Slovenija
145 ogledov

Za nekatere pravice že prepozno

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 07:33 13.januar 2014.

    Očitno bo potrebno v zakonodajo dodati, da je delavec dolžen, da si sam izračuna plačo in izključno v primeru previsoke plače, takoj opozori delodajalca.

  • miho 07:49 13.januar 2014.

    Same reklame so na tem hudičevem portalu. Dost jih mam. Skrijejo cel zaslon. Naj Žurnal išče denar drugje.

  • cinderela 09:24 13.januar 2014.

    jaz sem en od tistih, zaposlen v pravosodju, ki so mi dali v podpis napredovanje in mi višjo plačo izplačevali dobri dve leti, potem pa ugotovili, da je kadrovska napačno izračunala napredovanje in da mi ne pripada. nato sem moral ...prikaži več v 1 mesecu pristati na to, da mi trgajo od plače oz dobesedno zagrozili, da bodo šli v tožbo (hoteli so vračilo v enem znesku, vendar nisem pristal in mi sedaj tržejo toliko mesecev, kolikor so mi izplačevali). Kako so uredili z dohodnino, ki jo vsako leto krepko doplačujem, ne bi vedel, sam nisem urejal nič....skratka hočem reči, da eni že dobro leto vračamo denar, država pa se počasi zbuja in ugotavlja, kaj bi in kaj ne bi. A bomo mi potem dobili denar spet nazaj ali kako? Spet bodo veljala dvojna merila, kot vedno. Verjetno bomo morali sami zahtevati vračilo z kdovekakšnimi postopki.....nimam besed kaj se dogaja. Pravic nimamo nobenih. Aja, imam pa malo več kot minimalno plačo - s 7. stopnjo izobrazbe (ki se pa ne upošteva) ....vi sploh ne veste, kakšne ne

  • erikkk 23:15 12.januar 2014.

    Tistim ki so jim dali preveč naj jim vsak mesec trgajo toliko da bodo v letu dni vse vrnili ... Ne pa po enkih postopkih vleč, nazadnje pa bo vse zastaralo...

  • Sebastjan Kroflič 23:30 12.januar 2014.

    Jaz pa mislim, da je popolnoma nepravično, da bi nekdo moral vračati preveč izplačano plačo, saj ni sam kriv. Še pri blagajni v trgovini piše, da kasnejših reklamacij ne upoštevajo... pa nisem javni uslužbenec in drugače nisem ne vem kako ...prikaži več naklonjen javnemu sektorju, ampak to pa ni pravično. Naj vrne tisti, ki je narobe izračunal in so bila izplačila previsoka zaradi njegove napake.

  • mph 10:07 13.januar 2014.

    Seveda predvidevam, da bi bil enako načelen in pravičniški, če bi TI prejemal nekaj več denarja čez dalješe obdobje, pa o tem ne bi imel POJMA.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.