Slovenija /slovenija/crna-kronika
24 ogledov

Za Kordeža je šlo “prehitro”

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Mr.Bean 13:44 05.september 2012.

    hah.a.h.ah....itak plačajo kazen z ukradenim denarjem.

  • Taja 14:29 05.september 2012.

    Nehajte že s temi strici iz ozadja!!!!! Pokvarjeni, nepošteni, nemoralni in nesposobni so vsi, ne samo politiki ampak tudi finančniki in menedžerji, sodstvo pa jim pri tem drži štango.

  • mr.big 17:41 05.september 2012.

    KAPIBARA.......točno tako je !! Uničenih je bilo veliko delovnih mest zaradi tega managerskega prevzema, posredno trpi veliko družin zaradi socialnih stisk !!! Poglejte si kakšno je bilo stanje Merkurja pred tem prevzemom (poskusom !) in kakšno je stanje v Merkurju ...prikaži več danes !!! Potem se pa zamislite o dejanski škodi !!!!

  • mukotrpni 09:23 06.september 2012.

    Kordež je naredil napako ker ni podmazal politike in ker ni imel političnih zvez oz. premal.Ne branim ga , grehe naj plača, ampak kaj se dogaja s ostalimi : Bavčar,Šrot,Zidar,Tovšakova,Črnigoj.....PATRIA, NLB, NKBM.... Zdaj pričakujejo po obsodbo Kordeža da bo ...prikaži več bo javnost zadovoljna in da bodo na ostale pozabili.....

  • Oseba_ 12:28 05.september 2012.

    "Sodišče je ugotovilo, da so izvršili verižno preprodajo center na Primskovem: Od Hypo Leasinga so za 8 milijonov in 42 tisoč evro prenesel brezplačno nepremičnino na Merfin, ta ga je za 17 milijonov in 971 tisoč evrov prodal Kograd Igemu ...prikaži večmu Ota Brgleza."PREBERITE KAKO STE NAPISALI, GOVORIM O SLOVNICI !!!!!!!!! KATASTROFA

  • izvedenec 12:46 05.september 2012.

    preblage kazni; v USA ali Nemčiij bi dobili nad 20 let; mislim pa, da bo šlo za ping-pong številnih sojenj po pritožbah, rdeča taktika pač :)

  • KLOBO 13:06 05.september 2012.

    Vsaj upam, da se je tožilstvo in sodstvo že oteplo VPLIVA STRICEV IZ OZADJA!!!! in bodo sedaj s takim tempom nadaljevali pri družini Jankoviććć, kjer so vsi po vrsti od Nonota do malih pikzigmarjev krivi še za bistveno večja oškodovanja ...prikaži veča tako upnikov kot tudi države!!

  • kapibara 14:21 05.september 2012.

    Breivik je uničil dobrih 75 življen z družinami vred ( x3)=250 ljudi..pa to ni nikakršna tolažba ali pa kao neki izračun..!!Ta velum kraje je pa najman uničil 250 družin ( x 4 osebe) in potem še se posipa s pepelom...treba ...prikaži več ga je zasut !! s pepelom.....

  • wester62 16:26 05.september 2012.

    to je samo metanje peska v oči narodu. ko bodo mu vse do zadnjega pobrali in mu dali 420 eur pokojnine ,potlej bo pravici šele zadoščeno. je pa vsaj nekaj drobtinice.

  • majchve 16:26 05.september 2012.

    Oprostite, ampak ali sploh kdo od vas točno ve kaj se je zgodilo? Kot je Kordež sam dejal, so dobili vsa dovoljenja in pooblastila za menedzerski prevzem, tudi banka jim je dala zeleno luč. Če bi bilo to dejanje tako ...prikaži več zelo sporno nebi dobili nikakršnega dovoljenja od nikogar.. Tako da se raje malce zamislite in pozanimajte o stvari preden obtožujete. Koliko firm je šlo v take prevzeme pa niso nobene obtožili..

  • Stolp 17:55 05.september 2012.

    Ne sploh se niso otresli tega vpliva stricev in se ga tudi ne nameravajo aj jih ti strici lepo plačujejo.Ravno to dokazuje ta sodba: Kordež pet let plus kazen plus nerazpolaganje s hišami o.k. to je pravična kazen. ...prikaži več Ampak kaj pa Zidar, desetkrat hujši goljuf: dve leti, brez kakršnekoli kazni in še vedno razpolaga z vsem svojim premoženjem.Slovenci ne slepite se!

  • stela 14:15 05.september 2012.

    Kazen bi morala bit izrečena brez možnosti pritožbe....zdej se bo tole vleklo v nedogled, on bo lepo doma, čez ene dve leti bo pa vsega oproščen......da ne omenjam blazno visoke denarne kazni ...hahaha Pa sem že mislla, da ...prikaži veča se nam obetajo boljši časi......Kdo ve kje zdele uživata Zidar in Hilda

  • 1111 17:57 05.september 2012.

    ...ma strici ti odzadaj mamo zadovoljevali!!! ...bebo! ...začet bi mogli pri Bavčarju, Šrotu, Tovšak, Janši, Zidar... in še in še... in Kordež......domobranska oblast je dokazala, od koga in za koga je sodstvo, tožilstvo in policija...sram me je, da sem slovenec!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.