Slovenija
7999 ogledov

Za takšno ravnanje 1200 evrov kazni. Dovolj?

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Jambor 23:16 18.oktober 2018.

    Mogoče preveč? Se je kdo vprašal o ustreznosti označb? Je kje statistika, zakaj so se v nasprotni smeri peljali tisti, ki so jih ujeli? Ne. Ker so vozniki "budale" takšne ali drugačne. Postopki so "vzgojni": krivda, kazen, odvzem vozniške, položnica. ...prikaži več DARS se ne vmešava v delo policije in obratno.

  • mph 00:08 19.oktober 2018.

    Kako ni kamer?? Najmanj na vstopnih in izstopnih postajah so oz. bi morale biti, to pa verjetno ni taka umetnost preverit. Če pa ne morejo ugotoviti, pa naj se kar ukine vse zakone, ki kaznujejo take prekrške, saj bo efekt enak.

  • janko89 00:22 19.oktober 2018.

    Pri vsej tej znanosti raznih kvazi strokovnjakov in ne vem kakšnih debilih z visokimi nazivi v varnosti o cestnem prometu - vsak bumbar ve , da so vzroki za vožnjo v nasprotno večinoma raztresenost voznikov, preobremenjenost z vsakodnevnimi pritiski v ...prikaži več službi doma, potem pa tudi policijskim nasiljem na cestah, saj ne vozimo več avta, ampak samo še gledamo na cagar koliko hitro se peljemo, da nas ne zjeba prekoračitev hitrosti. Samo drkanje in nateg in ljudje so živčni in včasih vsega vsega siti

    • mph 10:54 19.oktober 2018.

      Vozim verjetno 40+ let, so me seveda tudi ustavili, sem pač kršil določene predpise (alko v krvi pri meni je vedno 0, enako droge, sem pa kdaj prehitro in podobno), .... pa tudi sem doživel, da je hotel policist na ...prikaži več meni pokazat kakšnemu vajencu, kako se "ustavlja" .... vendar nikoli in nikdar nisem ničesar dojemal kot neko policijsko nasilje. So tudi gnila jabolka sicer vmes, ne spremeni pa dejstva, da sem vedno imel korektno obravnavo in na koncu je bil vedno "nasvidenje" brez vroče krvi.

  • Skipi 19:06 18.oktober 2018.

    Če bi jaz pisal zakonodajo bi dal poskus uboja in odvzem izpita brez možnosti opravljanja naslednjih 5 let. Pa še to pred posebno komisijo s prejšnjim obiskom psihiatra.

  • Žurnalček 09:44 20.oktober 2018.

    Za vožnjo v nasprotno smer na AC denarna kazen ni upravičena , ker se to dejanje zgodi nenamerno , podzavestno in bi bila kazen lahko tudi MILIJON € , pa bi se to voznikom dogajalo. Edina možna kazen je ODVZEM ...prikaži večM vozniškega dovoljenja do konca življenja !! Če pa povzroči še nesrečo , potem pa po KZ in ne po ZPP !

  • Pepe007 19:54 18.oktober 2018.

    Kazen je sankcija, ki se zgodi po dejanju in je v večini primerov povsem brezveze. Nekdo, ki je pod vplivom psihoaktivnih snovi, se pri vožnji v nasprotno smer ne bo ustrašil kazni. Prav tako kazen ne bo oživila tistih, ki ...prikaži več bodo zaradi takega početja nastradali. Več je treba dati za sisteme za avtomatsko zgodnje odkrivanje prekrškov. Radar bi denimo tudi lahko zaznal, da se nekaj giblje v nepričakovano smer.

    • mph 10:50 19.oktober 2018.

      Vhodi iz napačne strani bi morali biti opremljeni z rezalniki gum, to bi bila edina garancija, na npr. pijanec ne bo pobil nedolžnih. Izven tega pa upam, da nisi resno mislil, da so kazni brezveze, ker jih potem lahko ukinemo ...prikaži več za vse te morilce ali pa morilce v drugih primerih, saj se požvižgajo na kazni.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.