Zdravje /zdravje/aktualno
32453 ogledov

Šarec: V ponedeljek se zapirajo vse šole in vrtci

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 08:49 12.marec 2020.

    Teden vsaj prekasno, ma še vedno bolje tako.

    • Avatar olor
      olor 08:53 12.marec 2020.

      Boš videl koliko pripomb bo sedaj, kaj šele če bi to naredili teden ali dva prej. kar bi bilo mogoče smiselno.

  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 09:21 12.marec 2020.

    Saj,če pogledamo številke sploh ni tako hudo,sicer bojo še rastle,itak se je vedelo,da pride.Tako,da iskati krivca ni smiselno.In v procentih gledano je Slovenija kar vredu.

  • maresem 08:55 12.marec 2020.

    A bo to neodgovorno trolo kdo poklical na odgovornost, ko je ogrozila celo šolo? Suspenz pri priči.

  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 17:48 12.marec 2020.

    Zdenka Čebašek Travnik,naj gre lepo v penzijo, in sicer,da ne pride zaradi njene pojave v ZZS še do večjega sranja v zvezi s korona virusom. Razumemo,da je Hipokratova prisega,da se žrtvuje za ljudi,da je strokovna,skratka vse naj... Ampak naj spoka,nobeden ...prikaži večn ji ne bo očital,da si je dvignila plačo,da je lahko delo,da bi se doma dolgočasila... .Čas bi bil,da se poslovi,v kolikor ima vsaj malo srčne kulture in prepusti delo normalnemu,sposobnemu in neobremenjenemu človeku.... .

  • maresem 08:45 12.marec 2020.

    Od kdaj pa je serpentinšek tako pozoren do virusa, oz. za zdravje državljanov? ŠPe pred dnevi se je posmehoval Hrvatom za njihove preventivne ukrepe.

    • Janez_53 09:00 12.marec 2020.

      Bebav komentar. Nihče se ni nikomur posmehoval. Očitno nisi v stanju razumeti, kaj pomeni zaprtje vseh šol in vrtcev. Koliko staršev bo moralo biti odsotnih z delovnih mest, ker nimajo druge možnosti za varstvo? V koliko podjetjih bo delovni proces ...prikaži več moten do te mere, da bodo ustavili proizvodnjo? Kdo bo oskrboval prebivalstvo? Polpismen človek pač ne razume vseh posledic takšne odločitve. Največji problem so pa napravili neodgovorni zdravniki, ki so s svojim neodgovornim obnašanjem širili okužbo.

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 17:37 12.marec 2020.

      Zaradi mene,tudi,če gre vse v 3PM.Glej sebe in da si zdrav,da ti nič ne manjka. Ker Slovensko zdravstvo ni nič kaj vredu,strokovno... .In ti doktorji in njihova Hipokratova prisega,ni samo "fake news" ampak tudi "very bad joke".

  • kvasetotidogajamona 09:25 12.marec 2020.

    če bi pofukan šarec in janša in tej politiki upoštevali moje mnenje ki sem ga napisal kak mesec nazaj, da naj zaprejo vse meje za vhod in izhod v/iz slovenije tudi slovencem ki so na počitnicah v tujini, dan danes ...prikaži več nebi rabili takega ukrepa! jebem ti mater nesposobno vlado, dajte mene na čelo vlade pizda vam materna!!!!!!!!!!!!!!!!

    • zorman63 09:41 12.marec 2020.

      Ma, ti si pravi genij:)))). Škoda , da ne upoštevajo tvojega mnenja.

    • kai75 11:51 12.marec 2020.

      Daj se umiri slovenceln, ker res ne veš o čem govoriš. S tvojim idiotskim mišljenjem, bi dosegel še hujše sranje. Poleg tega da bi virus prej ali slej tako ali drugače prišel k nam, bi pred tem še bankrotiral celo ...prikaži večlo državo vključno z ljudmi v njej.

    • kvasetotidogajamona 12:01 12.marec 2020.

      če vam je denar bolj pomemben do zivljenja pol crknite vsi po vrsti ko ene šiptarsko-južnjaške begunske živali!

    • kai75 15:48 12.marec 2020.

      Nevem če si opazil, ampak prejšnji komentnar sem začel z "Poleg tega da bi virus prej al slej tako ali drugače prišel k nam,..." Kar pomeni da ne dajem denarja na prvo mesto (in prosim ne mi polagat besed v ...prikaži več usta, ker nisi na nivoju, da bi to lahko počel), temveč gledam kvečjemu na celotno sliko, ki poleg zdravja vključuje tudi druge faktorje kot so denar (s katerim lahko kupiš, recimo, razkužila za roke, zdravila in podobno).

    • kai75 15:49 12.marec 2020.

      Virus bi v vsakem primeru prišel v Slovenijo, Tako v teoriji kot v praksi, se tak virus ne da zaustaviti, kar se zaveda tudi WHO (World Health organization), ki je že v štartu sporočil, da se z vsemi ukrepi, virusa ...prikaži veča ne bo zaustavilo, temveč kvečjemu upočasnilo. Posledično se pojavi uprašanje kaj je boljša situacija: Virus pri nas in nemogoč problem z denarjem, ali pa virus pri nas in manjši problem z denarjem. Odgovor je logičen.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.