Slovenija
58 ogledov

Vzgojiteljica bo pet ur samo v eni skupini

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • lora 22:45 17.december 2012.

    Res me zanima od kod podatki, da ima vzgojiteljica samo pet ur delovne obveznosti na dan, pa nadpovprečno visoko plačo. Koliko pa je nadpovprečno visoka plača za vas? Kaj nimajo vsi z določeno stopnjo izobrazbe enak plačni razred, saj moglo ...prikaži večlo bi tako biti. Saj v tam je problem, ko nekdo blebeta badarije in prej ne preveri dejstva; pa mal primerjajte plače in izobrazbo vzgojiteljic v Avstriji, ali kje drugje v EU s Slovenskimi.

  • feferon 14:48 13.december 2012.

    pa zdaj ne vem .ona bo sama,kaj pa pomočnica,a jih ni al kaj?

  • Kika 16:18 13.december 2012.

    Tak neumen predlog je po mojem lahko prišel ali iz ust moškega, ki nikoli ni enega dne preživel sam z majhnim otrokom / dojenčkom, ali pa ženska brez otrok oziroma totalno prizadeta in za odstrel! V prvih dveh letih se ...prikaži več razvije čisto vsa čustvena stabilnost in odvzem močno prisotne odrasle osebe naredi otroka za celo življenje čustvenega invalida, ki ima nično samozavest, visoko stopnjo strahu pred vsem in za veke vekov občutek osamljenosti. To, družba, take ljudi je treba vzgajat :S :S :S Kreteni!!!

  • drejc 18:05 13.december 2012.

    Se strinjam, dve osebi za 14 otrok, od katerih v povprečju dnevno vsaj dva manjkata, je po mojem krepko preohlapno. Tudi se mi zdi premajhna obveznost samo 5 ur na dan in kar 3 ure dnevno za pirprave. Štrukljeve podpornike ...prikaži več skrbi predvsem kakovostna nadpovprečna plača vzgojiteljev, mislim, pa da se da primerno kvaliteto zagotoviti tudi s plačami, ki so primerljive evropskemu razmerju in višjimi normativi vsaj za 2 otroka.

  • drejc 18:11 13.december 2012.

    Meni se zdi predlog ministra vse prej kot neumen, bolje rečeno pošten in realen, sploh za razmere, v kakršnih smo. Sam imam 4 otroke in sem z majhnimi sam preživel prenekateri dan. Pozimi se ne spomnim dneva, da ne bi ...prikaži več vsaj 2 v povprečju manjkala. Da pa ne govorim o visoko nadpovprečnih plačah vzgojiteljev s srednješolsko izobrazbo, ki mesečno prejmejo v povprečju preko 2.000 € bruto. Sedaj pa hočejo nam staršem pod krinko "kakovosti" mazati oči, da bi jih podprli pri ohranitvi obstoječih krepko nesorazmernih plač glede na ostale javne uslužbence, kot tudi glede na zaposlene v gospodarstvu.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.