar treba nekako porabiti, saj nismo z Marsa. Pustni karneval se bo torej letos podaljšal. Samo da se v tem podaljšku zdravorazumski volilci nimajo čemu smejati, saj vidijo, kakšne 'pojave' jim bodo krojile prihodnost.
rtv prikažite to cenzurirano tarčo
Ali pa tiste cenzurirane iz Janševe vlade.
Kdo sploh gleda Tarčo ?
Ta banda levičarska vsakih pet minut nekaj podražijo in nabijaj davka. Ne maram janše,bom pa vseeno volil njega.,ke r imam dost non stop podražitev. Janša zmagaj.
Kaj pa davek RKC ? Takoj naj verskim skupnostim začnejo zaračunavati nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča tudi za cerkve !
https://predlagam.vladi.si/predlog/9377
jaz tarce nikoli gledal nisem ker mi format oddaje ni vsec. prevec ….. raziskovalno novinarstvo je lahko tudi drugacno.
Tudi jaz ne gledam tarče, ker mi pristop Žnidaršičeve ni všeč. V preteklosti je že večkrat koga po nepotrebnem in po krivem uničila, ker preveč enostransko prikazuje zadeve. Pa ne mislim to na politike.
Tarča je dobra samo za Eriko..Med 5 in 6 tisoč € bruto za enourno oddajo enkrat na teden.
Janša ima Blaža Zgago še vedno v želodcu in po moje se ga tudi boji. Blaž Zgaga je namreč eden od dveh avtorjev trilogije "V imenu države", v kateri je zelo podrobno opisana Janševa trgovina z orožjem v času osamosvajanja… ...prikaži več Slovenije. Knjige vsebujejo veliko dokumentov, imena soudeležencev in prič. Po podatkih v knjigah je Janša s kompanjoni zaslužil okrog 140 milijonov dolarjev, ki so poniknili neznano kam. Le zakaj Janša ni tožil Zgage? Najbrž zato, ker ima Zgaga dokumente o tem, kar piše.
Vse zaman , Golob nima jajc, brez v naprej zastavljenih vprašanj, sploh ne odgovarja, če pa že mora se pa ZLAŽE.
Janez nima jajc, kot jih ni imel pred 4 leti. Misli da bo tudi v Sloveniji uspela Trampova strategija. Ne bo uspela. Janez bo popušil.
Knjiga.... V imenu države 1-3 ...vse je zapisano .
plavi ni sposoben prebrat te trilogije. pa ce ne bere avtorja, ampak samo pogleda izsekr dokumentov
Plavi....je modri bebec 😂
Janez se boji, da bi poletel za Slovenijo, kot je poletel Jelinčič pred 4 leti, pa še njegov podtaknjenec je vodil to oddajo. Janeza še danes daje paranoja.
Golob se pred Janšo userje, brez naprej pripravljenih vprašanj, da mu njegovi pripravijo odgovore. On je baje dr., Janša je pa za njega 3x dr.
Pazi @ matermila videti je, da si namerno imena zamenjal..
LAŽI. 1. "Volilna kampanja se je komaj začela, med strankama pa že raste napetost.", ker Janša kampanjo izvaja od nastopa Golobove vlade, njegove greznice, javni nastopi, zahteve po odstopu Goloba 2. Janša je pošten zaupanja vreden človek.....Je pošten, ko si lažemo
Ojoj, Janez. Danes sem prebral, da so v Dobruški vasi protestirali prebivalci, ker cigoti kradejo ograjo. In partnerji iz tistega konca so povedali, da je to odbor SDS. Janez, potrebno je nujno obvestilo lokalnim odborom SDSa, da je še vedno… ...prikaži več v veljavi zakon o romski skupnosti iz 2007. Ja Janez, pa povej, da je SDS in NSi sprejela, da imajo cigoti ''posebne pravice''. Pa ne samo kulturne. In da sedaj lokalci delajo proti šefu, Janezu? To pa ni lepo, kajne?i
Vse lepo in prav, če že moremo imeti leve in desne medije. Ne pa rtvslo, za katerega je prispevek obvezen, to je pa dno od dna
Grem po zalogo....kokic To freak show...
