Avto
122 ogledov

Z modro lučjo na odpad

Komentarjev 22
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Tupamaros 08:51 11.februar 2012.

    Ja pa ja. Jasno je kam pes taco moli. Ko je bil predsednik vlade barbika in ministrica policije frčafela je vse tiho bilo. Vprašanje je kam so potem v treh leti šle miljarde državnega pufa. Pogačarju in podobnim? Pustili ste ...prikaži veče obubožano in bakrotirano državo in se sedaj muzate, ker bo kriv Janša in njegova koalicija.

  • Fertel 18:37 11.februar 2012.

    Kolk avtomobilov in ostalega bi lahko bilo za denar, ki ga je Kresalka vstran vrgla s stavbo NPU?p.s. se opravičujem - ni vstran vrgla - preusmerila ga je v zasebne žepe.

  • allstarr111 13:52 12.februar 2012.

    Graff Glej, ti si celo življenje delal v nemčiji, tko da v bistvu si ti zadnji ki lahko sploh odpriraš kljun, imaš nemško penzijo tko da nisi sloveniji dal ničesar, recimo kje si bil leta 91. verjetno na delovnem mestu ...prikaži veču in lepo štel marke, med tem časom pa sem jaz im meni podobni veterani lepo nosil glavo v torbi zate. Ne rečem da sem mel glavo v torbi, ker hvala bogu pri nas ni bilo nekih močnih borb, ampak lahko bi bil med tistimi 18 mrtvimi tudi jaz, ampak kokr pravim sem imel srečo. Zdej mi bo pa en auslendar ki ni s kur*em mrdnil za to državo pametil kaj, kako in v čem naj se vozi policija ki jo plačam tudi jaz. Nej hodjo peš če treba, sej tko ne najdejo nobenga k kej ukrade, če ti ukradejo avto pridejo in poslikajo prazen parkplac :) in povejo da avto verjetno ne bo nikol najden.

  • Luchya 23:54 13.februar 2012.

    Npr. vojska. Zakaj potrebuje vojska toliko denarja in tako velik vozni park, da jim potem NOVA vozila stojijo v garaži, policija pa ima tak poden od vozil?

  • vest 18:29 16.februar 2012.

    Če držijo navedbe iz gornje slike "primer težav na eni od policijskih postaj" ne vem kako so lahko za taka vozila uspešno naredili tehnični pregled. Če iamjo res neprimerne pnevmatike so ta vozila zelo nevarna za nas ostale udeležence v ...prikaži več prometu, ki pa nas uporabniki le-teh tudi kaznujejo. Će upoštvam to postajo kot povprečje je izpravnih samo 12 % njihovih vozil.

  • graff 09:00 11.februar 2012.

    Policijo sesuvajo še iz Drnovškovih časov naprej, ko je LDS pripravila teren za privatizacijo in lastnijnenje podjetij. Takrat so upokojili cvet slovenske policije 700 mož in žena, zato, da se je Roapnje lahko pričelo. Politika si je bila tu enotna. ...prikaži več Na vodilna mesta, semkaj spadajo tudi področne uprave je imenovala sebi lojalne direktorje, katerih temeljna in osnovna naloga je bila realizacija interesov politike ne pa resorja. V Sloveniji je ogromno pobranega denarja od denarnih glob, ki jih izreče policija a po zakonu ima korist državni proračun, zveza slepih, paraplegiki in športniki, vsi so sedaj tiho. Policja ne dobi od tega niti stotina, med tem ko je v sosednji Avstriji ali Nemčiji eden izmed glavnih virov za nabavo materialnih sredstev.Nekomu to stanje odsgovarja, a vsekakor pelje vse skupaj v totalni kaos in kolaps, ki je neizbežen.

  • allstarr111 10:44 11.februar 2012.

    Naj vozijo tiste ki so jih tako z veseljem zasegali, večina je verjetno bolj izpravnih kot njihovi.Če ne bi delali kot svinja z mehom bi morli te avti zdržat vsaj 500.000.V nemčiji sem na odpadu videl policijske ...prikaži več avte, in nekateri so imeli čez milijon prevoženih, no res so bili z milijonom samo stare bmw 5 in kak mercedes, dočim golf 2 niti en ni imel manj kot 500-600.000 enako stari passati ipd. Pr nas pa niti 300 pa je že vse narobe, seveda nemški policisti službene vozila pazijo kot bi bili njihovi, pri nas pa samo gas sej bo država dala novega.

  • graff 11:08 11.februar 2012.

    To ni tvoja prva laž, jaz sem v Nemčiji ( Reutlingen) preživel 40 let in imam nemško pokojnono. Lažeš kar si dolg in širok, v Nemčiji je vozni park policije s slovensko popolnoma neprimerljiv, slovenska policija, za vožnjo uporablja sedaj ...prikaži več že več kot 5 let stare škode oktavie, v Nemčiji je standard Passat ali Mercedes. Marice so VW transporterji s 4x4, pri nas pa Renaultove gajbe, hitra vozila za nadzor prometa so po večini Porsheji, mercedesi in BMW-eji. Vozilo, ko je prevoženih 150.000 kilpometrov ne glede kloliko je staro gre v odpis in odprodajo. Sam osebno sem bil priča takim razprodajam, največ so jih kupovali Turki,, ki so se bavili z preprodajo rabljenih vozil. Sami so morali odstraniti vse znake in barve policije. Vozila tamkajšnje policije so bila redno vzdrževana in nad njihovo tehnično neoporečnostjo je bedela posebna skupina znotranj policije, ki je stalno preverjala stanje vozil. Seveda, v Nemčiji če tega ne veš, so globe prihodek policije, s katerimi nasbavlja in vzdržu

  • graff 08:11 13.februar 2012.

