Projekti
97 ogledov

Za prihranek v vsaj tri trgovine

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • wolfyy 20:28 28.september 2012.

    to preprosto ni res. tiste kartice zvestobe so metanje peska v oči, da ti sledijo in nič drugega. sem postal že reden gost hoferja...kupujem pa večinoma njihove posebne blagovne znamke, ki so povečini še boljše kvalitete od naših in po polovični ceni.

  • JohnSmith30699 21:53 28.september 2012.

    Hofer je zakon, zal ni v vsaki vasici, sam moram 35km do njega ali pa blizje v avstrijio kjer je še cenejši in kvalitetnejsi kot pri nas

  • Avatar Pavel Vodnjov
    Pavel Vodnjov 06:51 29.september 2012.

    Nabavljam v Trbižu, ceneje in kvalitetnejše.

  • svizec 09:05 29.september 2012.

    Katrelni dogovor prodajalcev glede cen, najbolj vem za barcafe, ki je pred prevzemom droge stala 0,86€ nato poskočila na 0,97€ sedaj pa stane ta ista kava 1,09 €, pa jo itak vsi kopujemo, ker je najboljša, zakaj tega prej niso ...prikaži več storili v Drogi kolinski, pa sedaj ne bi bila v hrvaških rokah.Kopujmo Slovensko!?

  • Bozidar.Frelih 21:49 28.september 2012.

    Ok, če bi recimo kupoval vse v Škofji Loki kjer so tri trgovine na kupu bi recimo še nekaj prihranil. Če pa se voziš od ene trgovine do druge je pa strošek goriva hitro precej večji od "prihranka". Da o ...prikaži več času ne govorimo. Največ prihraniš če kupiš samo tisto kar res rabiš.

  • Realist 11:34 26.september 2012.

    Takšne primerjave so po moji oceni brezpredmetne in nerealne. V teh primerih moraš gledati kot celoto? Kaj recimo dodatnega ti lahko ponudita Lidl in Hofer? Nič, razen trgovin je to to. V drugih trgovinah imaš dosti več ponudbe in lahko ...prikaži več izbiraš med večimi izdelki. Da ne govorim o karticah zvestobe in poustih ki jih lahko izkoristiš. Tukaj največ ponuja recimo Tuš in to se pri vseh teh nakupih potem obrestuje. Da bom pa sedaj zaradi enega izdelka letal v drugo trgovino pa to nima smisla, ker to delajo res samo tisti ki so upičeni u to in ti potem kaj dosti ne pomaga. Jaz osebno nimam časa za to. Sm zvest svoji blagovni znamki in pa trgovini.

  • maliking 21:06 28.september 2012.

    Očitno ste Realist v nekem drugem času in drugem prostoru.Nekaj imate prav gotovo prav, le glede kartic zvestobe in podobnih zadev bi lahko milo rečeno zapisal:peljejo Vas žejne preko vode in to dobesedno.To je marketinški trik, ki te nenehno preganja ...prikaži več v kupovanje pri enem te istem trgovcu, v resnici pa pri seštevku (poštenem izračunu) lahko ugotoviš, da te naplahtajo.Tudi oče je zvest Mercatorju,ker je tam PIKA in to je zanj svetinja o kateri sploh ne razpravlja.kakorkoli rečeno in zapisano, kupuje človek tam kjer ima rad kupovati.Osebno kupujem izključno v Hoferju, ker ima najboljšo kvaliteto izdelkov (to kar sam kupujem-artikle) in v EuroSpinu, kjer kupujem določene izdelkeres dobre kvalitete.V Sparu ne kupujem izrecno zaradi tega,ker je račun vedno ufuf, Mercatorja pa se izogibam zaradi več razlogov, pa kdaj drugič o tem.

  • mirko 23:04 28.september 2012.

    Super. Sem mislil, da sem edini v tej Sloveniji, ki tako razmišljam kot ti. Me zelo veseli, več nas bo takih s takšnim razmišljanjem, prej bomo postavili trgovce na realna tla. Jaz osebno, ko grem v trgovino ne gledam toliko ...prikaži več cen, ampak si prej doma napišem kaj nujno rabim na listek in kupim samo tisto, kar res nujno rabim in nič več. Bolj prav bi nam prišlo, če bi bili potrošniki informirani kateri je tisti najbolj konkurenčen trgovec glede cen artiklov. To pa pomeni zajet celo življenjsko košarico.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.