Teh butastih soočenj sploh ne gledam, ker mi gre na kozlanje. Takoj bi prepovedal tudi nerealne ankete, ki nikomur ne koristijo, razen tistim, ki jih delajo, ker so za to mastno plačani.
tukaj gre samo za to kdo se bo podredil komu. brezveze. zanimivo da jansa Cankarjev dom dozivlja kot nevtralno obmocje. Glede na ljubezen do tirolske harmonike in govedine, ki jo prodaja kot slovensko ljudsko glasbo.
Res je, Jajo je v CD prestrašeno zajokal, ko je slišal, da so tanki zapustili vojašnico na Vrhniki. Imeli smo hrabrega in odločenega obrambnega ministra. Še pomnite tovariši. ?
Janez Janša je bil in ostaja najslabši politik v zgodovini Slovenije !
To si ti napisal ! Resnica je drugačna , sem že enkrat napisal Golob mora na gnoj zgodovine !!!
In seveda najbolj pokvarjen.
Resnico v kleti ne poznate. !
Soočanja lahko preverite na spletu GLAS LJUDSTVA ,kjer se sooča samo 8 strank BREZ SDS . Kaj nam obljubljajo ? Torej SDS ne obljublja ničesar ?
Tebi so važne le prazne obljube?!
Prazne obljube so domena SDS in njihovih satelitov ,ki ne obljubljao ničesar ampak samo kritizirajo programe ostalih strank in niso sposobne prevzeti odgovornosti za svoja dejanja .
Obljube opozicije si lahko nekam zaratnjejo. Njihove vlade govorijo same zase..
Endrkač, nauči se pisat!!!!!!!!!!!!!!!!
Prvi infektolog v državi, Kalimero, komunistični morilec več kot 7000 Slovencev – go home ! Nekateri še nismo pozabili tvoj vodni top in solzilca ter ostalih kovidnih oslarij.
Ja, nismo pozabili, kako nas je branil pred podivjanimi anticepilci, zaslepljenimi s Facebook "doktorji".
Ja Cat05 očitno ste celjenci zmagali.
Nekatere bi bilo potrebno še bolj pošpricat, so jih očitno premalo.
Meni je praktično vseeno kdo bo zmagal. Če bo spet Golobček, potem bo zavozil državo do konca in za vselej se rešimo leve gamadi ;-)
ker jansa je pa dosedaj ni? 2008 6,7 % gospodarska rast in 7-8% inflacija zaradi pregrevanja ekonomije. 800 mio iz dolga drzave vrzenih v gospodarstvo. 2012 klic po trojki in predaja suverenosti drzave za 0 eur, 2021, umetno generirana gospodarska… ...prikaži več rast s helikopterskim denarjem iz dolga drzave, cca 4 mrd. podjetja dobijo vec pomoci kot je potrebno in v letu 2021 in 2022 izkazujejo najvecji dobicek ever. v Sij si pa uprava izplaca 21 mio nagrade. Danes so v rdecem.
Bojazljivi Janez se boji soočenja z Golobom, saj bi ga ta razsul. Janez mu s svojimi podtikanji in lažmi ne pride blizu.
Lažnivi in korupirani Golob Janši ne pride do pet,Janša ga spravi v najmajši žep.Nevem kdo se koga boji.
Vrtnica, Janez se je na Odmevih čisto izgubil, pa čeprav ga je zasliševala pohlevna Rosvita. Na tistem stolu je sedel in nekaj jamral kot kup nesreče. Golob ga razbije na prafaktorje.
Jernej če ve veš ji je v cankarjevem v kleti obljubil da bo direktorica RTV SLO, da jo je nataknil, zato je tako pohlevna.
Jajoš je mentalno vedno bolj ubog. Dobro ve, da poraz na volitvah pomeni njegov konec..Dajmo mu naredit uslugo...
Janez ima upravičen strah pred Golobom....Teh soočenj ne bi gledale zgolj njegove ovce, ampak tudi normalni državljani..
Ovca si ti.
Janez je za tvojga vrhuuuunskega 3x dr. in če se kdo koga boji je to Golob.
pa ne vem. jansa je zakljucil obramboslovje na fdv, golob pa precej bolj zajeban faks.
Cat05 a ti si pa čist nova 🐑,