Slovenija
1889 ogledov

Za informacije o treh Slovencih ponujajo pet milijonov

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Janez_53 19:48 10.julij 2019.

    Lopovi vsekakor spadajo v arest! Me pa izjemno moti, da se Američani obnašajo tako dvolično! Svojih državljanov NIKOLI ne predajajo drugim državam, ne glede na težo kaznivega dejanja! Od drugih držav pa pričakujejo, da bodo svoje državljane kar predajale njim! ...prikaži več Čeprav si barabini to zaslužijo, pa še stroškov ne bi imeli. In bojim se, da naše sodstvo ni doraslo takim zvitežem. Najbrž bi bili oproščeni in še odškodnino bi jim država izplačala!

    • Avatar vec
      vec 23:47 10.julij 2019.

      To se motiš generalno, usa izroća svoje državljane vsem s katerimi ima pogodbo o medsebojnem izročanju, mi take pogodbe nismo podpisali, al pa je niso nikol ponudili, ker mislm da bi borat in ekipa koj pristala, zato je Mariborski heker ...prikaži večr kazen lepo odprdel doma na kavču, enako bo v tem primeru, gorje pa jim če kdo malo zaide proti meji, jest na njihovem mestu nebi niti mrdnu iz bajte, ker če se jih nekako deočepajo, so najebal za cel rod, prvo kazni so dolga ze popizdit, drugo pa v USA zapor ???

    • Avatar vec
      vec 23:53 10.julij 2019.

      V bistvu Michael ti dajem IDEJO, valjda boš kako lepo cifro navrgel za tole upam :) Zahteva naj da se mu sodi v SLO, in bo opra, ker dvakrat za enako dejanje ne smeš bit sojen, to velja v demokraciji, ...prikaži več, Pri nas bi dobil nekaj tisoč ur work for the benefit of society in kak miljonček za kazen in odvetnike, tam pa doživotno robijo vsi komplet, da ne omenjam kako je v večini US arestov preživet če nisi ČRN ali Latinos

  • Ivo 21:20 10.julij 2019.

    Sh... kakšen pritisk... Jaz ne bi več spal, če bi bilo na mojo glavo 5mil razpisanih. Kaj nimajo v Ameriki tistih nekih "hunterjev" ali kako se jim reče, sem gledal na National Geographic, ki te pripeljejo od koderkoli in se ...prikaži več prav zadenar s tem ukvarjajo, so pa privatniki??

  • Avatar Snezalita
    Snezalita 01:18 11.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com

  • ode 07:33 11.julij 2019.

    V ponudbi pa ni posebej navedeno, ali je treba čez mejo privesti žive ali mrtve. Podzemlje je že dvignilo periskope.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.