Slovenija
33 ogledov

Za Durs vile Türkovih ne obstajajo

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Matjaž Novak 09:52 31.marec 2013.

    Ali imajo pravoslavci tudi danes praznik??

  • Žurnalček 11:35 31.marec 2013.

    Takoj za nazaj pokasirati davke n nato podreti vse , razen tistega začetnega kurnika !

  • leonardo 09:47 31.marec 2013.

    Aspetino. Zelo si prizanesljiv. Si eden tistih, ki ima masleno glavo? Če bodo plačali davke, prispevke itd in to naj bi bila kazen, potem te barabije ne bodo ustavili. Danes pa boš videl pri maši same barabe, ki se Jezusu ...prikaži več zahvaljujejo za darove, ha,ha. Ja nakradene in ne z božjo pomočjo.V končni fazi bodo plačali z božjo pomočjo ali pa po zakonu!!

  • francelj 20:54 31.marec 2013.

    No, normalno je, da je "za ukrepanje davkarije treba počakati, da se znajdejo v evidenci geodetske uprave (Gurs), in sicer “po postopku, ki je skladen s predpisi o evidentiranju nepremičnin, saj se davek odmeri na podlagi podatkov iz javnih evidenc”". ...prikaži več Tako je edino prav, saj se na ta način izogibata dajatvam na svojo hišo tudi predsednik korupcijske komisije Goran Klemenčič in njegova soproga, bogata odvetnica.

  • tangua 08:11 31.marec 2013.

    Za Rome in mafijo, ki nas krade zadnjih dvajset let imamo posebne zakone. Iste izgovore poslušam iz reportaž v Žabjeku kot od te podlasice Turka in vseh njemu podobnih. Govorijo s popolnoma istim jezikom in tudi obnašanje jim je podobno ...prikaži več - izgleda , da izhajajo iz istega plemena. Sankcij za nezakonitosti pri vseh ne bomo dočakali nikoli. Vse bolj sem prepričan, da je edina rešitev za Slovence, da vzamemo v roke orožje in počistimo vso nesnago, ki se je nabrala v teh letih.Vse te na črno zgrajene vile pa bodo že prav prišle za domove za ostarele, letovanja siromašnih otrok in podobno. Mirne demonstracije so samo voda na mlin teh belo-rdečih lumpov, ki neovirano opravljajo umazano delo naprej. Orožar bo celo svoje izkušnje prodajal po svetu njemu podobnim politikom.

  • Aspetiamo 08:25 31.marec 2013.

    No, streljal se - upam - še ne bomo. Bi morali postreliti verjetno polovico Slovencev, saj se mi zdi, da je približno toliko črnih gradenj. Je pa zanimivo, da so v tem času, ko je javnost končno postala kritična ...prikaži več do takih stvari, zanimivo, da s takimi "hipotekami" lezejo na funkcije. Vitoslava bo tole malo ustavilo in tudi stvari bo moral urediti. Sicer mu to verjetno ne bo preveč težko, ker bo deležen kakšnega razumevajočega spregleda, denarja pa si je tako ali tako dosti nabral in ga že spravil na varno, tako da ne bo večjih težav.Je pa dobro, da mediji razkrivajo takšne črne ovce in vztrajajo, dokler se kaj ne zgodi. Na žalost smo na ljubljanskega župana kar malo pozabili. Očitno ima tudi v medijih svoje občudovalce.

  • ennanova 11:18 31.marec 2013.

    Še en navadni dan v banana republikiGospod X je prepisal diplomo, gospa Y je prepisala magisterij, mož Ž je po pomoti zgradil na črno vilo, misleč, da gradi kurnik, gospa W je na črno trgovala z delavci, ne da ...prikaži več bi to vedela, politik ta pa ta ne ve, kako je zaslužil 100 000 €, in je presenečen nad vsoto, ki se je znašla na njegovem računu, za ono političarko je nekdo proti njeni volji ponaredil srednješolsko spričevalo, znani menedžerji so nenadoma zboleli za amnezijo, in se ne spomnijo, kam je šel denar, s katerim so upravljali, nadzorniki ničesar ne nadzorujejo in nimajo pojma, kdo je podpisal škodljive pogodbe za podjetje, katerega delovanje naj bi nadzorovali, obtoženih nikoli ni na sodišče, ker so nenadoma absolutno bolni in morajo doma počivati … Zgodba je iz dneva v dan do pičice enaka. In ljudje?http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/895-se-en-navadni-dan-v-banana-republiki

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.