Pod streho /pod-streho/gradimo-obnavljamo
158232 ogledov

Za ta gradbena dela gradbeno dovoljenje ni več potrebno

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 08:56 22.marec 2022.

    ja no, krasno, tako kot vse zadnje 2 leti. a kdo zna naštet vse zakone, ki so na novo sprejeti in so postavili vse na glavo. samo Toninčku ni uspelo zrihtat obveznega vojaškega roka, pa da zdej pošle mulce ministov ...prikaži več v ukrajino. lepo gled gradnje. po isti strani pa če se ne motim, greš obnavljat škarpo od pol metra višine, pa rabiš gr.dovoljenje, nadzornika in vsaj turško gradbeno firmo. in pa..glejte ambiente, jest ne vem kako lahko včasih Romih prežveči tiste grozote sredi narave. mi ni jasno !

  • bobubob 09:23 21.marec 2022.

    Državo v vsako pasjo uto. Že zunanjega izgleda, ki tudi opazovalcu z lune daje vedeti, da je investitor kršil vse občinske odloke, sistem ne zmore regulirati. Alpske bajte nad Koprom ali primorski grad pod Begunjščico - ni problema. Bloki na ...prikaži več na vasi. Fasade, samo črne še nisem videl. Odvisno, kdo gradi in koliko je znašala 'donacija'. Vse je zgrajeno na lažeh oz. sprenevedanju. Kot nedavno 'cepljenje'. In vendar kar nadaljujejo. Kaj je danes z Danci, Škoti,Izraelci ? Sploh želi kdo vedeti?

  • jakec1575 14:36 20.marec 2022.

    Se lepo slisi, ampak kdo no to nadzoroval. Praksa je drugacna. Mojstri vecinoma pojma o nosilnosti, prebojih nosilnih sten. Kdo bo odgovarjal za unicenje potresne varnosti stavbenega fonda, blokov. Vsakoigtanje z nosilnostjo je katastrofa. Zavarovalnice tega ne bodo krile. Nekatere ...prikaži več ideje so ok, nekatere katastrofalne. Gradbeno dovoljenje je kontrola. Veliko jih bo brez arhitekta in gradbenika dalo 1000€ kazni. Nosilnost vecstan. Objektov bo kompromitirana.

  • jakec1575 14:38 20.marec 2022.

    Ta predlog je povrsen in predvideva postenost in dobronamernost investitorjev. Vemo pa da slovenci radi vse po domace. Pol pa jok ko pride do razpok in rusenja. A bo preobremenjena grad inspek. Se to nadzorovala? In dala max 1000€ kazni?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.