Slovenija
53 ogledov

Z dobrim opisom večja verjetnost, da dobimo ukradeno kolo nazaj

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • logistika 21:35 10.junij 2015.

    Vsaj številka okvirja je pomembna. Meni so ukradli kolo, sem ga našel v centru Ljubljane (dve leti po kraji), poklical policiste, naredili zapisnik, spet se vozim z njim,..

  • logistika 21:38 10.junij 2015.

    "Če vam ukradejo kolo, je smiselno pregledati tudi na seznam najdenih predmetov na spletni strani policije." če prijavite krajo, bi moralo biti samoumevno, da vas obvestijo, da so kolo našli!!ss(najdeni predmeti imajo svoje številke!)

  • krtina 23:52 10.junij 2015.

    Ah da. Še pika na "I". Ali kot se reče: "Jagoda na torti!"Ko sem policaju rekel, da so mi ukradli kolo mi je odgovoril:"Pa kaj? Meni so ukradli avto!"To ni vic.

  • h3o 15:47 12.junij 2015.

    in zakaj nisi vzel svojega olesa? zakaj si sploh klical policaje?

  • krtina 20:45 12.junij 2015.

    h3o. Že zapisano - mulci so mi ukradli dve kolesi. Zato.1. sem pričakoval, da bom dobil tudi drugega nazaj. Mulo je povedal, da ga ima doma. 2. ker sem pričakoval - da bodo lumpje vsaj malo kaznovani. ...prikaži več Policaji so mulota izpustili. In šli k njemu na dom šele naslednji dan popoldan. Seveda drugega kolesa niso našli. Čudno.

  • krtina 23:44 10.junij 2015.

    Vsako leto isto. Saj ne rečem, nasveti ne škodijo - pomagajo pa tudi ne.Meni so pred leti v Ljubljani ukradli dve (zaklenjeni) kolesi izpred stanovanja v šestem nadstropju. Ne samo da sem policajem dal številko koles, še fotografije sem ...prikaži več jim poslal. Nič. Čez dva meseca se mi je zdelo, da sem kolo videl. Sporočil sem policajem. Nič.Potem se je zgodilo, da sem šel na Hipodrom na sprehod in - v roke mi je priletel tatič mojega kolesa. Zadržal sem ga - poklical policaje - in nič. Spustili so mulota. V zapisnik pa so zapisali, da so oni našli kolo. In tisto drugo kolo - nič. Mulo ga je skril in gotovo. Sitnosti pa sem imel s policaji jaz - ker sem se pritožil na njihov način (ne)dela.

  • krtina 23:48 10.junij 2015.

    Nadaljevanje:Ko so mi ukradli dve novi kolesi iz kleti (zaklenjeni) in varovani z alarmom; 1 zaklenjeno moško kolo izpred osnovne šole (varovano s kamero), ki pa je nihče ne gleda; 1 novo zaklenjeno treking kolo izpred KGBL (direktno pred ...prikaži večd varnostnikom) - no ne prijavljam več policiji... Čakam z dvometrsko ranto (kolom) da bom nekoč vrnil svojo pravico... Nasvet. Vse to flancanje po medijih je prazna slama. Ne puščajte koles v Ljubljani, če ne sedite ravno na njih. Ali pa vozite staro šaro. Lep večer.

  • Kolesar___777 08:56 11.junij 2015.

    Jaz svojega priklenem s kar petimi ključavnicami . Do sedaj so mi izpred nosa ukradli samo levo vzvratno ogledalo . Vedno priklenem čelado k prednjemu kolesu , verigo pa potegnem skozi prednje vilice , da malce otežim krajo . Pogled ...prikaži več na tako priklenjeno kolo mine skoraj vsakega roparja . Čeprav nikoli ne reci nikoli . Verižnih ključavnic pa ne jemljem s seboj ko grem na daljšo turo , saj so precej težke , takrat se tudi ne vstavljam tam kjer kolesa ne vidim , oziroma ne puščam kolesa na nevidnem mestu in se od njega ne oddaljim več kot 5m . Lp.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 18:38 10.junij 2015.

    "saj razen znamke in barve kolesa drugih podatkov, še kako pomembnih, ne poznajo"Niste pa napisal katere podatke bi bilo še dobro vedt.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 07:53 11.junij 2015.

    glede na to da gre za javni interes mislm da je škoda ker jih nisi na skrivaj snemal....ker lahko bi bili malo bolj zainteresirani za državljana v stiski...ne pa tkole.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.