Slovenija /slovenija/crna-kronika
24 ogledov

Za Šešlja zahtevali 28 let

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zaskrbljeni 16:33 08.marec 2012.

    Ko pogledam prognoze demografske strukutre bodoče Slovenije in jih primerjam s tistimi iz predvojne BiH, se zgrozim. Migracije v našo domovino so najštevilčnejše ravno iz področij na katerih je "deloval" zgoraj omenjeni psihopat in že predstavljajo podoben demografski vzorec, kot ...prikaži več pred zadnjo balkansko morijo v takratni BiH. Od osamosvojitve je bilo podeljenih četrt milijona državljanstev. Zanimivo, da se je trend začel povečevati leta 2004 z vstopom v EU in to iz ne-evropskih držav, večinoma iz BiH in Srbije. Še bolj pa je zanimivo dejstvo, da je prišlo k nam od leta 2008 še približno tolikšno število migrantov, kot je trenutno število brezposelnih. V tem času so bile že znane razsežnosti finančne krize in je že upadalo povpraševanje po delovni sili, torej za podelitev ni bilo nikakršnih ekonomskih razlogov!?Odsotnost regulative na tem področju dokazuje tudi nedavno poročanje Žurnala24, kako država bolje skrbi za tujce, kot pa za svoje avtohtono ljudstvo. S strani ene od humanita

  • privat 08:17 10.marec 2012.

    Za vse je kriva vlada...od tam dobijo delodejalci napotke kako do zaslužka...res pa je da so dosti cenejša delovna sila in da o njihovih pravicah ne govorimo...poglejmo prevoznike in trgovine ,skladišča...vsi so malo plačani sužnji ,brez osnovnih pravic ,zaposleni so ...prikaži več pa prek nekih agencij ,ki so pripravljene v slučaju nekih tožb prevzeti vso odgovornost...vsekakor so to agencije brez premoženja tako da ne morejo za nič posledično odgovarjati,le odgovornosti se znebijo organizatorji poslov....primer Luka Koper,interspar(Spar),Lidl,BTC ,....Kdaj pa misli ta Janšizem narediti red?' Kaj niso to firme z velikimi dobički??

  • Žurnalček 23:41 07.marec 2012.

    Upajmo, da jih bo fasal, sam tole je bolj manj, kot bi trebal dobiti. 40 brez možnosti predčasne izpustitve, bi bilo zadovoljivo !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.