Svet
7 ogledov

"Za 250 evrov zatožite zakrito žensko"

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • skat 12:32 06.junij 2012.

    Pravilno. Naj se preselijo nazaj v arabski svet in hodijo zakrite. Če se preseliš v drugo okolje, se moraš obnašati okolju primerno.

  • JackD 13:45 06.junij 2012.

    Ok, vidim,da si ti čisto narobe dojel tale zakon. Ta zakon nima prav nič veze z vero in nestrpnostjo. Uveden je bil iz praktičnih razlogov. Zamisli si, da nekdo oropa banko, zunaj pa ga čaka kolega s tole burko. Fante ...prikaži več si jo obleče, potem pa mu itak ni treba razkriti obraza in brez težav pobegne. Sploh pa; kdo bi osumil nedolžno muslimanko?? No s tem zakonom pa se to pač spremeni, ker je vsaka ženska dolžna pokazati svoj obraz

  • Pepe007 13:54 06.junij 2012.

    Sigurno je zaradi tega :). Torej tudi motoristi v Belgiji ne smejo nositi integralnih čelad.Zakon je zato, ker imajo Belgijci (in Francozi) dovolj dela sami s sabo in morajo najti zunanjega sovražnika. Podobno kot je v Iranu, je bilo v Srbiji, itd...

  • Sandi Miladić 13:25 06.junij 2012.

    Pepe007- NE SERI!!! bla_blabla - 100% supportskat - 10000% supportTko je ne, mi ko gremo dol se moremo obvezno zakrit v spoštovanju do njihovih zakonov in bla bla bla.... Jaz se zelo rad prilagajam v tujih ...prikaži več državah ko grem na dopust, da nekako tudi okusim državo takšno kot dejansko je. In če bi se odločil živet nekje kjer je potrebno nosit takšna oblačila ali kaj drugega sploh nima veze, bi tudi to spoštoval. V nasprotnem primeru bi mojo prelepo punco kamenjali. Apeliram tukaj na pepeta in njegovo demokracijo. Tako da Belgiji 100 točk se strinjam. Kaj ku... se imajo za izpostavljat, v belgiji in evropi koran ne velja in tudi ne obstaja! zato kurčeve nikabe, feređe in use ostalo dol in bodi belgijka ali pripadnik bilo katere druge EU države!!!

  • YaKo 14:56 06.junij 2012.

    A poznaš kakšnega motorista ki ne sname čelade če mu policist tako naroči? LOL

  • siberia 14:57 06.junij 2012.

    Kadar potujem po svetu se pozanimam o zakonih, o načelih, o pravicah itd. Vsaka država ima svojo kulturo in zakone, ki jih je potrebno spoštovati ! Zdi se mi skrajno nespoštljivo s strani muslimanov da ne spoštujejo naše kulture, naših ...prikaži večih načel in naših pravic ! Tudi pri nas bi se mogli bolj zavzeti za našo kulturo, tako kot v Belgiji. Naj moški ukazujejo ženskam da nosijo tole sr. na glavi v njihovem svetu, tu ne bodo !!

  • ghz891 15:35 06.junij 2012.

    Vidim da bi imela kakšna Slovenska "zlata zora" tudi veliko podpore...@erikkk"Proti ljudem in njihovvi veri nimam nič. A vsaka država naj se svoje vere igra v svoji državi."http://en.wikipedia.org/wiki/Belgium#Religionhttp://en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_Belgium"Roman Catholicism has traditionally been ...prikaži več Belgium's majority religion; being especially strong in Flanders. However, by 2009 Sunday church attendance was 5.4% in Flanders compared to 12.7% in 1998 [2] For the total of Belgium, Sunday church attandance was 5% in 2009 and 11.2% for the total of Belgium in 1998 [3]. Despite a 6% drop in Sunday church attendance from 11 to 5 % in 9 years, Catholicism nevertheless remains an important force in Belgian society.""A 2008 estimate found[129] that 6% of the Belgian population, about 628,751, is Muslim (98% Sunni), while a 2011 estimate claims 900,000 Muslims in the country.[130] Muslims constitute 25.5% of the population of B

