Slovenija
73 ogledov

"Za zmago Jankovića v veliki meri zaslužen Janša"

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sundancer 17:39 05.december 2011.

    Zdej so pa ti merilci javnega mnenja spet pametni kot 100 mater. Spet vse vejo, itak..

  • HiTech3 14:53 05.december 2011.

    Kaj pa če predvolilne ankete sploh nisi bile ankete? Čeprav se je govorilo, da ne gre za merjenje javnega mnenje ampak za ustvajanje le tega, mislim, da tudi to ni res. Predvolilne ankete so bile orodje, kako doseči zmago levice. ...prikaži več http://www.rtvslo.si/blog/hitech3/zakaj-so-se-predvolilne-ankete-motile/65724

  • Zlatko Nemec 14:53 05.december 2011.

    opet se bo modernizirala lj v stilu amerike in zaviral mb ki je itak na psu. jas sem štajerc in bi rad od tukajšnje regije nekaj imel.....

  • xy 15:25 05.december 2011.

    Prej od Jankoviča kot od Janše. Mal sespom kako je štajercem Demos uničil TAM, gorenjcem za mali denar prodal žlezarno, cerkvi zastonj podaril Blejski otok, primorcem uničil HIT, Mip itd. Sicer pa pustimo se presenetiti, Jankovič vsaj ni obljubil razprodajo ...prikaži več slovenskega gospodarstva.

  • vladek 16:52 05.december 2011.

    Stanovnika za notranjega ministra,Brito Bilač za zunanjega ministra.Zorana Predina za ministra za kulturo,Špelo pretnar za ministrico za šolstvo in šport ha ha ha a ni dobra ekipa,aja še Kučana za glavnega svetovalca

  • Žurnalček 12:43 06.december 2011.

    Dragi moj sonarodnjak. Tudi tvoji someščani so prispevali levji delež k naši zmagi, zato ne misli , da smo vas LJ povozili. Srčno pa verjamem , da bi rad tudi ti videl mesto Maribor, tako lepo urejeno kot je LJ. ...prikaži več Tudi jaz . Stvar je zelo zelo in še enkrat zelo enostavna in preprosta. Najdite si Jankoviča za župana in ne verjemite strankam, ki ga iščejo namesto vas, najdejo pa same zahojence ala Kanglca. Pa on če bi bil pošten , bi že pri prvem strojelomu na žičnici dal odpoved, kajti to se strojnemu tehniku ne sme zgoditi !!!!

  • Žurnalček 12:36 06.december 2011.

    Zakaj sem pa jaz zadel pred 2 meseci 30% ZJ. Ja zato ker je bedak tisti ki gleda TV prenos dogajanja pred njegovo hišo! Sam čez okno so moral pogledat , pa bi jim bilo vse jasno! Namesto da bi ...prikaži več bili tiho in se pokrili z ušesi sedaj delajo in pletejo najrazličnejše razloge in momente v svoje opravičilo. No teli so še dober , Makaroviću pa žali vse volivce , zato ker se njumu v jj riti ni prej posvetilo!

  • Žurnalček 13:05 06.december 2011.

    Zato so kiksnili , ker je CIA na veliko rovarila in podkupovala novinarje in agencije, ustvarjajoč splošni vtis v javnosti, da je levica zaradi težkega gos. stanja med narodom po priljubljenosti na dnu samega dna in da so volitve v ...prikaži več prid desnice že odločene in da levičarjem na volitve sploh pridet ni treba. Moja draga CIA in Njegova ekselenca g. AMBASADOR of USA. Slovenci in Slovenija niso prfuknjeni Arabci , še manj prfuknjeni Američani ampak imajo svoje glave in svojo pamet ter svojo državo , s katero in v kateri nobena vaša manipulacija ne bo uspela. Zakaj ne. Zato ker mi nismo bili pod RUSI ampak TITOM in smo imeli Švico in ne pomankanje za Železno zaveso ! Naučite se že enkrat zemljepisa in zgodovine , mi nismo Slovaška , ampak Slovenija. Sem vam ta del mislil tudi prevesti , vendar ga bodo prevedli itak vaši prevajalci in ga kot takega poslali v vaše opravičilo v St. Dep. , pa pazite da ne pride čez leto ali dve na Wikija.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.