Slovenija
38 ogledov

Z davki nad avte, zemljo in čolne

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mr.big 09:36 17.april 2012.

    izrodek=izmečekmočno dvomim, da je 3/4 državljanov na nogah, so pa na nogah lenuhi in tisti ki imajo v glavnem (pre)polne žepe. Niti slučajno ne bo napovedano nižanje nikogar tako udarilo po žepu, da bodo morali na socialno ali še ...prikaži več kaj hujšega, kot je to mnoge delavce in delavke v gospodarstvu. Vlada JJ bo z pomočjo EU in ostalih demokratičnih voditeljev po svetu (zaveznikov) splava iz rdečih številk in globokega dolga kamor nas je spravila Pahorjeva vlada. Žal, bomo ta dolg odplačevali še vsaj 3 ali 4 generacije. Tisti časi so (žal) minili ko smo se primerjali tako po gosp.razvitosti,nezaposlenosti,zunanjemu dolgu, z Nemčijo,Francijo,in ostali najrazvitejšemi državami. To so bila leta 2004-2008. IZMEČEK TEBI PA SAMO TO: Ne butaj neumnosti po forumih in ne žali predsednika vlade !!!

  • graff 08:43 17.april 2012.

    Kdo je finančno sesul državo, Mikičevi ,,trojanci,, ki spo podkupili vse od medijev, sodstva, tožilstva do politike v DZ ostalo pa varno shranili v tujini.TEŠ-6 = 1 milijarda 400 milj; NLB zadnjih pet let 700 miljonov, Grčija in druge=500 ...prikaži več miljonov;DARS = 4 milijarde; Vegrad in SCT, Konstruktor, Merkur, Laško, Primorje, Istrabenz = najmanj 2 milijarde.

  • izRODEk 08:41 17.april 2012.

    A dajte no? A zdaj, ko je 3/4 državljanov na nogah, so se pa spomnili vzeti še kakšen majhen procent bogatim? Za zgled? :))))Kakorkoli obrnete: Ta fašizmu prijazna vlada, ne zna, ne zmore, ne ve, kako ustvariti nova ...prikaži več delovna mesta, kako pognati Slovenijo, da bi držali skupaj in, da bi čim več ljudi delalo. Ta vlada dela samo za svoje. To ni vlada za vse slovence - to je vlada za tistih 500.000 janšizmu naklonjenih, domobranstvu zapriseženih nemčurjev!NE janšizmu!

  • Pepe007 09:24 17.april 2012.

    Kaj pišeš bedarije... Sedanja vlada mogoče nima vseh pravih idej, ampak je bistveno boljša od prejšnje. Prejšnja je samo opazovala, kaj se dogaja in držala pesti, da bo zadolževanje zdržalo do konca mandata. Pa po vsaki seji vlade je pripravila ...prikaži več novinarsko konferenco, da se pokaže zadnja garderoba.Tako malo brezposelnih kot je bilo 2007, 2008 ne bo v Sloveniji nikoli več... Ni variante. Tuji vlagatelji ne bodo pridrli v Slovenijo, pa če bo davek -1%. Sami pa delovnih mest v 10.000-ih ne bomo ustvarili. Cifra >= 100.000 brezposelnih bo držala vsaj kako desetletje in nato se je treba navaditi. Edino, kar bi to čudežno zmanjšalo bi bilo skrajšanje delovnega tedna.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.