  • ghz891 15:39 06.junij 2012.

    russels, 4.0% of Wallonia and 3.9% of Flanders."Po tvoji logiki je/bo Belgija muslimanska država?Pepe007 ima dober point z motorističnimi čeladami, njegov argument bi lahko razširil na maske "anonymous", kurente, pustne maškare. Je to treba tudi prepovedati? ...prikaži več Drugače pa obstajajo tudi drugačne oblike identifikacije (npr. prstni odtisi, dnk, očividci, glas, višina, način gibanja, velikost čevljev, velikost prstov na roki itd.). Menda si nebo nobeden nekoga z burko v tekaških čevljih in nahrbtniku/potovalki ki laufa naokoli zapomnil? Problem se enostavno reši tako da je nosilec burke dolžan to snet pred policistom.

  • ghz891 15:45 06.junij 2012.

    Če prepovemo osebam ki so drugačne od nas svobodnega izražanja smo le drugačno "pakiranje" nestrpnosti. Če želite da vsi enako izgledamo, razmišljamo najboljše da se gremo kak stalinizem ali pa maoizem?

  • erikkk 13:26 06.junij 2012.

    Pa ne rabiš te svoje muslimanske nabijat kje v evropi.

  • erikkk 13:37 06.junij 2012.

    Definitivnio ne odobravam burk v evropi. Belgiji dam 1000000% prav in upam da bo kmalu veljalo po v vseh državah evrope in sveta enako. ... Proti ljudem in njihovvi veri nimam nič. A vsaka država naj se svoje vere ...prikaži več igra v svoji državi. Ne pa da jo povsod po tujini rasprostira in reklamira, mi pa se moramov njihovih državah celo posužnjiti . Kar sami sejejo drugim naj od drugih tud okusijo ...

  • Sandi Miladić 14:50 06.junij 2012.

    Ma glej ne gre se tle za noben biznis. Nevem kaj si to sploh tako razlagaš. Trg gor trg dol. Gre se za to da nam gre na K jih sploh gledat take. Jaz osebno bi zelo rad vidu da ...prikaži več v evropi niti ena ne nosi tega. KER NI DOMA al pa v svoji lastni državi. Mene osebno malo briga za trg ki pa po mojem mnenju sploh nima veze s tem. Gre se samo zato da ko bi ti šel na dopust s svojo ženo v eno od muslimanskih držav bi morala ona to nositi, njim pa pri nas ni treba tega snemat dol, le tudi mi nismo muslimanska država, sory jst tega ne odobravam. In če pri njih pol zarad tega fašeš kazen se mi zdi edino fer da jo tudi oni tukej pri nas, al pa se bomo pač spoštovali. jebat ga tako to je. Mislim da tebi nebi blo lih useeno če bi ti negdo sral pred bajto in tam puščaval svoj drek ker tako dela v svoji državi. Poudarjam pa da nimam nič proti nobeni državi in nobeni religiji in veri. samo delaj to tam kjer imaš za delat ne pa neki na kvazi lep način usiljavat folku. drugo leto poleti se bodo zmislili da

  • Sandi Miladić 14:53 06.junij 2012.

    ... je to cool nosit, saj jih itak že določen % nosi (muslimank) in bomo meli nov modni trend. Pol boš pa vesel ko ti bo žena prišla domov z nikabo in se odločla da bo to od zdaj naprej ...prikaži večj nosila. Mislim da to vodi vse v te smeri bolj kot pa na nek trg ( tega te nisem lih razumel kaj si tel povedat s tem in kakšno povezavao ima) Ti je pa jackD jasno razložil globalno problematiko tega.

  • Pepe007 12:36 06.junij 2012.

