Slovenija
112 ogledov

Wikipedija: "Zvera mučijo vetrovi"

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • MeršolLingvist 15:19 12.november 2012.

    Vi ste pa ravno toliko glupi, kot tale, ki je to napisal, da sploh objavite kaj takšnega. Nivo pa imate,.

  • mph 17:06 12.november 2012.

    Ha, ha, ha, ... zakaj? Jaz pa sem se dobro nasmejal, če bi kaj duhovitega bi mi bilo vseeno, če bi tudi pri Turku, čeprav sem ga volil. :-)))

  • linka 17:37 12.november 2012.

    ja kaj pa nam je dal za jamstvo ...da nebo plesal tako kot mu bo dirigiral SDS ?

  • Lavdan 19:00 12.november 2012.

    To je vse kar ste v stanju skrpat za tale vaš ubogi Žurnal. Beda.

  • dragec 14:24 13.november 2012.

    Ubogi Lavdan - vem, kako ti je brez Milančeta.

  • sintesi 23:18 13.november 2012.

    kaj zver ima naziv dr.????? KDAJ BO TA REKTOR LJUBLANSKE UNIVERZE PEJOVNIK PRIČEL Z RAČUNALNIŠKIM PREVERJANJE DIPLMSKIH NALOG KAR JE OBLJUBIL KO SO PREVERJALI AMBROŽIČEV MAGISTRIJ??????????????????

  • mph 17:20 12.november 2012.

    Khm ... in kaj se je Pahor naučil iz lezenja v tunel brez svetlobe od Janše? Če bo izvoljen, bomo - sem prepričan - ugotovili, da čisto nič. Edino kar mu gre od rok je retorika in prepričevanje drugih. Zakaj ...prikaži več pa ga jaz nikjer več ne bom volil, pa je zato, ker je bil njegov prispevek bistven za uspešno goljufijo z zadnjimi volitvami, druga dva izdajalca sta imela prosto pot.

  • tralala 11:18 13.november 2012.

    mph, za prepoznavanje humorja je potrebno imeti določeno stopnjo inteligence. Torej? Če je zgornji osebek volilec SDSa (kar evidentno je), je jasno, čemu ne razume :)

  • korisnik_3868 16:39 12.november 2012.

    Zakaj sem volil Pahorja?Vsi ljudje delamo napake, večje ali manjše. Isto velja za politike. Vrlina dobrega človeka oz. politika je, da svoje pretekle napake uvidi, jih prizna in jih v prihodnosti več ne ponavlja. V trenutni slovenski politični garnituri ...prikaži več je samo Pahor tisti, ki se zaveda svojih preteklih napak ter jih za razliko od Danila Turka tudi prizna. Mar je Danilo Turk nadčlovek, ki ne dela napak? Ne. Pahor se iz svojih napak uči oz. premisli ali bi lahko kaj naredil drugače, kar je pri "nadzemeljskem Turku" nemogoče. Od daleč se vidi, da Pahorja vodijo iskreni nameni, v času svoje vlade pa je bil preveč naiven ter verjel LDSu in Zaresu, kar ga je stalo premierskega stolčka. To svojo naivnost je kasneje spoznal in verjamem, da jo ne bo več ponovil. Tako Pahor postaja čedalje močnejša osebnost, ki jo na svoji poti do cilja vodi potrpežljivost in vztrajnost. Zelo se zavzema za vse, kar nam veliko pomeni. Tako se zavzema za konec delitve na leve in desne in poenotenje slovens

  • korisnik_3868 16:38 12.november 2012.

    Zakaj sem volil Pahorja?Vsi ljudje delamo napake, večje ali manjše. Isto velja za politike. Vrlina dobrega človeka oz. politika je, da svoje pretekle napake uvidi, jih prizna in jih v prihodnosti več ne ponavlja. V trenutni slovenski politični garnituri ...prikaži več je samo Pahor tisti, ki se zaveda svojih preteklih napak ter jih za razliko od Danila Turka tudi prizna. Mar je Danilo Turk nadčlovek, ki ne dela napak? Ne. Pahor se iz svojih napak uči oz. premisli ali bi lahko kaj naredil drugače, kar je pri [i]nadzemeljskem Turku[/i] Od daleč se vidi, da Pahorja vodijo iskreni nameni, v času svoje vlade pa je bil preveč naiven ter verjel LDSu in Zaresu, kar ga je stalo premierskega stolčka. To svojo naivnost je kasneje spoznal in verjamem, da jo ne bo več ponovil. Tako Pahor postaja čedalje močnejša osebnost, ki jo na svoji poti do cilja vodi potrpežljivost in vztrajnost. Zelo se zavzema za vse, kar nam veliko pomeni. Tako se zavzema za konec delitve na leve in desne in poenotenje slovenske po

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.