Slovenija
128 ogledov

Vsi operaterji z oceno nezadovoljivo

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Presvetli 14:31 15.maj 2017.

    Zakaj potem to ni zakonsko določeno! Naši poslanci vsako oslarijo pri nas podprejo,samo tisto ne ,kar jer za potrošnike dobro! Le zakaj?

  • tero 14:37 15.maj 2017.

    Se strinjam, verjetno pa zato, ker imajo korist.

  • Gigiiinjo 21:53 15.maj 2017.

    to da ma telemach po MB 10 poslovalnic in od tega le v dveh lahko plačaš.. in v teh dbeh je ponavadi taka gužva da lahko potamalem čakaš 30min na vrsto.dajte pizdarija naret da se lahko račubne plača v vseh poslovalnicah

  • pje 14:45 15.maj 2017.

    Da se tako podpisujejo pogodbe je že znano nič videno a podpisano. Naslednjič pa še naj naredijo raziskavo o znanju njihovih zaposlenih ter odnosu. Prejšnji teden pridem na telemach v europarku ena smrklja na telefonu in si z nekom najbrž ...prikaži več dopisovala veselo minilo kar nekaj časa, da je vprašala kaj želite in to tisto z jezo. Če sam nekaj malega nisi seznanjen te nategnejo 100 na uro. Na Telekomu mi gospa trdi svoje in jaz svoje dokler nisem poklical v LJ njihovega centra mi ni dala za prav. Lepo prosim kakšne zaposlene imajo to operaterji po njihovih poslovalnicah neke smrklje in šmrkavce, ki napizdujejo ljudi. Kakšno šolanje jim nudijo? Kako stranko najbolje nategnit tako je to šolanje. Pfuj in fej vsi so isti ti operaterji.

  • Boris Odreitz 00:22 16.maj 2017.

    T2 je groza vsepovsod. Ne deluje popolnoma nič.Bil sem v nemčiji , nisem bil dosegljiv niti jaz nisem mogel klicati. Rominga sploh nimajo urejenega. med tem sem naštel da v 10 mesecih od kar sem njihov uporabnik nisem imel dosegljivosti ...prikaži večti vsaj 25 dni. Telekom pa je popolnoma isto sranje z tem da je še veliko dražji za prazen nič. Infrastruktura je popolnoma neurejena

  • samo.jst 07:27 16.maj 2017.

    @Žurnal: ker je tako Zveza potrošnikov kot tudi AKOS del JU in je zato njihova plača neodvisna od storilnosti ali vneme, prosim da se vsaj vi angažirate in predstavite kako bo dejansko potekalo obračunavanje uporabe storitev v EU gostovanju po ...prikaži več 15. juniju. Naj vam dam izhodišče, paketi v Sloveniji so po pravni definicji v večini neomejeni, vsaj kar se date tiče, saj se po presegu zakupljenega limita le omeji hitrost prenosa, ne pa celotna storitev. Za takšne namene je EU predstavila posebno "forumlo" po kateri se bo izračunalo koliko prenosa podatkov bo pripadalo uporabniku glede na vrednost zakupljenega paketa...

  • AnzeSmolej 18:34 15.maj 2017.

    simpl = HOT ...Hofer Telekom

  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 19:02 15.maj 2017.

    T2 na slovenčevi v Merkatorju je katastrofa.

  • Boris Odreitz 00:26 16.maj 2017.

    naši poslanci so zaposleni z ustvarjanjem zakonodaje njim , tajkunom ,managerjem oziroma politikom v prid. Za nas pa samo da nas izropajo, izmučijo, iztisnejo zadnji atom moči in to je vse kar počno. Tako bo zgleda ostalo. natrod je ...prikaži več je zadovoljen. niti enega na ulici. ko se organizirajo protesti nas je le peščica. zgleda je tako odlično.

  • Dixon 08:51 16.maj 2017.

    Če že nimaš druge opcije plačila računov, zakaj pa ne zbereš časa, ko nimajo takšne gužve?To, da bi lahko v vseh plačeval račune, pa se strinjam. Bodo verjetno kmalu uredili.

  • jakec1575 16:21 15.maj 2017.

    V Sloveniji je tako, ker vsi mislimo, da bodo drugi uredili stvari namesto nas. Kupec ni kralj ima pa orodja, da zagotovi svojo poslovno varnost in sčasoma poslovno higieno v slovenskem prostoru. Saj operaterji niso edini. naštejte pri sebi 10 ...prikaži več podjetij na prste roke, s katerimi ste v Sloveniji vse uredili tako tekoče, da niste vedeli zase. Jih je zeeeeeeelooo malo. Iz tuje pa dobite še darila, zahvalo in zeljo po povratni informaciji. Sicer pa imajo operaterji po opravljeni storitvi asistence in tudi nekatera druga podjetja ocenjevalni sms. ali ste bili zadovoljni s storitvijo ali ne in zakaj ne. izkoristite to. bi pa jaz uvedel tudi za javne storitve tak sms. Ne recem. mnogo kje so se vidno izboljsali, smo pa se dalec.

  • Avatar Zala
    Zala 23:30 15.maj 2017.

    Se strinjam s predhodnikom, da če nimaš kaj početi lahko to počneš v Telemahovi poslovalnici. Običajno dela samo eden od uslužbencev, drugi brskajo po računalniku za podatki, preostali na malici. .......... .............. Skratka, za plačilne avtomate, kot jih ima Telekom, ...prikaži več drugi operaterji očitno še niso slišali. Mogoče mislijo, da se boš v časku, ko čakaš v vrsti odločil še za kakšen nakup. Ne, ravno obratno, razmišljaš, kakšen je to ponudnik, da tako trati tvoj prosti čas. Razmišljaš, kdaj se ga boš lahko rešil in odšel drugam.

  • samo.jst 07:21 16.maj 2017.

    @ZvezaPotrošnikov in B.Okornu: "V nobeni od poslovalnic nam niso povedali, da stroškov gostovanja v državah Evropske unije po 15. juniju ne bo več." tega vam niso povedali, ker enostavno ne drži in bi s tem zavajali kupce. EU je postavila ...prikaži več meje uporabe storitev v gostovanju zaradi preprečevanja zlorab - da bi nekdo zakupil preko spleta Romunski paket s 30GB prenosa podatkov za 7€ in ga stalno uporabljal na drugje v evropskii uniji, kjer so cene neprimerno višje. Prosim, da se najprej posvetujete s svetovalci na AKOSU in naj vam oni razložijo kako bodo stvari potekale (če seveda se boste prebili do nekoga, ki je dejansko preštudiral napotke BERECA) preden širite netočne informacije.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.