Slovenija /slovenija/crna-kronika
66 ogledov

Za nesrečo motoristov kriva voznika avtomobila

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ronald Reagan 11:00 15.maj 2013.

    Ne želim biti grob...pa vseeno.Kljub MOČNEMU ZAVIRANJU je trčil v vozilo. Vrglo ga je preko z vozila, obležal je na travniku 20 m VSTRAN. Moje vprašanje je: ja kako hitro pa je vozil, hudiča, da ga je kljub ...prikaži večb zaviranju še vrglo 20 m vstran?Ne mi govorit da 50 km/h, prosim, ker ni res...

  • Iztok Golob 08:43 16.maj 2013.

    Enkrat za spremembo ne mečite vse v isti koš.Pa glede kazni motoristi enako plačamo kot avtombilisti. Motoristi smo tudi avtomobilisti mal razmislite v tej smeri ko boš zavijal pa neboš dal smerokazalca vsi smo udeleženci v prometu. Tko kot vsi ...prikaži več nevozimo vinjeni in po nasprotni strani ceste in nehajte enkrat že kriviti samo motoriste tudi mi avtomobilisti smo krivi, če pa nevrjameš te pa en dan zapeljem z motorjem po cesti pa boš videl da so ta izsiljevanja ki so tukaj opisana vsakdanjik motorista pa če pelješ 40km/h pa te vseeno ni videl ja se strinjam da me ni videl KER NI GLEDAL.

  • fazko 11:48 15.maj 2013.

    V vsakem primeru ne glede na hitrost motorista na pregledni cesti je boljš počakat da se taprvo odpelje pa se potem prevoziu križišče kajti za motoriste kot kaže ne veljajo cestno prometni predpisi v hitrosti zato pa so mirodajni policaji ...prikaži več na cesti.Če prekoračiš z avtom 10km naq uro je za voznika kazen za motorista pa ne.Treba je potrpet isto velja za kolesarje oni isto se lahko vozijo brez kazni po vseh cestah ne glede na kolesarsko stezo ali prepoved vožnje za kolesarje da ne govorim o vožnji v nasprotno smer ponoči brez luči pod vplivom alkohola pa še se da naštet.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.