    V Sloveniji ne bi bilo potrebno ponujati denarja. "Dober" sosed bi z veseljem naredil prijavo zastonj.Ne morem verjeti, da demokratične države omejujejo svobodo oblačenja. Naslednje leto bodo najbrž prepovedali uhane večje od 3 cm, ker to nosijo ženske tudi nekje v Afriki.

  • Pepe007 13:22 06.junij 2012.

    1. "Dol" ne hodim, ker nisem nič tam izgubil, punce nimam, ker imam ženo, prerasel sem tudi že stanje zob za zob, kar se gredo ti Belgijci. Oziroma se delajo, da se gredo na navadnih ljudeh. Naj prekinejo trgovanje z ...prikaži več muslimanskimi državami, če mislijo, da se tam kršijo človekove pravice. Ampak to pa ne, ker tam se pretaka denar. Bolje je pač neke ženske preganjati.2. Če bi judje malo drugače interpretirali sveto pismo in bi hodile ženske zakrite ob določeni situaciji, se jih ne bi danes v Evropi nihče drznil preganjati.

  • Pepe007 13:58 06.junij 2012.

    Sem že napisal: če ima EU kaj političnih "jajc" in smatra, da doli ni dovolj demokracije, naj prekine trgovske stike na lastno pobudo. Tak zakon bi jaz podprl. Ne pa direktivo o oblačenju, ki je navadna populistična fora, da se ...prikaži več zadovolji desničarje. Če bo par žensk plačalo kazen, se ne bo noben sekiral in nobene spremembe ne bo.

  • bla_blabla 12:56 06.junij 2012.

    Te pa idi ti dol, pa se s punco drzi za roke, al pa pusti da ona avto vozi, al pa da je plazi zgoraj brez....bos hitro vido "demokracijo"!

  • JackD 14:56 06.junij 2012.

    Inteligenca pri tebi je pa res na višku! Če motorista slučajno ustavijo policaji, ta brez težav sname čelado, medtem ko muslimanke burk ne bodo slekle. Poleg tega one to nosijo vedno, ko niso doma in (razen s takimi zakoni) ni ...prikaži več šans, da jo pripraviš, da da to dol. Motoristi pa čelade nosijo zgolj na motorjih. No razen če ti poznaš koga, ki samo doma ne nosi čelade, drugače jo pa ima zmeraj na glavi. Mislim, da je bolje, da nehaš komentirati, ker le sramotiš samega sebe

  • bojovi 15:15 06.junij 2012.

    Ja ja do zdaj je bilo tako če si šel v Muslimansko deželo je bilo po njihovo, če si šel kam drugam spet so musliči mislili da bo po njihovo. Bravo Belgija in bravo Francija. Če jim kaj ne paše ...prikaži več naj se vrnejo od koder so prišli.

  • Sandi Miladić 16:43 06.junij 2012.

    Dobro pepe kaj ti ni jasno. Si zgrešil point vsega tega nehi se kar neki užigat. Vse kar je poanta tega je da se je pač Belgija in Francija odločla da tega šita več nebo gledala na ulicah in po ...prikaži več državi. Jutre se boš pa pizdu ko ti bojo delali đamijo v LJ itd.... takih primerov je ogromno samo treba je začet. VB na veliko izseljuje use tiste ki nimajo urejenih statusov za prebivanje. In to je to. lih za primer. enostavno ti ko boš šow živet dol (če, primer) boš moral nekatara stvari povzet od njih in če neboš pač boš težko dol živel. Ravno tako bo tvoja žena morala nositi burko in če je nebo bo kaznovana. Si tega ti sam želiš? In če se je negdo od njih odločil prist živet v SLO bi zdej jaz malo nesramno rekel, hja nej pa nosi našo narodno nošo ne? No pa ni tako! Enostavno nej se obnašajo oziroma naj živijo kot normalno evropejci. Pole ker si jim pusti burka hja pa naj še imajo svojo đamijao sredi belgije in naj imajo svoje umazane trge z barantaškimi prodajalci sredi avstrije...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.