Slovenija /slovenija/crna-kronika
158 ogledov

Za povzročitev smrtne nesreče pri Mednem pet let zapora

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 14:19 13.maj 2016.

    Marš !

  • Žurnalček 14:52 13.maj 2016.

    nadaljevanje: zdravsvenih težav obveščajo PPP na njihovem terenu . Če to morajo delati zdravniki NMP in Urgence za vse poškodbe , ki so nastale zaradi kršenja KZ kot tudi ZoCPP , bi to moralo veljati tudi za OSEBNE zdravnike !

  • nergač 15:07 14.maj 2016.

    in tale možganski trust z imenom "jakec 1575" te takole spravi ob živce ? Prej nisem vedel, zdaj sem pa že prepričan, da si potreben pogovora s strokovnjakom in da ti izmeri kje si tako frustriran, da takole vzkipiš. Pa ...prikaži več menda ja ne zaradi let, saj si v najlepših letih, to ne more bit vzrok.

  • maresem 11:01 14.maj 2016.

    ... razen, če si cigan, tajkun ali politični mafijec.

  • jakec1575 12:54 13.maj 2016.

    Srčno upam, da bo ta primer povod za spremembo zakona, kjer se bo po 60 ali 63 letu ponovno uvedel redni zdravniski pregled in pregled sposobnosti. Po moznosti vsako leto. Je veliko mladih norcev, ampak dalec najvec posrednih nesrec zaradi ...prikaži več nepredvidljivega obnasanja pa povzrocijo starejsi vozniki, ki so dovoljenja vecinoma dobili v casu, ko sta bila 2 avtomobila na cesti. Na avtocesti že veckrat videl kako stari ati vozijo po sredini itd. V konkretnem primeru upam, da starost ne bo razlog za razveljavitev. Čeprav na visjem in vrhovnem sedijo starejsi vozniki.

  • Žurnalček 14:22 13.maj 2016.

    No pa še tole golobradec ! Povej kje in kdaj , pa da se pomeriva v voznih sposobnostih . Po moje se ne boš izognil tekmovanje proti 66 letniku , saj je izpit narejen takrat , ko so bila na ...prikaži veča cesti po tvoje samo " 2" avtomobila . Kr.....n !

  • Žurnalček 14:41 13.maj 2016.

    Mi ta stari , smo s Fičoti lahko divjal kakor smo hoteli in kjer smo hoteli , kajti radarjev ni bilo ! Vožnja po Dunajski z 90km , ko je bil notranji pas v kockah in tako valovit , ...prikaži več da je bil Fičo več v zraku kot trdno na tleh , bi bila danes primerljiva z vožnjo npr. Audija z 180km/h na tem delu upoštevajoč sedanje cestišče in vse dodatke Audija , ki jih Fičo ni imel . Fičo je imel 3 knofe .Če pa nekdo mlad ali star , ni pomembno niti starost ni relevantna , jemlje pomirjevala in na to še cuga , je pa to posamezni slučaj , ki se mora po statistiki dogoditi, na takšno število prometnih udeležencev .Pri tej nesreči , je krivec tudi OSEBNI ZDRAVNIK tegale pijanega in zadrogiranega starčka - lahko bi bil star tudi 19 let- ker ni o tem obvestil verjetno ne bolnika , kot tudi ne Prometne policije na domicilu bivanja. V zakon bi morali vnesti obveznost vseh osebnih zdravnikov , da o nezmožnosti šofiranja posameznih pacientov zaradi predvidenih dolgotrajnih zdravstveni

  • Avatar Leon
    Leon 18:02 13.maj 2016.

    Krivec za večino prometnih nesreč zaradi alkohola ali malomarnosti je PRAVNA država ! Tukaj bi morali biti vsi enaki pred zakonom ! Pred dnevi sem gledal na TV izjavo starejšega gospoda ,ki je imel prometno nesrečo z materialno škodo pod ...prikaži več vplivom alkohola .......danes mu grozi,da bo ostal brez hiše in vsega kar je 65 let prigaral ,ker ga toži zavarovalnica !

  • Žurnalček 19:40 13.maj 2016.

    Saj takšna usoda doleti vsakega pijanega , ki naredi prometno nesrečo z telesnimi poškodbami ali pa materialno škodo . Morda komu to ni jasno ? Če je nesreča hujša , ti gre vsa imovina na boben , kajti zavarovalnica izplača ...prikaži več tožbeni zahtevek in se ne pogaja o višini odškodnine , kajti potem toži itak vas . Moj prijatelj je bil ob 12.000 DM , ker se je samo dotaknil od zadaj Romskega starega Golfa in ni hotel Romom za škodo dati 100DM ampak je palamudil , prišla je Policija , Roma pa k doktorju zaradi "poškodbe" vratu "

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.