    Saj ne da bi ti odgovarjal ubogi revež, le opozarjam te, da zares nujno potrebuješ psihiatra.

  • allstarr111 11:41 13.februar 2012.

    Ne jest ti ga potrebuješ, zato ker očitno ti je dolgčas, če pri svojih letih iščeš nekoga da se boš zlajal nanj, ampak to počneš samo preko interneta, v živo niti nisi tolk zgovoren.

  • vrtnica 09:44 11.februar 2012.

    Ja sedaj ima pa policija največje probleme......vsi bomo morali zategniti pas....v policiji pa tako hudo zaeenkrat še ni.Malce več bodo peš hodili.....ne pa se vsakih deset metrov peljali...

  • Sauromon 09:54 11.februar 2012.

    pa kaka vozila. zdaj je treba šparat ne pa zapravljat.. za kaj jih sploh rabijo tolk..

  • allstarr111 10:46 11.februar 2012.

    Aja pa še to, pri nas vsa nova vozila ki pridejo na postaje poberejo šefi, raja pa vozi kripe še naprej.

  • graff 10:47 11.februar 2012.

    seveda, policisti bodo peš hodili na prometne nezgode z rugzaki, peš na intervencije JRM, peš na vlome, umore, peš bodo lovili sorilce kaznivih dejanj in peš bodo hodili na oglede kaznivih dejanj, pa še vrtnico si bodo zataknili nekam.

  • allstarr111 11:46 11.februar 2012.

    Dej poglej si mal internet, sicer zdele no nobene avkcije ki bi mela avto s to kilometražo, ampak so večinoma transporterji in maj kot 250 nima noben, en ima celo 359.000 tko da ne vem če drži da jih prodajajo ...prikaži večo ko imajo 150.000 prevoženih. Mal poglej na zoll-auktion . de pa jih boš najdu, ti k apa znaš dojče govort pa jih lahko najdeš celo več. Evo tale transporter ima 350 http:// www .zoll-auktion.de/auktion/auktion .php?id=267793

  • graff 12:19 11.februar 2012.

    jozek d.Oglej si s tistimi link opremljenosti nemške policije, potem pa bluzi.http://www.google.si/search?q=polizei+fahrzeug&hl;=sl&prmd;=imvns&tbm;=isch&tbo;=u&source;=univ&sa;=X&ei;=OE42T8nnOov3sgbMzY3XDA&ved;=0CEUQsAQ&biw;=1280&bih;=533

  • allstarr111 14:29 11.februar 2012.

    Pa kaj je stari a si ti zabit al se samo dobro pretvarjaš, dal si mi link z googla "polizei fahrzeug" in kaj je tam takega ? Slike policijskih vozil in to naj bi vse vozilo po germaniji, men se ...prikaži več zdi da si ti že pozabu kako nemčija zgleda in nimaš več realne predstave. Boš ti men govoru da pregovorno šparovni nemci menjajo policijske avte ko imajo 150.000 prevoženih. To si ti mal sanju anede. LP

  • popeye 09:08 12.februar 2012.

    Stanje vozil je izraz ravnanja njihovih uporabnikov. Tudi sam vozim rabljeno vozilo ki ima prevoženih okoli 300.000 km pa ni nič polomljeno in raztrgano. Če bi s službenimi vozili ravnali kot s svojimi, bi bilo stanje bistveno boljše. Da pa ...prikaži veča ni denarja za vzdrževanje vozil, to pa je res velika bučka. Denar je vedno bil, res pa je, da ni racionalno porabljen. Prav tako oprema in vozila. S terenci se vozijo šefi na sestanke... Resničen problem v policiji je strokovnost kadra, tu je potrebno narediti red in primerno ovrednotit tiste, ki še kaj znajo in ne tiste, ki so strokovnjaki samo na papirju.

  • Tupamaros 08:54 11.februar 2012.

    Platfusarji naj kar peš delujejo kot so nekoč, v "dobrih starih časih" Remember?

  • nostradamus 10:41 11.februar 2012.

    nesmisel policijo potrebujemo, potrebujemo tudi ustrezno opremljeno in usposobljeno policijo kar se tice plac se tudi strinjam z policisti na terenu (ne z pisarniskimi voluharji)bsi se zavedamo da je kriza vsak dan vecja vendar malo pomislite koliko se bo ...prikaži več povecal kriminal vseh vrst policisti ki naj bi skrbeli za naso varnost pa naj pes letajo okoli boljprimerno bi bilo da se vlada in drzavni aparat odpove parim audijem saj v teh casih prestiza res ne potrebujemo se marsikje se da kak denar pobrati in opreminti policijo le malo je treba prevetriti razna ministrstva in urade kjer v glavnem zaposleni sploh ne vedo kaj pocno vedo pa da bodo za svoje delo bogato nagrajeni

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.